o zamanda ezilen taraf oluyorsun canım.her defasında üzerine gelmekten cekinmiyorlar.
bende öleydim cünkü.ama yanlış bir yol.duruma göre sessiz kalmak ve kişiye göre bence.
15 20 gn snra kendi ewmize tasınıcaz o zaman napıcaksın uykusuz kalınca km bakıcak çocuga hiç taşınmayalım madem biz die msj atmış şimdi de ama bnm bu ilk çocugum ilk çocugum olmasına ragmen kaynanamdan daha bilinçliyim şimdiye kadar çok yardım almadı ondan hep tek başıma baktım şimdiye kadar iki bilemedim 3 kere vermişidir kaynanama çocugu.çocugu bırakmayım die tuvalete gitmediğim oldu bnm nie haksızlık edio bana
mesaja gerek yok
bugun tum gun mıgrenın tutmus olsun
aksamda yemek yapama , yorgan dosek yatıver gorsun gununu
kaynanana zaten dıyecek bısey yok
eşim araı baştan acmadım bidaha aradı açmadm snra ewi aradı.özür diledi sölediklerime bakma tasıncaz meak etme dedi bende mobilya gelmeden nasıl tasıncaz dedim.söledim getircez mobilyaları dedi
eşimin çalıştıgı yerden aldık mobilyaları gelnce tasıncaz ama annesi de hala ben 1 2 ay sizde alırım sen oraya alışana kadar dio kurtulamıcam ben
en ıyı cvp susmak cnm emın ol yazdıgı mesajada karsılık verme
ay bu olaydan sonra olsen bayılsan kv ne cocuk verme onun tutuu farklı olsaydı esın bu sekılde davranmazdı buyuk olarak ayıp etmıs mıllet torun dıye agaca cıkıyo k nın yaptıgına bak
yanlızken o kadar yardımcı oluyo ki bana elinde çamasır yıkadıgı oldu ama anası gelince bi haller oluyo yanlızken çok mutluyuz
cnm ayrı eve taşınınca çok mutlu olacağınıza eminim ben. benim eşimde çok iyidir. Ama annesi 1 haftalığına gelsin değişir hemen. işe giderken annesini öpmeler beni öpmemeler bi soğukluk aramızda. normalde yardım eder kendin yap demeler falan . kayınvalide oğlunu tutar ben sinir olurum falan. anladınmı cnm. ayrı her şey düzelir eminim :)
daha çocugu tek başıma yıkayamıomuşum tasınınca kokcakmış çocukoff kaynanama sölüom böle dio die desin o erkek çocuk bakmak zorunda deil çocuga bakmak kadının işi dio artık bn kaynanamın yanında uyucakmışım oğlu uykusuz kalıomuş o odada yatsn dio çalışıomuş koca gün oğlu bnm gibi oturmuomuş
dedim neler söledim terbiyesiz geln oldum
Alışana kadar 1-2 ay kalacakmıymış
Evin nesine alışacakmışsın pardon
Yok anne düşünmen yeter sağol, gerek yok de. Senin annenin gelme durumu varsa "annem gelecek zaten"de gelmeyecek olsa bile kur bu cümleyi
Sinir oldum kaynanana. Bazıları cidden genç kızlık zamanlarını unutuyolar ya yazık günah onun oğlu can da bu kızın ki değil sanki
Sevmiyorum böyle anneleri, bi'de annelik kutsal diye şişerler o da başkasının evladı
2 dakika bakmaya mırın kırın ediyosa hele ki aynı evde sevmesin de bi'zahmet oyuncak bebek falan alın verin eline gıcık oldum
Eşine de uygun bi'dille migren ağrısının ne lanet bi'şey olduğunu, çocuğu senden çok onun istediğini, ikinizin yaptığını hatırlatıver. En azından çok geç olmadan dank etmiş de özür dilemiş, evinize geçerseniz Allah'ın izniyle, bu sorunlarda ortadan kalkar bence üzme canını kocanla iyi olmaya bak senin kaynanana en güzel cevap bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?