Eşime karşı soğudum sanırım

Boşanıp yeni bir hayat kuracak gücü buluyor musunuz kendinizde? Anladığım kadarıyla bir mesleğiniz de yok, içinde bulunduğunuz durum tehlikeli bir durum söyleyeyim size. Bir sonraki aşamada başka biri ilginizi çeker ve aldatmaya kadar gider bu.
Peki ya ne yapabilirim kendime büyü yaptimayi bile düşündüm gözüm kapansın istiyorum tekrar sevsem

İnanın öyle bir şey olsa yazarım çok şükür ki yok olsa herşey daha kötü olurdu bilmiyorum dediğim gibi geçici bir atak dönemidir umarım inanın çok zor bir his yüzüne bakmak istememek kendime engel olamıyorum ve laf söylüyorum üzülüyorum
Yaa üzüldüm bazen insanın kocasından nefret edesi gelir ama geçer sonra. Ne zamandandir böyle hissediyorsnz peki?
Üstteki üyelerin dediği biraz uzak kalmayı deneseniz belki bir faydası olur.
Yani boşanin veya boşanmayn diyemem ama fevri kararlar vermeyin iyice bi ölçüp biçin yüzüne karşı da çok laf söylemeyin çocuğunuz var yüz yüze bakacaksınız her halükarda.

Bu sorunu binlerce kadın yaşıyor. Ülkede sevilecek erkek sayısı çok az zaten. Boşanırsanız ve çalışırsanız, maaşınız anca kiraya kreşe yeter, maddi açıdan zorlanırsınız.
Evet hepsini düşündüm maalesef bu durumdan daha kötü olacak durumum oyuzden boşanamam

Bu sorunu binlerce kadın yaşıyor. Ülkede sevilecek erkek sayısı çok az zaten. Boşanırsanız ve çalışırsanız, maaşınız anca kiraya kreşe yeter, maddi açıdan zorlanırsınız.
Çok haklısıniz çevrem de mutlu hiç kimse yok nerdeyse eminim boşansam hayatım daha zorlaşacak çocuğum babasına bağımlı

Yaa üzüldüm bazen insanın kocasından nefret edesi gelir ama geçer sonra. Ne zamandandir böyle hissediyorsnz peki?
Üstteki üyelerin dediği biraz uzak kalmayı deneseniz belki bir faydası olur.
Yani boşanin veya boşanmayn diyemem ama fevri kararlar vermeyin iyice bi ölçüp biçin yüzüne karşı da çok laf söylemeyin çocuğunuz var yüz yüze bakacaksınız her halükarda.
Çok haklısıniz 5 aydır gel git oluyor ama bu ara böyle dediğim gibi ağır kelimeler söylüyorum elimde olmadan ve ben bile söylediğime üzülüyorum kırdığım için

Kızlar ben küçük yaşta aile baskısıyla evlenmiş biriyim evlendim eşim iyi birisi çıktı neyseki ama ne kendini savunur ne beni yani ailesiyle bir yaşadık bir dönem çok problemlerimiz oldu neyse şu an çocuğumuz 3yasinda ve rahatladık ben evlendiğim zaman çok sevmiştim şu an zorluk yok ailesi falan eskisi gibide degil ama benim. Hevesim yok sevincim sevgim yok boşanmayı düşündüm ailemle de olamam çok zorlar bilmiyorum bir öneriniz var mı
Askım insanoglu hayatının hiçbir evresinde oldugu konumdan memnuniyet duymaz bosanıp pişmanda olabilirsin eğer ciddi bir problemin anlaşmazlıgın yoksa

Kızlar ben küçük yaşta aile baskısıyla evlenmiş biriyim evlendim eşim iyi birisi çıktı neyseki ama ne kendini savunur ne beni yani ailesiyle bir yaşadık bir dönem çok problemlerimiz oldu neyse şu an çocuğumuz 3yasinda ve rahatladık ben evlendiğim zaman çok sevmiştim şu an zorluk yok ailesi falan eskisi gibide degil ama benim. Hevesim yok sevincim sevgim yok boşanmayı düşündüm ailemle de olamam çok zorlar bilmiyorum bir öneriniz var mı
dünyaya bikere geliyoruz sevmediginiz yerde kalmayin ama ortada cocuk var siz calismiosnz isiniz zor

Siz zorluğu seviyor olabilir misiniz?
Eşinizi belki hiç sevmediniz ama o zaman zorluk vardı ona tutundunuz şimdi bitti yeni bir zorluk arıyorsunuz gibi geldi.

İşiniz yok diye boşanamam diyorsunuz ama başta biraz aileniz destek olur sonra iş bulursunuz zamanla yeni hayatınız düzene girer. Her şey bir anda güzel olmaz. 5 aydır böylesiniz kimbilir sonra sizi bu durum nasıl etkileyecek, belki bebeğiniz de etkilenecek. Neyse hakkinizda hayirlisi neyse o olsun 🙏🏻
5 aydır boyle ara ara hissediyorum ama bu ara gerçekten bunalimdayim bilmiyorum

Back
X