aynen gidemiyceğini düşündüğü için adam kavga arsızı olmuş resmen kaybetme korkusu yokbundan onceki konumu okuyan bilir .. ben esimle bosanmanın esiginden döndüm daha dogrusu bu ilk değildi ama ben ilk defa bukadar ciddiydim kız kardesim araya girdi ve biz barıstık .. ama ne bende o eski heyecan nede ona karsı bi özlem muhabbet yokbu cok zor bişeyms ya .. önceden büyük bi aşkla yaptıgım seyleri şimdi zorla yapıyorum önceden sarılarak uyumak icin can atan ben smdilerde kacıyo gibiyim allahım kafayı yicem düşünmekten ! o bana bugüne kadar cok kötü davrandı herseye kızdı bagırdı en güzel zamanlarımızı küslükleryle mahfettti .. hic bir zaman eyvallahı olmadı degişmedi beni böyle kabul et dedi bnse ettm ama artık edemiyorum ve bu onun umrunda degil kücücük bişeyde ananın evine git diyo gidemeycm diye düşündgnden mi bilmyrm ama ben artık cok sıkldm .. calısan bi bayanım ama ne ekonomik nede gezme özgürlüğm var yeri gelir bakkala yollamaz kıskanclgndan mı yapıyo blmiyorum ama cok bunaldm .. ha buarada bana evlendigimden beri ara ara msj atan eski görüştügüm biri var oda evli ve bi kızı var benim gibi .. esini sevmiyomus sizce benim kafamı karıstıran o olabilir mi ? napabilirm ? nolur bana kırıcı olmadan bi yorum yapın yardım edin cok kötüyüm
hayır ben msjlasmıyorum suan ama o küs oldugumz zamanlar konustm ne yalan söylym .. suan sorun o değil .. benim esime karsı soguklugum
Aynen ben de kelin ilacı olsa başına sürer diyorum. Biz de öyleyiz kadını kendilerinden soğutana kadar uğraşıyorlat aşk dolu insanlar hata yapabiliyo bu durumda başka yerde arama mutluluğu tövbe et ve o adamla görüş me. Kocanı sevmeye çalış sevemiyorsan bekle iyice aoğuyunca bakarsın çaresine
yo flört degil kesinlikle dertlesme diyelim .. oda cok kisa sürdü zaten ! suan gorusmuyorz ama o benim aklimi karistrmis olabilir mi acaba diye dusnyrmOna nasıl bir tabir ajanı evine git bu çoğu zaman göz korkutma amacıyla Soleledikleri laflardan ibaret ama af edilecektir bir tarafı yok zannediyolarki ayrılamaz yapamaz kimse kimsenin tapusu almıyorlar evlendiklerinde bizim milletimiz bunu bir anlaşa neyse kimle mesajlasiyosunuz yani flört gibi bişey mi
beni cok sıkiyo .. özgürlgmu kisitliyo calisiyrm ama carsiya cikamiyorum istedigim gibi para harcayamiyorum acaba ben mi cok abartyrm hep alttan aldm aslinda bu zamana kadar hic sorun etmedim ama artik sorun ediyrm galibaolduğu gibi derken?
mesela?
neyini kabullenemiyosunuz?
dertlesme sadece ben esimi anlattm o esini bazen eskilerden konular acilir gibi oldu ama ben hemen kapattmO eski sevgilinizle esinizle küs olduğunuz zamanlar mesajlastiginizi soylemissiniz. Madem buraya yazdınız fikir istiyorsunuz öyleyse biraz açabilir misiniz lütfen . Bu mesajlar ne tür konuşmaları iceriyordu? ?
tabi ki hayir! aslnda bi sefernde daha boyle olmustu yine dertlesmistk ve esim bunu cok sonradan gormustu ve cok kizmisti bidaha boyle bi sey olursa bosanirim demisti ondan sonra bu oldu iste eminim duyarsa hic iyi seyler olmaz ama o an bunlari dusuneck durumda degildimKüs olduğunuzda teselliyi başkasında ararsanız eşinizden soğursunuz
Eşinizin haberi var mı bu durumdan
Birbirinizden soğumuşsanız neden döndünüz ki
ama esim sevdigini sòyluyo o boyle deyince bende biraz daha sans tanimak istedim evliligimizeSanırım eşinizle aranızdaki sevgi bağı kopmuş, olmuyor ise bırakın herkes kendi yolunda gitsin lütfen evliliğiniz hala sürerken bir başkası ile görüşmeyesiniz ilerde Allah korusun çok kötü sonuçlar elde edersiniz keşkelerle dolu olmasın hayatınıza ardıınza baktığınızda vicdanınız rahat olsunki mutlu huzurlu yaşayabilesin
allah razi olsun bu guzel yorumunz ve fikirlernz icin ..Evliliğin zor bir dönemden geçiyor olabilir.. Bazı erkekler evliliklerinin ilk dönemlerinde biraz öküz olabiliyorlar. Yalnız bu hususta başka birisinin , hele ki mutsuz olduğunu söyleyen birisinin aklını karıştırmasına izin verme. Sakin ol mantıklı düşün. Dikkat et arkadaşım..
neden boyle dedinz ? sizin evlilik bitmis derkn..senin evlilik bitmiş bence başkası mesaj atsa da atmasa da.. sadece insan böyle bir durumda başkasından ilgi gördüğünde kendisinin değerli bir varlık olduğunu hatırlıyor o kadar
sagolun .. ancak esinden soguyanlar beni anlayabiliyo galibaAynen ben de kelin ilacı olsa başına sürer diyorum. Biz de öyleyiz kadını kendilerinden soğutana kadar uğraşıyorlat aşk dolu insanlar hata yapabiliyo bu durumda başka yerde arama mutluluğu tövbe et ve o adamla görüş me. Kocanı sevmeye çalış sevemiyorsan bekle iyice aoğuyunca bakarsın çaresine
Ne zaman insanlarimiz bu hale geldi? Neden evli kadin ya da erkek baskalariyla dertlesir görüşür oldu?
Sonra da esimi sevmiyorum, esinle degil de elin adamiyla ya da karisiyla konusup hos sohbet etsen tabiki de esini sevmez baskasina kayarsin.
Ayip ya, biraz kendinize ceki duzen verin. Kendinizden utanin kimseden utanmiyorsaniz, ya da ayrilin gidin ne haliniz varsa görün..
hayır ben msjlasmıyorum suan ama o küs oldugumz zamanlar konustm ne yalan söylym .. suan sorun o değil .. benim esime karsı soguklugum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?