Eşime kızmakda haksızmıyım sizce

iyi de hadi sen huylandın tamam haklı olarak
peki bu tuğbanın kocası ne halt yiyo
elin herifi bana misyon yükliycek üstüne elin herifinin kokusunu ben seçicem(sanki ben koklıycam onu)
valla benim herif önce o misyonu sora o parfümü en sonda beni yerlmaz:

belki tubanin esinin parfumu guzel kokuyordu..esin sordu o da tuba almis falan dediyse belki ona siparis vermistir bana da alirmisin diye.unutmamasi icin de uyarmis.bence de art niyetsiz ama biz bayanlar icin kirici size soylemesi lazimdi ama dusunememis esin,olay anlik gerceklesmistir o sirada telde onlar konusurken de sizin esinizin aklina gelmistir.ondan misyonunu unutma demistir..alsin diye de pohpohlamis biraz..uyarmissiniz bir daha daha dikkatli olur diye dusunuyorumm

ne olursa olsun hiç hoş değil
sonuçta tuba kocasını düşünerek alıcak
eğer eşinin parfümünü beğenseydi misyona falan ne gerek var
aynısı al der
ki sanmıyorum kimse böyle bişe istemez
ortalığı karıştırmıyım daha fazla ama bence hoş değil
yolarımalsanaalsanasmile

Yahu zaten çok samimi arkadaşlar olduğunu belirtmiş. Kötü bir şey olsa kadının kocası da tepki gösterirdi. Geyikle karışık bir muhabbet gibi bir şey yani. Germeyin kendinizi boşuna. Hem eşinize de belirtmişsiniz zaten rahatsızlığınızı, belki o anlık düşünememiştir sizin kırılacağınızı.

tamam çok samimiler ama şahsen eşimin benim yerime başka bir bayana böyle bir tarzdaistekte bulunması hoşuma gitmezdi ne yani karısı dururken samim olduğu insan ne oluyor ki?
Haklısın tabii her bayan yapardı bunu sorgulardı gayet doğal.
Ben olsam o parfümün bırak yok edilmesi gelmesini bile engellerdim arardım cnm sen dur ben ona neyi alıcağımı bilirim yorma kendini diye snrada kocama bak çok zevkliğim sna ne aldım diye kocaman bir kaktüsü gözüne sokardım alsanaalsanasmile

Yok canım eşinin parfümünü beğendiğinden falan değil,öyle olsa zaten direkt ona söylerdi bir tanede bana alsın diye böylesı daha mantıklı olurdu en azından bende sinirlenmezdim bu kadar.
Ayrıca dediğin gibi aynen pohpohlama olyı asıl beni delirten siparişden sonra birede eşi aracılığıyla tekrar hatırlatlıp olayın cok daha önemsenmesi sağlandı.

bilmiyorum onun tepksini ama o cok öenemsememiş olabilir.sonuçda bu olyda benim fiirlerime değer verilmeyip bi başkasına gidildiği gibi bi olay olduğu için ben hemen parladım.

inan bir an acaba eşim nick alıp kendinimi aklıyo dedim.Aynen senin yazdıklarını söyleyip duruyo oda.Neyseki hatasını anladı ben düşüncesizlik etmişim,bukadar önemli olacağını düşünemedim dedi özürdiledi

yok daha nelerr.

haklısınn tabi canımmm.

bnm sevgilimin kocamın parfümünü almak bi başkasına deil bana düşerr

yok ben bu konuyla ilgili onunla muhatap olmam böylece bi kriz yarattığnı anlayabilir.O alsın eşiminde seve seve kullandığını sansın sonrasında bi muhabbet acıldığında onada bi tanıdığımızın cok hoşuna gitti ona hediye ettik derim

tuğbaya neymiş yaa hayret bişey madem öyle gitsin kendi alsın parfümünü tuğbanın yerinde olsam eşine ağzının payını verirdim ne demek yanilmaz: tuğbada şişmiştir şimdi ay ben çok zevkliyim diyekaydirigubbakcemileklava:

bı an ıçın kıskanclk olmus hayatım sende bu ben tam bı sey deyemm ama bı daha da olursa eger tepkını baska seklde goster ona

Ben pek tuğbayı suçlamıyorum bu olayda, pek öyle şişecek biride değil ama eşinde çok zevkli ona söyle demesini beklerdim.

Yok valla ben eşin değilim kaydirigubbakcemile3

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: güzel düşünmüşün ben sinirli bir yapıda olduğumdan dolayı haklı haksız gümbürtüye giderdi ortalığı dağıtırdım delikafadulden

Ben pek tuğbayı suçlamıyorum bu olayda, pek öyle şişecek biride değil ama eşinde çok zevkli ona söyle demesini beklerdim.

işte onu söylemeesi onun suçu zaten ... tabi suç büyük ölçüde eşinde canım sen sonuna kadar haklısın şahsen eşim aynını yapsa parfüm şişesini kafasında parçalardım heralde kaydirigubbakcemile3:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…