kaynanana eşinle aranızda geçen herşeyi anlatıyon mu
eşim yeni iş deiştirdi b o yüzden izin almasını isteyemem ama akşam ewe gelince işim oldugunda iki dk veriyorum çocugu ona bile kızıyo bütün gn çalışıom bide ewde çocuk bakıom dio
Şikayet edecekse yapmayaymış. İstemeden mi hamile kaldınız acaba? Eşinizde baba kırıntısı göremedim de..
daha çocugu tek başıma yıkayamıomuşum tasınınca kokcakmış çocukoff kaynanama sölüom böle dio die desin o erkek çocuk bakmak zorunda deil çocuga bakmak kadının işi dio artık bn kaynanamın yanında uyucakmışım oğlu uykusuz kalıomuş o odada yatsn dio çalışıomuş koca gün oğlu bnm gibi oturmuomuş
yok daha neler. kaynana ile mi evlendim. onla yatcam de. ne diyo bunlar kusura bakma da eşinlede kayınvalindenle de daha çok işin var senin.Allah yardımcın olsun
kaynanamla yatcaksam nikahımı onla yapsaydım.eşin ne demek istiyor ya.
bu ne sacmalık.elbette beraber yaptınız bu cocugu yeri geldimi sana destek olacak.
mesaj atma konuşmada ararsada açma telefonu
meraktan çatlasın
madem öyle geç evine kendin bak çocuguna
erkekler anlamaz senin ne çektigini
şahsen kendi adıma söyleyim
bende çocugumu kimseye bırakma taraftarı degilim
anası nerde danası orda benim için
hastaneye gideceksem randevuyu hafta sonuna eşimin
işe gitmedgi bi güne alırım ve kızımıda yanımda götürürüm eşimle beraber orda bakarız
kv bakabilir annemde bakar hatta ablamda bakar ama yok prensip meselesi
kimse benim çocuguma bakmak zorunda degil kayınvalidende senin çocuguna bakmak zorunda degil
evde yalnız oldugunu düşün ona göre hareket et canım
bende bırakam taraftarı değilim.dinlenmeye ihtiyacım wardı yanıma yatrsam durmuyo ağlıo kucaga alıştı bnm kucakta tutcak güücüm yok eşimi kaldırsam bak die daha büyük kavga çıkardı bnde kayynaama werdim keyifyapmak için wermedim yani zaten ben sürekli bak demedim ki kaynanama 1 saat bakcak alt tarafı bende uyumadm zaten uzanıp dinlendm sadece
senide anlıyorum ama ben yazdıklarımı
kocana laf verme diye yazdım
dedigim gibi kv bakmak zorunda degil
sende bi şekilde kendi evine çıkana kadar idare edecen
kocan zaten adam olsa bebegi alır anne 1 saat bak eşim dinlensin der yada kendi alır
ben sana kocan anlayışsız oldugu için bırakma dedim
adam seni anlamıyo
eşim annemle yat demiyo kaynanam benm yanımda yat dio eşimde uyuakmış biz olunca uykusunu alamıomuş uykusuz kalıomuş kayananmm dio yani eşim deil
eşim bensz uyuyamaz zaten logusayken bi akşam yattım ondan ayrı uyku tutmadı ayrı yatmayalım dedi bidaha ama kaynanam yapyo onu böle adım gbi eminim
kaynanan cok biliyor.eşin yalnızken sorun yoksa kaynananın lafıyla hareket ediyor demektir bu.nefret ediyorum bu tip erkeklerden ya.
ya madem ananızın sözüyle hareket edecektiniz neden evlendinizki? kaynananda sana gücü yetiyor demekki
desene senle yatmak için evlenmedim ben diye. bu cocuguda tek basıma karar vererek yapmadım de.
en güzel cevap bazen hiçç cevap vermemektir..
dedim neler söledim terbiyesiz geln oldum
daha çocugu tek başıma yıkayamıomuşum tasınınca kokcakmış çocukoff kaynanama sölüom böle dio die desin o erkek çocuk bakmak zorunda deil çocuga bakmak kadının işi dio artık bn kaynanamın yanında uyucakmışım oğlu uykusuz kalıomuş o odada yatsn dio çalışıomuş koca gün oğlu bnm gibi oturmuomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?