aslında çok güzel bir evliliğimiz var birbirimizi seviyorum
bazen haksız yere hakarete uğruyorum karşılıgında da evi kırıp döküyorum
heksız yere derken tartışma dışı bi konuda konuşuyoruz mesela öylemi böylemi şöylemi derken ben tatlı tatlı fikir yürütürken eşim 'şaçmalama' dediğse beni fitilliyo ardından 'malmısın' dediğnde olay kopuyo ben o konuyu bırakıp bana ettiği hakaretten dolayı sinir krızi geçiyorum elime geçeni kırıp döküyorum.
eşim her seferinde bi daha demicem diyo ama yine diyo aynı olay yine oluyo
bu durum nesıl düzelir fikirlerinizi bekliyorum
canım bence senin sorunun kelimelerle değil kendinle, kendini kötü hissediyorsun ve bahane arıyorsun, ha eşin de ağzını tutamıyor olabilir ama o senin yatağa girdiğin kendini teslim ettiğin adam sabırlı olmalısın bence...
bu nasıl bir yorumdur yaa, ne olmuş teslim ediyosa, herkes teslim ediyo, bu zihniyet ne zamana kadar sürecek olayı nasıl yatağa bağlıyorsunuz pes doğrusu..
heksız yere derken tartışma dışı bi konuda konuşuyoruz mesela öylemi böylemi şöylemi derken ben tatlı tatlı fikir yürütürken eşim 'şaçmalama' dediğse beni fitilliyo ardından 'malmısın' dediğnde olay kopuyo ben o konuyu bırakıp bana ettiği hakaretten dolayı sinir krızi geçiyorum elime geçeni kırıp döküyorum.
tabi dşıarda daha sakin olmaya çalışıyorum kendimi tutuyorum ellerimi dişlerimi sıkıp oradan uzaklaşıyorum
eger iş yerinde bir haksız yere bi laf söylesin çantamı alıp istifa ediyorum
ama eşime karşıda evi yıkıp döküyorum
bu hafta saksıları takı kutumu ve surahiyi alıp yere çarptım ortalıgı mahvettim ama sonrada kendimden korktum çünkü hızımı alamyıp cama falan yöneliyorum
tabi dşıarda daha sakin olmaya çalışıyorum kendimi tutuyorum ellerimi dişlerimi sıkıp oradan uzaklaşıyorum
eger iş yerinde bir haksız yere bi laf söylesin çantamı alıp istifa ediyorum
ama eşime karşıda evi yıkıp döküyorum
bu hafta saksıları takı kutumu ve surahiyi alıp yere çarptım ortalıgı mahvettim ama sonrada kendimden korktum çünkü hızımı alamyıp cama falan yöneliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?