- Konu Sahibi cosmicpower
-
öncelkle herkese selam.size eşimle yaşadığım bir problemi paylaşmak istedim.bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
ben ilçede oturan birisiyim.merkeze 60 km uzak bir ilçe.biz her 2-3 haftada bir haftasonları şehir merkezinde oturan kayınvalidemlere kalmaya gidiyoruz.gerek taksit ödemek için gerek fatura ödemek için gerekse eşim istediği için.bu aralar ise her hafta kayınvalidemlere kalmaya gidiyoruz.nedeni ise bi hafta abimin sözü takılacaktı bi hafta kendi babam rahatsızlandığı için herhafta sonu kalmak zorunda kaldık.tabi .neyse bu hafta ise babama geçmiş olsun ziyaretinde bulunacağız)eşim illa madem merkeze gidiyoruz bu hafta da kalalım bizde dedi.ben de çalışan bir bayanım zaten haftasonları temizliktir çamaşırdır anca hallediyorum 2 haftadır kaldığımız için beyaz çamaşırları yıkayamadım bu hafta bizimkilere uğrar geliriz dedim.
eşim ise bunu sorun yapıp benim sanki annesinde kalmak istemediğim için böyle bişeyi bahane ettiğimi söyledi.ve de eğer uğrarsak kalmak zorunda olduğumuzu felan söyledi.ve de eğer kalmazsak biz ne yaptık gibilerinden düşüneceklerini söyledi.kalmamızı beklerler dedi
ben de dedimki zaten her hafta kalıyoruz kalmadığımız yer değil sorun yapmazlar dedim.öyle anlayacaklarsa ben arar konuşurum dedim.ve konuştum da eşimin ailesini arayıp nazikçe işerimin olduğunu temizlik yapamadım 2 haftadır çamaşır yıkayamadım dedim.onlarda biz de kal deriz ama işleriniz varsa anlayışlıyız dedi.
eşim duydu tabitelefon açıp knuştuğumu.bu seferde beni ezdin dedisanki onlar zorluyormuş kalmaya gibi davrandındedi
fıttırdım:1shok:buraya yazmak istedim düşüncelerimi.biraz uzun oldu amahatalı mı davrandım acaba
canım bence haklısın ama keşke eşin arasaydı sonuçda onun ailesi onun söylemesi bence daha uygun olurdu...
tabi bu benim fikrim canım a.s. a.s.
ama o aramazdı ki:1no2:
ben olay çözülsün istedim.yani eşim ailem huy kapar kalmazsak dediği için ben de kendim rayıp durumu izah ettimyasakkelime
Eşin evlenip barklanmış ama hala aiesinden tırsıyo gibi geldi bana.Ortada bi şey yokken olay haline getirmişsiniz.Yapmanız gereken hafta sonu oraya geleceğinizi ama kalamayacağınızı eşinin söylemesiydi.Anlayışla karşılarlardı bence,zaten de karşılamışlar.Bence çok sık gidip te kalmayın,nasıl alıştırırsanız öyle beklerler.Sizinde kendi işleriniz olacak,çalışan insanlarsınız.Bence önce eşini değiştir. Huy kapar demek ne demek.Kaparsa kapsın.Alıştırmaya gelmez.
bence hatalı değilsin bu birincisi.
ikincisi insanlar her gün çalıştıkları yere 60 km ve fazlası olsa da günü birlik gidip geliyorlar.
alıştırmazsanız beklemezler. kalmanız niye zorunlu olsun ki. hem bekleseler bile sizin de bir hayatınız var.
bunu önce eşinin anlaması gerekiyor bence.
ve üçünsü: anladığım kadarıyla senin ailen de aynı şehirde.
madem sürekli gidiliyor ve şehirde kalınıyor.
neden senin ailende de kalmıyorsunuz?
eşinin de aynı anlayışı sana göstermesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?