Esime karsı güvenım sarsıldı ne yapmalıyım ?

mdrcnn

minik kelebeğim hoşgeldin
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
1.165
6
108
İstanbul
selam kızlar

daha 1 aylık evlıyıym ve esımın telefonunda eskı kız arkadaslarından bırının meajını buldum. bunu kendıne sordum ama bısey yok dedı... kızla benı bı daha ara fılan dıye yanımda konustu. ama ben bı turlu bu durumdan kendımı kurtaramıyorum. onu lyalnız bırakamıyorum sureklı telefonlarını kontrol edıyorum bu da aramızda sureklı tartısmaklrın cıkmasına neden oluyo.
1 aylık evlılıgımızde 2sorunlar yasıyoruz sırf guvenmedıgımden kendıme olan ınancımı da kaybetmek uzereyım sağülam kısılıgı olan ve kenıdne sonuna kada guvenenn bırıydım ama sımdı kolum kanadım kırıldı sankı (((
ne yapmalıyım ona tekrar guvenımı sağlamak ıcın kendımı bu zor durumdan cıkarmak için lütfen yorumlarınızı beklıyorum ((

msj eskimiydi yeni mi
ve içeriği neydi
çok büyütülecek birşey yoksa yeni evliliğin uğruna unutabilrsin
ama bir aşk msjı ise ve evlendikten sonrada devm ederse msjlaşmalar asla affetme

mesajın içeriği çok önemli.ne yazıyordu.Yoksa kız arkadaşının mesaj atması neden garip olsun ki.Evliliğinizi tebrik etmek isteyebilir yada çok eski bir arkadaşı olur belkide evlendiğinden haberi yoktur bile.

temkinli ol fakat cicim aylarınızıda hem kendine hemde eşine zehir etme derim ben

asla tahamül edemezdim ben böle bişiy olmasına sebep neydi eşin heycanları seven bi tipmi diycem ama yeni evlisiniz ben olsam eşimi takip etmeye devam ederdim tlf hep kurcalardım ama yanında bakardım ve güvenmediğimi açık bir dille anlatırdım ona

bu forumda çok zaman sinir olduğun şeyyyyy
içeriği tam anlatmadan kısadan yazıp konu açılması
sonradanda sorulan sorulara cvp verilmemesi
yani biz tecrübeliyiz evlilikte
içeriği detaylı anlat ki yardmcı olabilelm

Son düzenleme:
arkadaslara katılıyorum önemli olan msjın içerigi ama normal bir msj olsa seninde içini bu kadar kuşku kaplamaz degil mi?

iftar vakti ya ondan yazmıyodur cevap belki mdrcnn.neden ne olursa olsun ben istemem eski kız arkıyla mesajlaşsın.kıskançlıktan değil saygıdan böyle olmalı bence.

Mesajın içeriğini, konunun detaylarını yazsaydınız daha iyi olurdu. Hoş kocama birinin mesaj atma konusu bile olsa arkadaşça bile olsa cingar çıkarırdım!

kızlar kusura bakmayın mesajın ıceriği eskı mazıye dayanıyodu kız baskası ıle evlendıgını duyunca mesajlar atmaya başlamıs mesajdada benı bıraktın gıttın baskası ıle evlendın vb seyler yazıyodu.
ama zaten esımle kız ayrılalı tabı esımın dediğine göre 3 ay olmus ve bız tanısmısız 8 aylık bırlıkteyız ve 1 aylık da evlıyız devamlı telefonlarına bakıyorum zaten evdekı kavgalarda bunun yuzunden cıkıyo.
esım bırsey olmadıgını söylüyo ben kendımı pek ınandıramıyorum bu duruma ve sureklı onu takıp etme ıhtıyacı hıssedıyorum telefonlarına bakıyorum sureklı arıyorum yanı sıktıkca sıkıyorum bu da ters tepıyo tabıkı evde yenı bı kavga cıkıyo...(((

ne yapmalıyım sızce?

Onlar ayrıldıktan 3 ay sonra mı siz tanışmışsınız yoksa evlenmeden 3 ay önce mi ayrılmışlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…