Eşime kızmakda haksızmıyım sizce

Bencicis

EMİR'İM
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2007
310
0
641
45
Uşak
Bugun eşimin iş yerine gittim.Çok samimi olduğumuz ailecekde görüştüğümüz bir arkadaşıda ordaydı.Bi ara eşiyle tel. de konuşuyolardı eşimde lafa girip "slm. söyle ona yüklediğim misyonu unutmasın diye" birşey söyledi.Tabi biz neydi ne değildi diye sorarken ışte Tuğba zevklidir bana bi parfüm alıvermesini söyledim dedi.Tabi ben bozuldum ama bişeyde söylemedim.Çünkü eşim benden böyle birşey istememişti üstüne üstlük benim ne parfüm istediğinden nede bunu tugbaya sipariş ettiğinden haberim dahi yoktu.Eve gelipde rahatsızlığımı dile getirdim sen benim zevkime güvenmiyomusun neden başkalarına sipariş ediyosun falan diye.Oda işte sen çarşıya cıkamıyosun o yüzden dedi ama ben yinede cok kızdım.sonuçda parfüm özel birşey erkeklerde bana göre

Sizce ben haksızmıyım.Çünkü eşim beni suçluyo ve gereksiz büyüttüğümü söylüyo.

Kesinlikle haklısın . fnurkocak ın da dediği gibi seni kışkırtmak istemem ama ; ben o parfüm gelse kafasında kırarım klava:

aynı eşi sen eşine yapsan onun tavranı düşünemiyorum bile...lmaz: ah şu erkekler ve onlara uyan bayanlar

adam misyon yüklemiş ona ya demiş o zevkli kadında havaya girmiş dememiş eşinde zevkldir arkadaşım bana düşmez seçmek dieeekaydirigubbakcemile3

O da doğru.Samimi iseler kızın bozması lazımdı .kaydirigubbakcemile2

o parfüm gelsede kullanamıycak zaten direk başkasına hediye olarak verilecek.

kendin baskasına hediye et sorarsada benim zevkime güvendiğini söyleyen bir arkadaşa verdim mahcup olamak istemedim onun için tuğba'nın zevkine güvendim dersin...alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

haklısın

kesinlikle o parfümü kullanmasına izin verme

hatta dediğin gibi yok et

kendin baskasına hediye et sorarsada benim zevkime güvendiğini söyleyen bir arkadaşa verdim mahcup olamak istemedim onun için tuğba'nın zevkine güvendim dersin...alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

Eşin bunda kızacak alınacak durum yok diyorsa, bu arkadaşın dediğini uygula, durum ters köşeye yatınca da aynı düşünebiliyor mu sempatiksalakcinni

o hala kötü niyeti olmadığını söylüyo art niyeti yokmuş.Bende bu arada onun için parfüm araştırıyordum boşunaymış meğerse. şimdi söyleyince neydi o diye sordu bende boşver önemi yok artık dedim.

Eşinizin elbette art niyeti yok ,ama düşüncesizce ,kelimeleri tartmadan konuşmuş işte.Bence sizi o kızın yanında en kısa zamanda onore ederek bu hatasını telafi etmeli.:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…