Eşime kızmakda haksızmıyım sizce

bence de eşin kadar kadının da suçu var.benden biri böyle birşey istese garip gelirdi.elin adamının parfümünden banane

İyi ama o illa ben sana parfüm alıcam dememişki benim eşim istemiş almasını

istemiş ama o hanım neden dememiş eşin var neden ondan istemiyosun ya da kocamdan illa hedef noktası eşiniz olmamalı birşeylerden taviz verilmiş belli ki sengözlerimebaksanab

bence haklısın
.icok rahatsız olurum ben bu durumdan vee oparfüm kafasında paralarım..tugbamı neyse onuda ararım bidaha böyle özel konulara karışmamasını tavsiye edrim:)))yoksaaaa ...........anlarrralsanaalsanasmile

geçekten sinir oldum ben bile haklısın sen kardeşimm çok hemde

Ben olsam bende kızardım...
Ben sevdiğim adamı deli gibi kıskanırım ya onun başkasına parfüm ısmarlamasına acayip sinir olurdum gerçekten kızardım kırılırdım da...
Madem büyüttüğünüzü düşünüyor aynı şekilde sizde bi erkek arkadaşınızdan bu tarz bir şey sipariş verin onun yanında ... Bakalım o ne düşünüp nasıl hareket edermiş..

Bence kızmakta haklısın .. Kısa ve öz

Esinde sırf böyle birseyi kendi yaptıgı icin gereksiz büyüttügünü düsünüyor .. Mesela sende bir erkekten farklı birsey isteseydin .. O hic büyütüyor olmayacaktı ama ..

ayyy ne sınır bı durum tugba kuyruk sallıyordur bu ne samımıyet boyle sen onun eşıyle samımı olsan kım bılır senınkı ne yapar

Tuğba'nın adresini bulsak sanırım cümbür cemaat hatunu yolmaya gideceğiz :)))Eşinizin yaptığı saçmalık, Tuğba'nın "eşin varken bana ne düşer, git ona danış" falan dememesi densizlik, Tuğba'nın eşinin de "Benim hatun başkasının kocasına parfüm aranmaya gidiyor oh ne güzel " diye sevinmesi başka gariplik.Tamam ciddi sorun yok, büyütülmeye de değmez ama hangi kadın başkasının yemeğinin, zevkinin, vücudunun ya da x özelliğinin kendisininkinden daha iyi olmasını hele de kocası tarafından onaylandığında memnun olur ki?Benim direk cümlem "Git, donlarını da Tuğba'ya aldır, madem onun zevkine güveniyorsun" olurdu :)) Sanırım bir kaç ay da Tuğba yapsın yemeğini, "Tuğba versin çayını, Tuğba'ya sor benim beynim yetmez, Tuğba'ya ıspanak aldır benim zevkim yok " diye trip atardım.:)

kız Belki adam Bayan parfümü alacak sana hediye edecek. kendi anlamadiği için ve tuğayı yakın gördüğü için ona söylemiş olaBilir. sonra da sürprizi Bozmamak için kendim için demiştir olamaz mı

farkklı bir bakış açısıı hımmmm:jeyyar:

Yok canım daha neler ne yaptın kaydirigubbakcemile3 kendını kurtarmak ıcın soylenen yalan olabılır bu anca

Eşiniz belki düşünmeden hareket etti ama gerçekten abes. Muattab olduğu karı kocada adab bilselerdi seviyelice reddederdi diye düşünüyorum. Bana sorsa bir adam böyle "bence eşinin tercih ettiği ve seveceği bir kokuyu kullanman daha doğru olur" derdim. Siz fikrinizi ve hoşnutsuzluğunuzu belirtmişsiniz zaten. Çok da üstüne gitmeyin bence erkekler saçma inatlar yapıp damara damara basabiliyorlar çünkü.

kendin baskasına hediye et sorarsada benim zevkime güvendiğini söyleyen bir arkadaşa verdim mahcup olamak istemedim onun için tuğba'nın zevkine güvendim dersin...alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
bencedeee kullanmasın onu kullandırtmaa aklinialirimsmile

ahahaha çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3 :lepi:

canım erkekler çok ince düşünemez bence çok üstüne varmaa.. eşeğin aklına karpuz kabuğu da sokma lmaz: parfümü de yok et olsun bitsin :kedi:

ya benim anlamadıgım bu tubanın herifi demiyomu
oglum senin parfümünü benim karı niye alıyo git kendin al diye..

tuğbaya ölümmmmmkötükedihüsokaydirigubbakcemile3

Birdaha böyle bir şey tekrarlarsa tuğbanın acık adresini yazarım kızlar,cümbür cemaat stres atmaya gideriz :lepi:
evet olay küçük birşey belki ama eşimin başka bir kadınla arasında böyle bir diyalog geçmesi benim hoşuma gitmedi.Eşiminde gercekten bir art niyeti olmadığını bildiğim için cok büyütmedim meseleyi ama bunu yaptığı içinde burnundan getirdim hatasını anlasın dıye.
winstonlight söylediklerinin hepsini aynen yaptım bende git donunu,dumanınıda ona aldır dedim, birşey istediğinde ben bilmem onu tuğba bilir dedim çıldırttım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…