tabi dşıarda daha sakin olmaya çalışıyorum kendimi tutuyorum ellerimi dişlerimi sıkıp oradan uzaklaşıyorum
eger iş yerinde bir haksız yere bi laf söylesin çantamı alıp istifa ediyorum
ama eşime karşıda evi yıkıp döküyorum
bu hafta saksıları takı kutumu ve surahiyi alıp yere çarptım ortalıgı mahvettim ama sonrada kendimden korktum çünkü hızımı alamyıp cama falan yöneliyorum
Sizin bu durumu çok dikkate alıp üstünde ısrarla durmalısınız.
Öfke çok tehlikeli bir durumdur. Sizin kontrolsuz öfkeniz ise çok daha tehlikeli bir hal almadan önüne geçmelisiniz.
Ya uzman desteğiyle ya da başka bir yolla bunu yapmazsanız sonunda hem evliliğiniz hem siz yara alırsınız.
Böyle elinize geleni yıkıp dökmek çok hoş bir durum değil. Oturup bu halinizi düşünürseniz sizde engel olmaya çalışacaksınızdır.
Öfkelendiğinizde çıkın cama nefes alın. Boks torbası alın, müziği açın ve stresiniz gidene kadar spro yapın v.s v.s
Eşiniz ''bir daha yapmayacağım'' deyip tekrar yapıyorsa bu birazda sizden kaynaklanıyor.
Yıkıp döken, sonra rahatlayan, duygularını öfkeyle anlatan kişileri bir süre sonra karşıdaki insan takmamaya başlar.
İstemdışı öfkelendirmek hoşuna gider.
Bu söze kırılıyorsanız, bir daha kullandığında birden bire susun ve odayı terk edin.
Öfkelendiğinizi değil kırıldığınızı dile getirin.
İnanın bir süre sonra vazgeçecektir.