• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime karşı duygularımdan emin değilimmm:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
MERHABA YİNE BEN BENM EŞİM ÇOK YAKIŞIKLI İYİ HUYLU VE BİR DEDİĞİMİ İKİ ETMEMEYE ÇALIŞIR AMA YİNEDE GÜNDEN GÜNE BİRBİRİMİZDEN UZAKLAŞTIĞIMIZI HİSSEDİYORUM.ona karşı hissettikerim günden güne değişiyor.kafam çok karışık.sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim.birde maddi sorunlar yaşıyoruz...sizce bunun da etkisi olabilir mi
:çok üzgünüm:

MERHABA YİNE BEN BENM EŞİM ÇOK YAKIŞIKLI İYİ HUYLU VE BİR DEDİĞİMİ İKİ ETMEMEYE ÇALIŞIR AMA YİNEDE GÜNDEN GÜNE BİRBİRİMİZDEN UZAKLAŞTIĞIMIZI HİSSEDİYORUM.ona karşı hissettikerim günden güne değişiyor.kafam çok karışık.sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim.birde maddi sorunlar yaşıyoruz...sizce bunun da etkisi olabilir mi
:çok üzgünüm:

maddi sorunların etkisi olabileceğini düşünüyorum, bu çok etkili...bizim ilişkimizde de maddi durum etkili oldu...başbaşa bir yemek bir tatil, hediyeler ilişkiye renk katan şeyler ama bunları kısıyorsun...sonuçta herkesin duyguları ilk gün gibi olmuyor....ama evlilik paylaşımdır....geçici bir durum da olabilir.

konuyu çok mu acele yazdın bi küçük bi büyük yazı kafamçokkarıştı
daha açıklamalı yazsan daha iyi yardımcı olabilirdik sana :delphin:
maddi sorunları bi tek siz değil hepimiz yasıyoruz malum kriz döneminde ama bu eşlerle arayı soğutmaz mirmirmirmir

tabi ki maddi sorunlarda olabilir ama
eşin dört dörtlükse neden soğuyor ve uzaklasıyorsun anlamadım
bebek istiyorum diye yazan sen değilmiydin :uhm:
hem eşine karsı duyguların tam değil hemde bebek istiyorsun

uzun süreli maddi sorunlar maalesef iliskiyi de etkiler... samanlik seyran olur diye delice severek evlenen bircok cift maddi zorluklar yüzünden zamanla sevgiyi göstermeyi birakiyor ve sonuc ayrilikla bitiyor.

bu demek degil ki sizde de böyle olacak. bu günleri atlatinca yasayacaginiz güzel günleri düsünüp esinizle omuz omuza verin ve birbirinizi yipratmayin... esinizin iyi huylu oldugunu ve bir dediginizi iki etmedigini yazzmissiniz. emin olun bu zamanda böyle es bulmak kolay degil :) kiymetini bilin ve destek olun yerimseniben

sevgili yasemin90 ben bir şeyi merak ettim.hem bir konu açıp eşime karşı duygularımdan emin değilim yazıyorsun.başka bir konu açıp bebek için çok mu erken diyorsun.ben anlayamadım da açıklarsan sevinirim.eşinden emin değilsen neden bebek istiyorsun?,bebek için erken mi diye sorarken de eşim ve ben bebek istiyoruz diyorsun.birbirimizden uzaklaştğımı hissediyorum diyorsun.bence senin kafan karışmış bu aralar

geçici bir durumdur canım
emin ol buna..
sonra farklı düşünürsün..
maddi sıkıntılar bence cok büyük etken..
bu arada eşinlede aran bozuksa böyle düşünmen cok normal...

ya canım 2 tane konu açmışsın ama ikiside birbirinden alakasız yani hem bebek istyosun hem eşine karşı duygularından emindeğilsin açıkçası ben nediyeceğimi bilemedim sana daha net yazarsan belki yardımcı oluruz olurmu canım

bebek mi istiyuon eşini mi seviyon anlamış değilim laelaelaelaelae

tabi hemen açıklıyım sevgili ecem:eşimle aramız bir iyi bir kötü o iyi olan zamanlarda herşey mükemmelmiş gibi görünüyor ama bazı konulardaki davranışları beni hayal kırıklığına uğratıyor ve ne bebeği ya biz daha evliliğe bile alışamamışız diye düşünüyorum.evet kafam çok kaışık...ortada hiç bişey yokken aşırı alıngan olup eşime bağrıp çağrabiliyorum..ama yanımda olduğunda ve sevgisini hissedebildiğimde 'işte bu diyorum..hayatımı geçirmek istediğim adam.bir bebeğimiz olsa herşey daha da güzel olucakmış gibi....lütfen birbirimizi kırabilecek çıkışlarda bulunmayalım beni anlayabileceğinizi düşündüğüm için bu konuyu açtım.herneyse fikirlerini paylaşan herkese teşekkürler

canım tabıkı maddı sorunlar olabılır...ama bırazda sen evlılıgınızı renklendıre bılırsın...
konusarak belkı sık bır masa hazırlıyarak romantık bır hava yaratarak...sınema yada bır guzekl yruyus yaparak...guldurmeye calısarak ne bılıyım aklıma bunlar geldı..

mutluluklar..

tabi hemen açıklıyım sevgili ecem:eşimle aramız bir iyi bir kötü o iyi olan zamanlarda herşey mükemmelmiş gibi görünüyor ama bazı konulardaki davranışları beni hayal kırıklığına uğratıyor ve ne bebeği ya biz daha evliliğe bile alışamamışız diye düşünüyorum.evet kafam çok kaışık...ortada hiç bişey yokken aşırı alıngan olup eşime bağrıp çağrabiliyorum..ama yanımda olduğunda ve sevgisini hissedebildiğimde 'işte bu diyorum..hayatımı geçirmek istediğim adam.bir bebeğimiz olsa herşey daha da güzel olucakmış gibi....lütfen birbirimizi kırabilecek çıkışlarda bulunmayalım beni anlayabileceğinizi düşündüğüm için bu konuyu açtım.herneyse fikirlerini paylaşan herkese teşekkürler

ben yazdığımda seni kırabilecek çıkışlar da bulunduğumu sanmıyorum.sadece senin de dediğin gibi seni anlayamadım.kafanın karışık olduğunu söylemişsin de ben de bu kanıda olduğumu yazmıştım cnm ne diyeyim umarım istediğin gibi olur her şey

bence çok erken evlenmişsin ve şimdi acaba hatamı yaptım diye düşünüyorsun ..
bu yüzdende kafan karışık..

Bence bu evlilikte gayet SIK yasanan bir durum...:kahve:

Oluyor bazen duygusal anlamda uzaklasiyor insan birden bire ama bu esini sevememen anlamina gelmez...Dedigin gibi maddi sorunlar coksa bununda cok büyük rölü var...

Ac karninada ask olmuyor tabiri caizse:delphin:...Fakat yinede kendini fazla kaptirma bu duruma arkadasim....birazda senin elinde bu...hicbirsey yapamasaniz bile bir cay demleyip karsilikli oturun sohbet edin...şutarafagitti

Maddi durumunuzda düzelir insallah, bu aralar kim maddi zorluk cekmiyorkifisfisfis

Yaşından ve maddi durumlardan etkileniyo olabilirsin..
Düşün birde bebek istiyorsun ya hamile olsan onun psikolojisi daha kötü kaldırabilecekmisin?
Bence eşinle konuşmalısın yerimseniben

Ahhh Ahhh herkesin derdi kendine
benim eşim benimle doğru düzgün ilgilenmez bile
üstelik sürekli tartışır kavga ederiz
ama biraz sonra o değil. Bence zamana bırak
herşey düzelir.

severek mi evlendin sevmeden mi evlendin belki duyguların bu yüzden belirsizdir.

bebek mi istiyuon eşini mi seviyon anlamış değilim laelaelaelaelae

Konuyu beğenmediyseniz bence cevap yazmamalıydınız.
Bu hiç hoş değil.
Siz evli değilsiniz galiba. İnsanların evlilik hayatlarında neler yaşadıklarından haberiniz yok.
Bir gün kocamı çok vefalı, çok karizmatik, çok zeki ve daha birçok güzel nitelikle tanımlarken ertesi sabah evden çıkarken söylediği minicik bişeyden dolayı kafamda tu kaka görebilirim, sinirlenirim belki o an nefret bile ettiğimi düşünebilirim.
10 yıllık evliyim, tüm duyguları yaşadım hiçbişey garip gelmiyor.
Tek garip gelen şey empati kurmayı bilmeyen insanların dertlerini açmış, canı sıkkın insanların canını, dahada sıkmalarıdır.

Bu hiç hoş değil.
Siz evli değilsiniz galiba. İnsanların evlilik hayatlarında neler yaşadıklarından haberiniz yok.
Bir gün kocamı çok vefalı, çok karizmatik, çok zeki ve daha birçok güzel nitelikle tanımlarken ertesi sabah evden çıkarken söylediği minicik bişeyden dolayı kafamda tu kaka görebilirim, sinirlenirim belki o an nefret bile ettiğimi düşünebilirim.
Tek garip gelen şey empati kurmayı bilmeyen insanların dertlerini açmış, canı sıkkın insanların canını, dahada sıkmalarıdır.

wuuuuW :lepi:+ 100 lük bir cevap
Bilmukabele diyorum arkadaşım bilmukabele...yasakkelime

Bu hiç hoş değil.

konuyu beğenmediğimi nerden çıkardınız :delphin:
dikkat ederseniz konuyu açan kişi çelişkili yazdığı için ne istediğini anlamadığımı belirttim kaydirigubbakcemile
bu arada evliyim gamyoncuiremsu

Back
X