esime karsı soğudum napcam ben :(

hayır ben msjlasmıyorum suan ama o küs oldugumz zamanlar konustm ne yalan söylym .. suan sorun o değil .. benim esime karsı soguklugum
Küs olduğunuzda teselliyi başkasında ararsanız eşinizden soğursunuz
Eşinizin haberi var mı bu durumdan
Birbirinizden soğumuşsanız neden döndünüz ki

okudum yazdıklarınızı etkilendim sonuna bi geldim
olmadı
görüşmeyeceksin doğru değil
o da sevmişyormuş eşini ne demek yani siz eşinizi anlatıyosunuz beraber biz sevmiyoruz eşimizi sonuçu çıkıyo
bunu eşinizin yaptığını duysanız hoşunuza gider mi

Kafanı karıştıran tamamen oooooo !!!!
Hiç yaptığın davranışı kendine yakıştırıyormusun ?
Eşine olan soğukluğun bu yüzden ex kişiden yüz bulman
Eşini sevmemiş madem boşansın sende boşan evlenin
Bu şekilde her 2 tarafada ihanet etmenin ne mantığı var hakka giriyorsunuz
Hem o kadına yazık belki aile içinde adamın karısına ısınacağı varsa senin yüzünden araları açık !!!!
Peki ya eşin ?yüzüne bakınca vicdan azabı çekmiyormusun her mesaj attığında !!
Bu tamamen ihanet ,yaptığınız şeyden geri dönün tövbe edin !
Yada insanları bu iğrenç ilişkinize alet etmeyin.

Esiniz ogrenipte daha beter olacagina bosanin.
Adami istemiyosaniz niye baskasiyla konusulurki birakin gidin.vahil cesareti mi ne buda.baba evine gitmeye korkulur aldatirken niye korkmassiniz o daha beter.

evde yaşadıklarınızı bilemeyiz eşin neden böyle davranıyor kimse kimseye hiçbir sebep yokken aşağılama gibi davranışlarda bulunmaz diye düşünüyorum.eşini en iyi sen tanırsın ve ortada bir bebeğin var daha babanın ne olduğunun bile farkında olmayan bir bebek.bana kalırsa o konuştuğun kişi senin aklını karıştırmış.evliliğini kurtarmak için insanlar neler yapıyor.imkanın varsa ve eşin de giderse bir aile terapistine gitmeni öneririm.yaşadıklarınızı burdan yazarak atlatamazsın.birşey daha sakın evli erkeklerin mutlu değilim eşimle demesine inanma ve sakın bir erkekten boşanma sebebin başka bir erkek olmasın!!!!!

Evliliğin zor bir dönemden geçiyor olabilir.. Bazı erkekler evliliklerinin ilk dönemlerinde biraz öküz olabiliyorlar. Yalnız bu hususta başka birisinin , hele ki mutsuz olduğunu söyleyen birisinin aklını karıştırmasına izin verme. Sakin ol mantıklı düşün. Dikkat et arkadaşım..

Sanırım eşinizle aranızdaki sevgi bağı kopmuş, olmuyor ise bırakın herkes kendi yolunda gitsin lütfen evliliğiniz hala sürerken bir başkası ile görüşmeyesiniz ilerde Allah korusun çok kötü sonuçlar elde edersiniz keşkelerle dolu olmasın hayatınıza ardıınza baktığınızda vicdanınız rahat olsunki mutlu huzurlu yaşayabilesin

Arkadasim evli biri dertlesmek icin eski sevgilisini secmez. Yakin kiz arkadaslariyla dertlesir, komsusu vardir onunla dertlesir annesiyle kardesiyle dertlesir ancak eski sevgiliyle dertlesmek olmaz.

Esinizden sogumamissiniz bence siz esinizi sevmiyorsunuz. Sevseniz mumkun degil kimse aklinizi karistiramaz.

ama bu yaptığınız normal bir şey değil ki
küs olduğunuz zamanlarda başka biriyle konuşmak,mesajlaşmak falan
durumunuz hiç iç açıcı değil bence
kendinize gelin!!!

anlık bir boşluk hepimizin hayatında oluyor öncelikle mesajlaşmayı bırak bakalım o zaman da mı bu duygular içersindesin baktın hala aynı değişen birsey yok birkez daha sans verin birbirnize kısa bir tatil romantizmi canlandırabilir. evlilik kolay birşey değil zor bir müessse kadına da çok sorumluluk düşürüyor ha bunu yaparkn de kendıni asla ezdirme cnm .baktın hala tık yok ara vermeyi deneyin derim

Sonunu okuyana kadar sana hak vermiştim ama başka biriyle konuştuğunu söyleyince iş değişti. Siz küsken eşin başka kadınla konuşsa ne yaparsın? Biraz da çuvaldızı kendine batır

senin evlilik bitmiş bence başkası mesaj atsa da atmasa da.. sadece insan böyle bir durumda başkasından ilgi gördüğünde kendisinin değerli bir varlık olduğunu hatırlıyor o kadar

Karısını evden kovan erkeğe gıcığım zaten. Sevilecek yanı yok. İçin rahat olsun.

Kelin ilacı olsa başına sürer. Başkasıyla mesajlaşmanız doğru değil. İş bu noktaya kadar gelmiş. Şu durumda boşanmanız daha dogru olur. Soğuduktan sonra bir daha eskisi gibi olmuyor, olamıyor.

O eski sevgilinizle esinizle küs olduğunuz zamanlar mesajlastiginizi soylemissiniz. Madem buraya yazdınız fikir istiyorsunuz öyleyse biraz açabilir misiniz lütfen . Bu mesajlar ne tür konuşmaları iceriyordu? ?

evli ve çocuklu bir adamla mesajlaştığını okuyana kadar senin için üzülmüştüm... şimdi ise neyse...

Kelin ilacı olsa başına sürer. Başkasıyla mesajlaşmanız doğru değil. İş bu noktaya kadar gelmiş. Şu durumda boşanmanız daha dogru olur. Soğuduktan sonra bir daha eskisi gibi olmuyor, olamıyor.

Aynen ben de kelin ilacı olsa başına sürer diyorum. Biz de öyleyiz kadını kendilerinden soğutana kadar uğraşıyorlat aşk dolu insanlar hata yapabiliyo bu durumda başka yerde arama mutluluğu tövbe et ve o adamla görüş me. Kocanı sevmeye çalış sevemiyorsan bekle iyice aoğuyunca bakarsın çaresine

uzakdaki davulun sesi hoş gelir.

evliliğin esasları,şartları,kutsallığı vs. vardı sanki eskiden.

küstüm oynamıyorum,sıkıldım,gönlüm geçti vs. evlilik için kullanılacak tabirler olmamalı.

senin tercih ettiğin insanla evlisin.
onu şekillendirmek senin maharetin.
unutma çocuk gibidir erkekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…