Eşime kırgınlığımla ilgili mesaj atmak istiyorum, yardım edin lütfen

eşim yeni iş deiştirdi b o yüzden izin almasını isteyemem ama akşam ewe gelince işim oldugunda iki dk veriyorum çocugu ona bile kızıyo bütün gn çalışıom bide ewde çocuk bakıom dio

Şikayet edecekse yapmayaymış. İstemeden mi hamile kaldınız acaba? Eşinizde baba kırıntısı göremedim de..

yok daha neler. kaynana ile mi evlendim. onla yatcam de. ne diyo bunlar kusura bakma da eşinlede kayınvalindenle de daha çok işin var senin.Allah yardımcın olsun

kaynanamla yatcaksam nikahımı onla yapsaydım.eşin ne demek istiyor ya.
bu ne sacmalık.elbette beraber yaptınız bu cocugu yeri geldimi sana destek olacak.

yok daha neler. kaynana ile mi evlendim. onla yatcam de. ne diyo bunlar kusura bakma da eşinlede kayınvalindenle de daha çok işin var senin.Allah yardımcın olsun

eşimi böle yapan o anası zaten nasıl yetiştirmiş terbiye werememiş. arada kaynpederim hastaneye yatıo şeker yüzünden kaynanam da yanında yatıo biz yanlız kalıoz yanlız kalıncA O kadar değişiyoki anlatamam hep böle olsak diom anası gelincce bozuluyo herşey eşimde farkında aslında ewe tasınmadan huzurlu olamıcaz dio ama arada da böle dengeszleşiyo acaba kaynanam mı dolduruyo diye düşünmüyorum deil

mesaj atma konuşmada ararsada açma telefonu
meraktan çatlasın
madem öyle geç evine kendin bak çocuguna
erkekler anlamaz senin ne çektigini
şahsen kendi adıma söyleyim
bende çocugumu kimseye bırakma taraftarı degilim
anası nerde danası orda benim için
hastaneye gideceksem randevuyu hafta sonuna eşimin
işe gitmedgi bi güne alırım ve kızımıda yanımda götürürüm eşimle beraber orda bakarız
kv bakabilir annemde bakar hatta ablamda bakar ama yok prensip meselesi
kimse benim çocuguma bakmak zorunda degil kayınvalidende senin çocuguna bakmak zorunda degil
evde yalnız oldugunu düşün ona göre hareket et canım

kaynanamla yatcaksam nikahımı onla yapsaydım.eşin ne demek istiyor ya.
bu ne sacmalık.elbette beraber yaptınız bu cocugu yeri geldimi sana destek olacak.

eşim annemle yat demiyo kaynanam benm yanımda yat dio eşimde uyuakmış biz olunca uykusunu alamıomuş uykusuz kalıomuş kayananmm dio yani eşim deil
eşim bensz uyuyamaz zaten logusayken bi akşam yattım ondan ayrı uyku tutmadı ayrı yatmayalım dedi bidaha ama kaynanam yapyo onu böle adım gbi eminim

esiniz zaten evlenmis oldugu halde hala annesinin kanatlari altinda biri
muhtac biri
karisini cocugunu kendi annesinin evinde yasamak zorunda birakan biri
neyin lafini ediyor
cocuga bir saat bakmanin lafini mi?
komik

bende bırakam taraftarı değilim.dinlenmeye ihtiyacım wardı yanıma yatrsam durmuyo ağlıo kucaga alıştı bnm kucakta tutcak güücüm yok eşimi kaldırsam bak die daha büyük kavga çıkardı bnde kayynaama werdim keyifyapmak için wermedim yani zaten ben sürekli bak demedim ki kaynanama 1 saat bakcak alt tarafı bende uyumadm zaten uzanıp dinlendm sadece

senide anlıyorum ama ben yazdıklarımı
kocana laf verme diye yazdım
dedigim gibi kv bakmak zorunda degil
sende bi şekilde kendi evine çıkana kadar idare edecen
kocan zaten adam olsa bebegi alır anne 1 saat bak eşim dinlensin der yada kendi alır
ben sana kocan anlayışsız oldugu için bırakma dedim
adam seni anlamıyo

yanlızken o kadar yardımcı oluyo ki bana elinde çamasır yıkadıgı oldu ama anası gelince bi haller oluyo yanlızken çok mutluyuz

kaynanan cok biliyor.eşin yalnızken sorun yoksa kaynananın lafıyla hareket ediyor demektir bu.nefret ediyorum bu tip erkeklerden ya.
ya madem ananızın sözüyle hareket edecektiniz neden evlendinizki? kaynananda sana gücü yetiyor demekki
desene senle yatmak için evlenmedim ben diye. bu cocuguda tek basıma karar vererek yapmadım de.

dedim neler söledim terbiyesiz geln oldum

en güzel cevap bazen hiçç cevap vermemektir..

o zamanda ezilen taraf oluyorsun canım.her defasında üzerine gelmekten cekinmiyorlar.
bende öleydim cünkü.ama yanlış bir yol.duruma göre sessiz kalmak ve kişiye göre bence.

dedim neler söledim terbiyesiz geln oldum

terbiyeyi bu yastan sonra kimseden ögrenecek değilsin.eger terbiyeden bahsedecekse kaynanan
yatagında senle yatmak istemesi ne demek oluyor?onlamı nikahlısın kocanlamı?
en yakın zamanda ayırın evleri kesinlikle.

yok artık onla yatçakmışsın neden oğlu çalışıyomuş herkes çalışıyo bi onun oğlu mu çalışıyo o ana kuzusuysa sen nesin senin canın yokmuymuş madem çok üzülüyo evladına evlendirmeseymiş tutsaymış kanatlarının altında uykusunu alamıyomuş ayy yazık..Bunlar niye senin sürekli eksiklerini arıyo yaa kendileri mükemmel mi elbette çocuğa annesi bakar siz de bakıyorsunuz ilk çocuğunuz ve muhtemelen yaşınızda küçük bocalayabilirsiniz olağan şeyler bunlar psikoloji baskı uyguluyolar size resmen hiç yakıştıramadım..Bi de o çocuk kokmaz tatlım da siz bu hengamede eşinle kokabilirsiniz bu kadar yüz göz olunca ister istemez insanlar kırıyo birbirini çok üzüldüm o kayınvalideyide bana gönder o daha gelin görmemiş Allah sabır versin canım altta kalma eşinde sorumluluğunu bilsin başlarım ona da anasına da valla heeee

hhee canım bu arada demeyi unuttum madem oğlu uykusunu alamıyomuş o oğlunu kendi odasına alsın ayaklarında sallasın ninnilerle uyutsun Sende bebeğinle rahat rahat uyursun şaka bi yana o evden bi an önce çık çok karışmışlar sana çık yapa boza öğrenirsin her şeyi en azından dır dır olmaz ..

kaynanan aşmış kendini ne demek oğlu uykusuz kalacakmış onunla yatacakmışsın daha neler sakın böyle birşey yapma.çocuk isteyen adam sesine de tahammülk etsin bir zahmet.eşine de diyecek söz bulamıyorum ama çok da şaşırmadım erkek milletinden fazla anlayış beklemeyeceksinözür de dileseler aynı hatayı yine yapıyorlar umarım senin ki tekrarlamaz soğuk davran kırıldığını söyle bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…