uyuyup kaldigi zaman hic seslemeden yerime mi gidip yatiyim? ben artik yoruldum seslemekten zaten oyle sesler selemez hemen kalkmiyorki yoruyor beni...Birakin bir kac gece yatsin salonda ustu acik. Pasa pasa gelecek nasilsa beni niye kaldirmadin diyecek keyfine bak . Biz de de vardi ayni sorun hala ara ara olur onu da anlamak lazim bekarken hep tv ile uyurdu esim. O aliskanligini surdurmek istiyor. alisiyorlar xunku nasilsa sen gidip kaldiracaksin
asla uykuya gecemem bende koltukta uyuyamam cok rahatsiz olurum uykum azcik gelsin hemen yatagima kosarimBen olsam yatağa gitmek yerine, kanepede onun yanına sıkışır yatardım. Burada püf nokta onu da iyice sıkıştırmak. Bir şey derse de, ben her gece ayrı yatalım diye evlenmedim, madem burada uyumak istiyorsun, bundan böyle ben de buradayım derdim. Ya vicdan azabından, ya da boynunun tutulmasından, sırt ağrısından elbette pes eder. Ahanda senaryoyu oluşturdum. Denemesi size kalmış.
evet... konu acip acmamakta cok kararsiz kaldim fakat disaridan birilerinin fikirlerine de cok ihtiyacim oldugunu dusundum.. esimle surekli tekrarlayan tartismamiza neden olan konu su: birlikte oturup tv izledigimizde esim surekli uyuyup kaliyor ben de tek basima kaliyorum eger benim de gercekten cok uykum varsa hadi askim diye yalvar yakar yataga gidelim uyuyalim ben de uyuycam derim ya da uykum cok da yoksa ses cikarmam yataga gidecekken cagiririm... bu arada anlattigim kadar basit olmuyor tabi dil dokuyorum o koltuktan kaldirmak icin.. hayatta sevmem yataga tek girmeyi bunu cok iyi bilir...
Bir kac gecedir yine boyle hadi yerimize gecelim diyorum sen git ben gelirim diyor biliyorum kalkamaz pesimden tekrar derin uykuda.. 3. aksam yine bana sen git yat gelirim dedi tabi yanima gece 3 te geldi sokuluyo sirnasiyo sarilip uyuma derdinde ben de sartteller atik yalniz yattigim icin ve basladim soylenmeye neden ben bu yataga yalniz giriyorum neden sesledigimde kalkip beraber girmiyoruz diye... hos mu oluyor sen koltukta bense yataga yalniz geliyorum diye.. ne diyim ben sana?diye hakliymis gibi uste cikiyor.. bise soyle aciklama yap diyorum susuyor onun suskunlugu cileden cikariyor beni ve aldim bende yastigimi bu saate kadar ben yalniz yattim simdi de sen yalniz uyu dedim ne var bu koltukta ayriliyosun bakim dedim ve salona gectim... 1 saat hile yatamadim orda tekrar yatagima girdim sirnastim beni itiyo optum ayri yatamadim yine ben geldim dedim sarildikca kollarimi itti canim da acidi biraktim bende dondum kicimi yattim....(o da yatak ayirmaya cok kizar)
farkindayim kisa tutmaya calistim ama olmadi ...sabah da ise giderken yola koydum yarim bakti opmedi... eve geldi aksam gayet havasi yerinde beyimizin bu defa ben de inat ettim ve surduruyorum gayet sogugum peki benim yanlisim ne burda? lutfen soyleyin haksiz ben miyim?
Ne zamandir evlisiniz canim? Yaslariniz kac?
E sen de seslenme yorulma bosuna zaten. Simdi ki tartismayi da cok uzatma madem ama bundan sonra kararli ol. Boyle yaparsan laflarinda tavirlarinda havada kalir konu farketmez sonra ciddiye alinmazsin. Kusmus dayanamamis ondan once gelmissin. Bence oluruna birak normal davran bosey yokmus gibi bundan sonrada birakirsin odada kendi geliruyuyup kaldigi zaman hic seslemeden yerime mi gidip yatiyim? ben artik yoruldum seslemekten zaten oyle sesler selemez hemen kalkmiyorki yoruyor beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?