- Konu Sahibi cicekbocekim
-
Canım annesini götürsede senin ve bebeğinin ihtiyaçları kalacak değil ya..şimdi oradan 6 milyon diyorsun yine kendininde aylığı olacak hem 6 milyon yahu bu deli para ya
kayınvalideniz emekli olacaksa , kendide gidebilir ..
eşiniz size araba almak istemiyor olabilir mi acaba ?
6 milyon derken 6 trilyondanmı bahsedılıyor
Kendi de gidebilir evet.Araba değil canım,baska birşey alacaktım.Bu yüzden bu paraya ihtiyacımız var ama beyefendinin hayalleri biraz daha farklı boyuttaymış meğerse...
Siz esinizle bir aile kurmussunuz artik oncelik bu kurdugunuz ailenin.
Oyuzden sizin ve cocugunuzun ihtiyaclarinizi karsilamak esinizin asli gorevi.
Fakat bunun sonrasinda paraniz kalirsa da elbetteki annesine destek olup Umre'ye gonderebilirsiniz.
Sizde yikici olmadan, onun inatlasmasina firsat tanimadan kendi ihtiyaclarimizi karsilayalim,sonrasinda da durumumuz olursa annemi Umre'ye gonderelim diyebilirsiniz,sevgiler.
o istemezse almaz cnm , çalısmıyosan zorrr :26:
Hamileyim o yüzden calışmıyorum 4 aydır canm..
6 milyon derken 6 trilyondanmı bahsedılıyor
Öncelikle o anda kendi isteklerinizi on plana koymak istemeniz sanki annesiyle yarisir gibi olmuş..esinize yanlis anlatmissiniz kendinizi...
Bunun yerine benimde fikrimi sormani isterdim.. Ya da paramizi masraflarimizi ve umreyi hesaplayip birlikte karar alsak daha iyi olmaz mi? Gibi yaklassaydiniz eminim ikinizinde cani sklmazdi...
Umreye gönderme konusunda sizi cook zorlamayacaksa bence yapılabilir evladin annesine güzel bir hediyesi bence... Parasi olacak diyorsunuz ama Eşiniz niyet etmiş gönlüne koymuş belli ki jest yapmak istemiş annesine..
Kus kalarak cozemezsiniz bu konuyu... İlimli yaklaşarak ikinizinde gönlü olur...
Sanki bende öyle algıladım ve eğer öyleyse inanın şok olucam!
6 milyon yazınca 6 trilyon zannetim​6 trilyon bütün sulaleye yeter diyecektim ama 6 binliraymış :) annesi emekli olacaksa toplu para alacakmış o parayla gidebilir umreye.
Alacağı toplu para ümreye yetiyor mu? Belki yetmiyordur, belki başka planları yüzünden ertelemek zorunda kalacaktır. Eşiniz de bunu bildiğinden, ona vefa borcunu ödeyebilmek adına böyle birşey düşünmüş olabilir. Ayrıca Emekliler çok bir para alamıyor ki kendine göre bir plan yapmıştır ve gerçekten eşiniz buyüzden annesine jest yapmak ona yardım etmek istemiş olabilir. Siz böyle bir durumda olsanız bence siz de annenize destek olmak isterdiniz diye düşünüyorum.
Sizi de ihmal etmeden orta miktar bi parayla iki tarafında gönlünü yapabilir sanki. Ama burda iş size düşüyor gibi, bukadar çok fevri davranırsaniz bence inadına daha beter olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?