ya eşin haksız ama bende karşıyım buna çocuğu annelere bırakmaya benimde tam tersi eşim vakit geçirelim biraz başbaşa anneme verelm der benim içim rahat etmez yani ne biliyim ben bırakamam kimseye 2buçuk aylık bide bende kum döktüm böbreğimden o dönem millet yalvardı ver bakalım diye vermedim yapı meselesidir saygı duyarım tabi eşinde verdiği tepkinin fazlalığından pişman olmuş bence uzatmanın anlamı yokki
ben çocugumu kaynanama veriyorum ama ağlasa duycagım biyerde yanii yan odaya werdim sadece 1 saatliğine ve 1 saat snra geri aldım
çocuğa bakmak annenin görevi değil ki sadece, o zaman eşin izin alsın işten gelsin çocuğa baksın sen de dinlen.
üstteki arkadaşa katılıyorum, ne yemek yap- ne ortalık topla.. çok sinirlendim eşine.
ben kaynanmla yaşıyorum canm ben yapmasamda o yapıyo. ki zaten bana yemek yaptırmıyo yapsamda yemiyo o başlıca ayrı bi konu zaten ama özür dileyip kestirip atmasını istemiyorum rahat durmasın içi attıgım msjla vicdanı sızlasın istiyorum hep düşünsün istiyorum
anladım kendi kayınvalideme bi kez daha şükrettim ya 1 saat çocuğa bakcak ve sadece 2buçuk aylık (eşin konusunda yorum yapmıyorum adam zaten pişman) gerçekten çocuğu yatırcak ve sadece bakıcak ya insanlar tuhaf valla açıkçası kayınvalidene takıldım bn
ben kaynanmla yaşıyorum canm ben yapmasamda o yapıyo. ki zaten bana yemek yaptırmıyo yapsamda yemiyo o başlıca ayrı bi konu zaten ama özür dileyip kestirip atmasını istemiyorum rahat durmasın içi attıgım msjla vicdanı sızlasın istiyorum hep düşünsün istiyorum
15 20 gn snra kendi ewmize tasınıcaz o zaman napıcaksın uykusuz kalınca km bakıcak çocuga hiç taşınmayalım madem biz die msj atmış şimdi de ama bnm bu ilk çocugum ilk çocugum olmasına ragmen kaynanamdan daha bilinçliyim şimdiye kadar çok yardım almadı ondan hep tek başıma baktım şimdiye kadar iki bilemedim 3 kere vermişidir kaynanama çocugu.çocugu bırakmayım die tuvalete gitmediğim oldu bnm nie haksızlık edio bana
daha çocugu tek başıma yıkayamıomuşum tasınınca kokcakmış çocukBu çocuk ikimizinde çocuğu ben çeyizlerimle birlikte babamın evinden getirmedim bu yüzden ben rahatsızlandığımda ya da uykusuz kaldığımda sen bakacaksın de ..Ne demekmiş o kim bakçak çocuğa taşınmayalım oldu paşam.Çocuğum oldu diye böbürlenmeyi biliyosa azcık ta baksın bi zahmet..Kaynanan da bi garip nolcakmış bakıverse incileri mi dökülcek sankiBence msj falan atmayın dallanıp budaklanmasın konu belli akşam söyleyin kendi çocuğuna bakmak zor mu geliyo dersin ben de insanım motor değilim rahatsızlanabilirim de kesin ve net konuş bi özürle olmaz bu bi davranış biçimi haline gelmesin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?