• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime karşı soğukluk! ! !

Ztn biliomusun su para meseleleri erkek taraflarin cimriligi yuzunden guzel olan birseye berbat bi sekilde adim atiosun.. sonrasida kavga gurultu genelde.. cocuk oluncada tuzu biberi. Asil en basta oyke oldugunu basacan tekmeyi. Yanliz kal yanliz ol, ama bunlara katlanma

Malesef o anda toysun aşıksın. Bitmez saniyorsun

Ne çocuğum var ne evliyim... Fakat gözlemlediğim bir şey var ki nerdeyse her yük kadının omzunda. Çocuk doğur ona bak, ev işleri, yemek, koca ile ilgilen, bir de işte çalış... Ben olsam ben de bunalır ve soğurdum. Sanki çocuğu leylekler getirdi. Çocuğu yapmasını biliyor erkekler ama ilgilenmeye gelince annesi al şu çocuğu oluyor. Sonra da derler ki benimle hiç ilgilenmiyorsun.
Açık açık konuşun bence ya da benim dışarda işim var, markete gideceğim, kuaföre gideceğim vs diyip 2-3 saat bakmasını, ilgilenmesini söyleyin. Bebeğiniz de 5 aylıkmış, aşırı küçük değil. Havalar ısınınca da bebekle yürüyüşe filan çıkarsınız.
Çocuğu yapmayı biliyorsa bu erkekler, çocuğa bakmaya da öğrenecek. İşten eve gelince 5 dakika sevip televizyon izlemeye benzemiyor bu işler.

Kocanizla acik konussaniz sizin icin iyi olur. Benim kizim da geceleri uyumayan, surekli kucak isteyen bebekdi. Suan 14 aylik, hala kucak istiyo, bi tek kucakda uyuyo. Ben de surekli yorgun ve uykusuz oluyorum. Benim de kocam baslarda biraz sonra annene git derdi. Açik konustum, uykusuz yorgun oluyorum filan dedim. Anladi. Simdi kiza benden iyi bakiyo. Geceleri cok zaman o uyutuyo. Oglenleri ona veriyorum o bakiyo, ben de 2-3 saat uyuyorum)))

İyi akşamlar hanımlar öncelikle hepinize iyi pazarlar geçirmenizi diliyorum. Konumu okuyup da yorum yapan herkese de ayrı ayrı Teşekkür ediyorum...

Benim konum şu ki eşime karşı hissizlestim sanki. Bi arkadaşım evlilikde dönem dönem oluyor böyle şeyler diyo. Adamın her yaptığı suç gözümde.. ufak bebeğim var kendime hiç zamn ayiramiyorum. Erken kalksam kalkamiyorum çünkü bebeğim gece çok uyanıyor zaten ev işi o bu derken 12 falan oluyo yatmam çok bunaldim... Şu aralar eşim çok gözüme batmaya başladı 5 dakika kızımızi seviyor sonra hadi bakalım git anneye... Kızım da kuçoktan inmiyr zaten yani 7/24 kucakta desem yeridir...

Ne bilim yaa karışık duygular içindeyim. Umarım sağlam onerileriniz vardır...

İyi Akşamlar tekrardan hoscaklin...
Bebekten sonra gayet normal kendi haline bırakın kafaya taktıkça daha beter oluyor.

Back
X