Eşime karşı hatalı mı davrandım?

evli barklı insanlar neden hala göbek bağları kesilmemiş misali aile odaklı evlilikler yaşarlar hiç anlamıyorum...belki de bekar olduğum için dışardan bakıyorum bilmiyorum ama sonuçta artık siz de bir ailesiniz...kendi anne babanız da olsa kalmak istememeniz normal,çünkü artık sizin de eviniz var.zaruri durumlar oluşamadıkça kalmak çok gereksiz bence,hem kendi düzeniniz hem onların düzeni bozuluyor sonuçta...

eşinizin sizin de bir aile olduğunuzu daha iyi kavraması lazım...

takma kafana be güzelim bu günlerde geçecektir
bu sefer laf ederler bidahakine kabullenirler eşin de artık büyüyüp anasının eteğinin dibinden kurtulsa iyi olur ne bu yahu her hafta her hafta
insan bi pazar evinde istediği gibi yatıp kalkmak istemezmi özgürce geç saatlere kadar

Zaten evlısınız,kendınıze evınıze zaman ayırmanız lazım.gıdıp kalmayı adet halıne getırmış eşin,sende ızın vermıssın.bı bahane olursa mecburıyetten kalınır ama onun harıcınde gıdıp kalma,zorunlulugun olmaıdıg halde bak telefon acmışsın.alıştırmayın böyle bence.

esınede kendı evınızın düzenınızın oldugunu tekrar hatırlatın,ne demek her hafta annede kalmak,çalışan ıcın hele daha zor.CADIARZU

Cnm bencede sorun yok ortada
olay tamamen eşinin kabalığından kaynaklanıyor
senin araman doğru olmuş bence çünkü o işleri yapacak sensin
eşin arayıp gelininiz temizlik yapcak demesi tuhaf olurdu bence
aslında sen çok doğru hareket etmişsin
eşinin sorun çıkarması yersiz bencee
aklı olsa daha yardım etmesi lazım sana

seninkide bi alem yani canım eşin değilde aile anlayışlı sen eşini boşver git kayınvalidenle güzelce konuş sıkıntını anlat her haftada kalmak zorunda değilsinki seninde var annen baban niye onlara gidip kalmıyosun bi haftada çalışıyorum diyosun bende aynı durumdayım ne zaman gitsem kalıcaksın diye baskı yapıyorlar bende gitmek istemiyorum böyle olunca ya benim evim ayrı yolum ayrı kim niye karışır geldiğime gittiğime anlamıyorum sen en güzelini yapmışsın canım burda kabahatli olan eşin 10 yıl sırtında taşı 10 dk indir böyle oluyor nankör bu erkek milleti birazda kendini düşün hem iş hem ev hem herhafta kalmak çok yıpratıyor insanı

Yerinde ve akıllıca davranmışsın arkadaşım .. O tarafı kırmadan ama kendi istediğin yönde olayı çok güzel bir çözüme bağlamışsın.. Tebrik ederim senikaydirigubbakcemile5 Acemice ve hatalı

davranan eşin olmuş..

Sanki hala aile olmanın idrakine varamamış gibi davranmış CADIARZU Ne var ki yani bunda.. Bir hafta da annesinde kalmadı diye ölmez ya ...

bence ikinizde hatalı değilsin ama açıklama yapman iyi değil bundan sonra hep açıklama bekleyecekler,sanki mecburmuşsunuz gibi ne zaman isterseniz ozaman kalırsınız hissettirmeniz gereken buydu bence aramasanız uğrayınca kayınvalidenize mutfakta sohbet eder gibi'evde bir sürü çamaşır beni bekliyo falan diye sohbet havasında söyleseniz.kararları sizin alacağınız sinyalini alırdı ve birdaha ses etmezlerdi.ama şimdi hep telefonla açıklama bekliycekler.eşinizdede anlatmışsınız durumuzu işiniz gücünüz olduğunu bitmiştir yani uzatmasına izin vermeyin yüz göz olmayın kavga da etmeyin işim var gidemeyiz okadar yani .sizde bir ailesiniz sizinde işiniz ,gücünüz bir eviniz var siz onların işlerini aksatıyormusunuz onlarında aksatmasına izin vermeyin.ama bunu yaparken sakın kavga gürültü etmeyin siz kaybedersiniz.akıllı kadın işini kendi halleder.

Son düzenleyen: Moderatör:
hatalı olan sen degıl esın canım.nıe bu kadar uzerıne gelmıs kı anlayamadım dogrusu.tabııkı ıslerını de yapacaksın.ustelık her hafta her hafta gıdıoruz dıyosun.kuzum sız hıc bas basa bıseyler yapmıosunuz ozaaman.anlayıslı olmak lazım bence sonucta bı hafta gıtmeyıp o haftayı bas basa gecırmek ısteyebılırsın tabııkı gıtmek ıstemıyecegın zamanlarda olacaktır esının senı boylesıne zorlaması baskı kurması hıc hos degıl bence.bu ne ılk ne son olmayacaktır guzelım benden solemesı oyuzden esınle konusmanda fayda var derım.bırlıkte gecırecegınız bı hafta sıze cok ıyı gelebılır.ama zannedersem kı yazından anladıgım kadarıyla yenı evlısınız oyle mı?

Bence de hatalı olan eşin..bu kadar aile saplantılı olup da ne demeye aile kurmaya kalkarlar anlamam..sureklı onlar ne der ne dusunur ne hısseder alınır kırılır ıncılerı dökulur hesaplarındalar..acaba yanıbasndakı kadını ne hıssedecek dusunecek umrunda olur mu hiç..acıklama yapman kendnden tavız vermek gıbı olmus..hanı kabahatn varmıs da onu ızaha calısmıssın gıbı..alıstırma bence de..böyle sureklı her haftasonu orada olma mecburyetn yok kı netıcede..bır de benm takıldgm su oldu..kendı aılen de orada aynı yerdeymıs..e sen nıye kendı aılene gıdemıyorsun kalamıyorsun hıc..bu sana koymuyor mu arkadasm..sahsen ben aılem varken gıdıp esımın aılesnde kalmazdmd öyle zırt pırt..cok ıstıyorsa o kalsın valla..evlendım dıye öncelıgı kendı aılem varken ellere veremem kusura bakmasnlar..yanı esın burda sana mınnet duyacagna daha bı de uste cıkmıs bıkere gıtmemenın hesabını tutuyor..ah bu erkek mılletı pes dedırtıyolar valla..

Son düzenleme:
canım bencede hatalı davranmamıssın esın bıraz abartmıs durumu aılesıne karsı bıraz fazla hassas sanırım ama senın hıc sucun yok gıbı gorunuyo

SLM,canım sen hatalı değilsin bir kere bunu kafandan sil eşinde hata madem neredeyse her haftasonu orada kalıyorsunuz illaki her gitmenizde uğramak zorunda değilsiniz.Senin ailende eşinin aileside aynı merkezde yanlış anlamadıysam peki sürekli eşin merkeze ailesine gitmek için evden çıkıyorsa arada bir dene bizimkilere ude uğrayalım falan deme bakalım sadece kendi ailesinimi görüp gideceksiniz evinize.CADIARZU

BENCEDE BAK TEMİZ İÇ ÇAMAŞIRLARINI BİLE KİRLİ SEPETİNE AT VE EN ALTINA SONRA EN ÜSTE KİRLİLERİNİ KOY EŞİNİN VE BIRAK 2 GÜN KİRLİLERİ GİYSİN PAZARTESİ GECE ÇAMAŞIR MAKİNASINI ÇALIŞTIR 2 GÜNDE ANCA KURUR VE ÜSTE KİRLİLERİNİ KOYDUN YA BİRAZ ÜSTÜNE SU EKELE BİRAZ DAHA KOKSUN ÖYLE GİYSİN TEMİZLERİN HEPSİNİ AT AMA BULAMASIN TEMİZ GİYECEK.BİRAZ ŞEYTANİ BİR FİKİR AMA ÇOK GÜZEL BÖYLE SORUMSUZLUĞA BÖYLE ÇÖZÜM.sırnaşık şey

bence en mantıklısını yapmışsın eşin arasa gelemeyeceğinizi söylese asıl o zaman altında birşey ararlardı .keşke en baştan alıştırmasaydın ben çalışmadığım ahlde hafta sonunu iple çekiyorum kocam çocuğa baksında ben rahatla temizlik yapabileyim diye

eşin hassas davranmış bence haklısın cnm ailesiyle arasında samimiyet eksikliği var galiba bilemiyorum insanız işimiz gücümüz hatta cnmız başka yere gitmek bile isteyebilir bunda ters bidurum yok anne baba onlar niye yanlış anlasın bence açıklamaya bile gerek yokmuş sorduklarında söylerdiniz öyle her hafta sonuda gitmeyin bence alışkanlık olmuş heral gitmeyince yanlış anlarlar zannediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…