bence de eşin kadar kadının da suçu var.benden biri böyle birşey istese garip gelirdi.elin adamının parfümünden banane
İyi ama o illa ben sana parfüm alıcam dememişki benim eşim istemiş almasını
kız Belki adam Bayan parfümü alacak sana hediye edecek. kendi anlamadiği için ve tuğayı yakın gördüğü için ona söylemiş olaBilir. sonra da sürprizi Bozmamak için kendim için demiştir olamaz mı
kız Belki adam Bayan parfümü alacak sana hediye edecek. kendi anlamadiği için ve tuğayı yakın gördüğü için ona söylemiş olaBilir. sonra da sürprizi Bozmamak için kendim için demiştir olamaz mı
bencedeee kullanmasın onu kullandırtmaa aklinialirimsmilekendin baskasına hediye et sorarsada benim zevkime güvendiğini söyleyen bir arkadaşa verdim mahcup olamak istemedim onun için tuğba'nın zevkine güvendim dersin...alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
iyi de hadi sen huylandın tamam haklı olarak
peki bu tuğbanın kocası ne halt yiyo
elin herifi bana misyon yükliycek üstüne elin herifinin kokusunu ben seçicem(sanki ben koklıycam onu)
valla benim herif önce o misyonu sora o parfümü en sonda beni yerlmaz:
Tuğba'nın adresini bulsak sanırım cümbür cemaat hatunu yolmaya gideceğiz :)))Eşinizin yaptığı saçmalık, Tuğba'nın "eşin varken bana ne düşer, git ona danış" falan dememesi densizlik, Tuğba'nın eşinin de "Benim hatun başkasının kocasına parfüm aranmaya gidiyor oh ne güzel " diye sevinmesi başka gariplik.Tamam ciddi sorun yok, büyütülmeye de değmez ama hangi kadın başkasının yemeğinin, zevkinin, vücudunun ya da x özelliğinin kendisininkinden daha iyi olmasını hele de kocası tarafından onaylandığında memnun olur ki?Benim direk cümlem "Git, donlarını da Tuğba'ya aldır, madem onun zevkine güveniyorsun" olurdu :)) Sanırım bir kaç ay da Tuğba yapsın yemeğini, "Tuğba versin çayını, Tuğba'ya sor benim beynim yetmez, Tuğba'ya ıspanak aldır benim zevkim yok " diye trip atardım.:)
Yahu zaten çok samimi arkadaşlar olduğunu belirtmiş. Kötü bir şey olsa kadının kocası da tepki gösterirdi. Geyikle karışık bir muhabbet gibi bir şey yani. Germeyin kendinizi boşuna. Hem eşinize de belirtmişsiniz zaten rahatsızlığınızı, belki o anlık düşünememiştir sizin kırılacağınızı.
Tuğba'nın adresini bulsak sanırım cümbür cemaat hatunu yolmaya gideceğiz :)))Eşinizin yaptığı saçmalık, Tuğba'nın "eşin varken bana ne düşer, git ona danış" falan dememesi densizlik, Tuğba'nın eşinin de "Benim hatun başkasının kocasına parfüm aranmaya gidiyor oh ne güzel " diye sevinmesi başka gariplik.Tamam ciddi sorun yok, büyütülmeye de değmez ama hangi kadın başkasının yemeğinin, zevkinin, vücudunun ya da x özelliğinin kendisininkinden daha iyi olmasını hele de kocası tarafından onaylandığında memnun olur ki?Benim direk cümlem "Git, donlarını da Tuğba'ya aldır, madem onun zevkine güveniyorsun" olurdu :)) Sanırım bir kaç ay da Tuğba yapsın yemeğini, "Tuğba versin çayını, Tuğba'ya sor benim beynim yetmez, Tuğba'ya ıspanak aldır benim zevkim yok " diye trip atardım.:)
tuğbaya ölümmmmmkötükedihüsokaydirigubbakcemile3
Tuğba'nın adresini bulsak sanırım cümbür cemaat hatunu yolmaya gideceğiz :)))Eşinizin yaptığı saçmalık, Tuğba'nın "eşin varken bana ne düşer, git ona danış" falan dememesi densizlik, Tuğba'nın eşinin de "Benim hatun başkasının kocasına parfüm aranmaya gidiyor oh ne güzel " diye sevinmesi başka gariplik.Tamam ciddi sorun yok, büyütülmeye de değmez ama hangi kadın başkasının yemeğinin, zevkinin, vücudunun ya da x özelliğinin kendisininkinden daha iyi olmasını hele de kocası tarafından onaylandığında memnun olur ki?Benim direk cümlem "Git, donlarını da Tuğba'ya aldır, madem onun zevkine güveniyorsun" olurdu :)) Sanırım bir kaç ay da Tuğba yapsın yemeğini, " versin çayını, Tuğba'ya sor benim beynim yetmez, Tuğba'ya ıspanak aldır benim zevkim yok " diye trip atardım.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?