- 2 Mart 2015
- 56
- 33
- 45
- Konu Sahibi kitapcikiz
Nereden baslayacagimi bilmiyorum ama neyse.. esim temmuz ayi son haftasinda kurum calisanlariyla birlikte amerikaya bi haftalik toplantiya katilmak icin secildigini soyledi en buyuk hayallerinden biri oldugunu bildigim icin ben de memnuniyet ile karsiladim.. gidecek kisileri saydi dahada memnun olmustum zira hepsi evli insanlardi.. otelleri ucak biletleri hersey tamamdi gittiler amerikadaki sarj olayi tr deki ile ayni olmayinca ilk gunlerde iletisim kurmakta zorlandik donusturucu sarjlar islerine yaramiyordu.. ama gorusmelerimiz kisitlida olsa mumkundu kimler var dedigimde x hanim ve oglu bizimkiler iste canim filan diyordu buraya kadar bisey yok amerikada outlet magazalarin oldugu yere gittiler bana arac kiraladiklarini navigasyonla ile gidecekleri noktaya gitmekte zorlanmadiklarini yazmisti ama ertesi gun turkiyeye geldiklerinde isin boyutu degisti evet yanlarinda bi bekar hanimin oldugu ve bu bayana toplantilari kitlediklerini toplanti cikisinda bu bayanin onlara dahil oldugunu ve outlete bu bayanin yol tarifi ile gidildigini agzindan kacirma gafletinde bulundu ama bunun resmi bir gezi oldugunu asla ne o kizin oyle bir kiz oldugunu nede onun o kiza karsi bi hissiyati olmadigini soyledi. Amerikada cekilmis fotolar ve videolari izlemeye basladigimizda bisey daha farkettim outletten birgun sonra yani turkiyeye donus gunu tum gunu sadece bu bayanla gecmis digerleri nerde dedigimde onlar baska bir ucak sirketiyle geldikleri icin biz ikimiz kalmak zorundaydik dedi oysa bu kizin konusu acildiginda bana bundan bahsedebilirdin dedigimde kendini yer bitirirdin ne bana gezi zevk verirdi ne sen mutlu olurdun bu kizi kafaya takacagini biliyordum dedi. Ben manyak miyim neden durduk yere bi insan sirf bekar diye iskilleneyim ki? Boyle saklamasi normal erkeksi bi davranis sekli midir? Benim icin evlilik guvene baglidir diye milyon kere izah etmisimdir ona oysaki.. Bu benim 2. Evliligim ama guven yoksa tek satirda silerim.. Sizce ben bosuna mi kuruntu yapiyorum ??