dertlesme sadece ben esimi anlattm o esini bazen eskilerden konular acilir gibi oldu ama ben hemen kapattm
neden boyle dedinz ? sizin evlilik bitmis derkn..
Sizi Çok iyi anlıyorum mutlu evliliği olanlar yada bekarlar anlamaz ne yaşadığınızi yada ne hissettiginizi tel görüşmeleri aldatmak değil sadece bir kaçış noktası yada kafayi mesgul etmek o yüzden düzeleceğine hiç imkan vermiyorsan bitirmek en doğrusu çalışan biriymissin de kendi ayakları üzerinde durabilecek birisin benim eşimde her tartismamizda ananin evine defol git diyen biriydi sürekli hakaret stresten dış gebelik yaşadım bile tam boşanma kararı almış evi terk etmisken hamile kalmis tekrar barismis biriyim duzeldimi yok üstelik geçen ay memur netten biriyle tanışmış görüşmeye baslamis öğrendiğim gibi soluğu avukatta aldım ona göre aldatma değilmiş hataymis sadece telle görüşmüş ailem bebek için bosanmama izin vermedi yine bu adamın yanındaydım şimdi iyimi iyi davranıyor guveniyormuyum hayir hic bir konuda zaman gecicek yine kendisine dönecek kişilik neyse odur değişmez ama bitiremiyorum bu evliliği o yüzden değişeceğini düşünüyorsan duzeltmeye çalış evliligini yok umudum yok diyorsan hic uzatma bitir
Öğrenmiş oldunuzöğrenmiş olduk teşekkürler.
bundan onceki konumu okuyan bilir .. ben esimle bosanmanın esiginden döndüm daha dogrusu bu ilk değildi ama ben ilk defa bukadar ciddiydim kız kardesim araya girdi ve biz barıstık .. ama ne bende o eski heyecan nede ona karsı bi özlem muhabbet yokbu cok zor bişeyms ya .. önceden büyük bi aşkla yaptıgım seyleri şimdi zorla yapıyorum önceden sarılarak uyumak icin can atan ben smdilerde kacıyo gibiyim allahım kafayı yicem düşünmekten ! o bana bugüne kadar cok kötü davrandı herseye kızdı bagırdı en güzel zamanlarımızı küslükleryle mahfettti .. hic bir zaman eyvallahı olmadı degişmedi beni böyle kabul et dedi bnse ettm ama artık edemiyorum ve bu onun umrunda degil kücücük bişeyde ananın evine git diyo gidemeycm diye düşündgnden mi bilmyrm ama ben artık cok sıkldm .. calısan bi bayanım ama ne ekonomik nede gezme özgürlüğm var yeri gelir bakkala yollamaz kıskanclgndan mı yapıyo blmiyorum ama cok bunaldm .. ha buarada bana evlendigimden beri ara ara msj atan eski görüştügüm biri var oda evli ve bi kızı var benim gibi .. esini sevmiyomus sizce benim kafamı karıstıran o olabilir mi ? napabilirm ? nolur bana kırıcı olmadan bi yorum yapın yardım edin cok kötüyüm
bundan onceki konumu okuyan bilir .. ben esimle bosanmanın esiginden döndüm daha dogrusu bu ilk değildi ama ben ilk defa bukadar ciddiydim kız kardesim araya girdi ve biz barıstık .. ama ne bende o eski heyecan nede ona karsı bi özlem muhabbet yokbu cok zor bişeyms ya .. önceden büyük bi aşkla yaptıgım seyleri şimdi zorla yapıyorum önceden sarılarak uyumak icin can atan ben smdilerde kacıyo gibiyim allahım kafayı yicem düşünmekten ! o bana bugüne kadar cok kötü davrandı herseye kızdı bagırdı en güzel zamanlarımızı küslükleryle mahfettti .. hic bir zaman eyvallahı olmadı degişmedi beni böyle kabul et dedi bnse ettm ama artık edemiyorum ve bu onun umrunda degil kücücük bişeyde ananın evine git diyo gidemeycm diye düşündgnden mi bilmyrm ama ben artık cok sıkldm .. calısan bi bayanım ama ne ekonomik nede gezme özgürlüğm var yeri gelir bakkala yollamaz kıskanclgndan mı yapıyo blmiyorum ama cok bunaldm .. ha buarada bana evlendigimden beri ara ara msj atan eski görüştügüm biri var oda evli ve bi kızı var benim gibi .. esini sevmiyomus sizce benim kafamı karıstıran o olabilir mi ? napabilirm ? nolur bana kırıcı olmadan bi yorum yapın yardım edin cok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?