• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime karşı haksızlık mı yapıyorum ?

neden balkonda sigara içmesine komşularınız karışıyor anlamadım tam olarak?

bir de hangi şehirdesiniz?

Komşularımız karşı çıkmıyor.Yan apartmanla bizim apartmanımız çok dip dibe.Ve yan apartmanda oturan beyler çok uygunsuz şekilde ve çok sık olarak balkonda oluyorlar.O insanlardan rahatsız olduğumuz için, eşim de balkonda içmeyi tercih etmiyor.Sigaranın da çok tiryakisi olduğu için biraz da evde içmek işine geliyor,Tv karşısında.Balkona her seferinde çıkmak ona külfet geliyor.Kışın hava soğuk,yazın çok sıcak vs.

sonuna kadar haklısınız.... bi kere hamile bi bayanı evde yalnız bıakmak o kadar süre hiç doğru değil... aancak bazı erkekler eşleri hamile kaldığında saçmalamaya başlarlar .. belki de eşiniz doğmayan çocuğunuzu kıskanmaya başlamıştır... duymadığımız bişey değil

Komşularımız karşı çıkmıyor.Yan apartmanla bizim apartmanımız çok dip dibe.Ve yan apartmanda oturan beyler çok uygunsuz şekilde ve çok sık olarak balkonda oluyorlar.O insanlardan rahatsız olduğumuz için, eşim de balkonda içmeyi tercih etmiyor.Sigaranın da çok tiryakisi olduğu için biraz da evde içmek işine geliyor,Tv karşısında.Balkona her seferinde çıkmak ona külfet geliyor.Kışın hava soğuk,yazın çok sıcak vs.

anladım canım ama eşinin alışması lazım dışarıda içmeye. bebek olunca ayrı odada içse bile olmaz. o tarafı bir şeyle kapatsanız olmaz mı? atıyorum perde ya da dolap gibi bir şeyle. onları görmenizi engelleyecek bir şeyler.

Merhaba,
Ben eşime karşı haksızlık mı yapıyorum? bir erkeğin eşi dışında arkadaşlarıyla keyfi vakit geçirmesi ne kadar doğru sizce? Haftada 2 ya da 3 gün akşamları 9 a kadar vakit geçirmesi? Ben 10 aylık evliyim.Bu konu yüzünden tartışmamız tek tartışmamız oldu 10 ay boyunca ve 4 aylık hamileyim.
Belki abartıyormuyum bilmiyorum, Ama o dışarı çıktığı zaman hep evde onu bekliyorm gözüm saatte, Ve tek başıma sıkılıyorum evde.Biz ikimizin de mesleği öğretmen ve ikimizn de cuma günleri boş oluyor.O cuma günlerini gündüzden çıkarak akşam 9 a kadar değerlendiriyor.Bugn mesela cumartesi birlikte vakit geçircez diye umarken,yine arkadaşım aradı dedi saat 3 gibi ve çıktı.Yine 9u bulur gelmesi.Bunun gibi net bir zamanı da yok çıkmasının.Dün de gündüzden dışarıdaydı akşam 9 da geldi.Bazen de oluyor mesela sadece bir gün çıkyor.
Bu sebeple hep tartışıyoruz.Bir de burda forumda okuyorum.Benim eşim bensiz çıkmaz diyen insan da çok var.O çıktığı zaman ister istemez suratım asılıyor laf söylüyorum,kavga çıkıyor.Bana diyor ki sen nankörsün,ben sanki her gün mü çıkyorm,sana hiç mi vakit ayır mıyorm? Sürekli yapışık gibi yanında olmamı istiyorsun diyor.Böle gidecekse boşanalm diyor.Genelde 2 gün küs kalıyoruz sonra yine barışıyoruz ve yine bir dışarı çıkma esnasında aynı şeyler oluyor.Ama artık bu böle böle yıpratmaya başladı bizi.Bundan başka bi problemimiz de yok aslında.
Bir de şimdi hamileliğimden dolayı evin bi odasına çekilip orda oturmaya başladı akşamları sürekli.Sigara içiyorm ben çocuğa zararı olmasın diye.Sigara içtiği için yanına da yaklaşamıyorm.Çocuk doğunca çocuğa zararı olmasın diye, yine çocuktan uzak kalacak diye de korkuyorm.Akşamları ev içinde muhabbetimiz de azalmaya başladı yani.İkimizn de ailesi farklı şehirlerde.Kendimi çok yalnız his ediyorrm.Birbirimize karşı sevgimizi yitirmeye başladık sanki.Ne yapmalıyım sizce ? Haklı mıyım? Yoksa onun dışarı çıkışını fazla mı abartıyorum?

Ben 3 aylik evliyim..esim bensiz arkadaslariyla hic biyere gitmedi..Beni evde birakip gidemez..bence sende gönderme..cok sinir bozucu bi durum bana göre daha yeni evlisiniz bide evde vakit gecirmek bile cok güzel..

Ben 3 aylik evliyim..esim bensiz arkadaslariyla hic biyere gitmedi..Beni evde birakip gidemez..bence sende gönderme..cok sinir bozucu bi durum bana göre daha yeni evlisiniz bide evde vakit gecirmek bile cok güzel..

Bence 3-4 gun çıkması cok fazla haftada bır çıkar neyse... Bıraz kendı halıne bırak derim , ve sende kendi arkadaşlarınla görüş derim , hamılesın diye evde oturacak halın yok canım benım .

Back
X