Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence stres yapmayın nisan ayında eşim sperm testi için doktora gittiğinde doktor aynı şeyi söyledi bizede ama meğer o gün ben hamileymişim bilmiyormuşuz o yüzden bence direkt ameliyata karar vermeyinArkadaşlar lütfen yaşayanlar cevap verebilir mi eşime varikosel teşhisi konuldu ama ileri derecede değilmiş 3 ay ilaç kullanacakmış sonra olmazsa ameliyat dediler bu durumu yaşayanlar nasıl yendi acaba
Benim eşime de aynı şeyi söylediler. Başta ameliyat dedi üniversiteki asistan. Sonra profesöre ve özel doktora gitti. İkisi de ameliyatlık bişey yok dedi 20 günlük ilaç uyguladılar. Değerleri düzeldi. İlacı yarıya indirdiler. Biz tüp aşılama istememize rağmen daha çok yeni evlisiniz 2 ay deneyin dediler. Bu arada bütün bunlar bugün sonuçlandıArkadaşlar lütfen yaşayanlar cevap verebilir mi eşime varikosel teşhisi konuldu ama ileri derecede değilmiş 3 ay ilaç kullanacakmış sonra olmazsa ameliyat dediler bu durumu yaşayanlar nasıl yendi acaba
İyi geceler eşinizdeki varikosel seviyesi neydi yada toplam sperm ile hareketli sperm sayısı? Bizde evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz 2 yıl oldu eşim geçen sene sperm testi ve ultrason yaptırdı varikosel teşhisi kondu ama ilaçla tedavi dendi şuan değerleri daha düşük ameliyat diyorlar onunda garantisi olmuyor ben 28 eşim 31 yaşında 1 defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç bekliyorumBenim eşime de aynı şeyi söylediler. Başta ameliyat dedi üniversiteki asistan. Sonra profesöre ve özel doktora gitti. İkisi de ameliyatlık bişey yok dedi 20 günlük ilaç uyguladılar. Değerleri düzeldi. İlacı yarıya indirdiler. Biz tüp aşılama istememize rağmen daha çok yeni evlisiniz 2 ay deneyin dediler. Bu arada bütün bunlar bugün sonuçlandı
Bide 20 günlük kullandığınız ilaçın ismi neydiBenim eşime de aynı şeyi söylediler. Başta ameliyat dedi üniversiteki asistan. Sonra profesöre ve özel doktora gitti. İkisi de ameliyatlık bişey yok dedi 20 günlük ilaç uyguladılar. Değerleri düzeldi. İlacı yarıya indirdiler. Biz tüp aşılama istememize rağmen daha çok yeni evlisiniz 2 ay deneyin dediler. Bu arada bütün bunlar bugün sonuçlandı
Eşimin 3. Derece dendi. Yani ameliyat etsem bile o damarı bulmak çok zor dedi iki farklı doktor ya. İlaç uyguladılar. Bugün hamile olduğumu öğrendim ama daha çok yeni. Kese kalp atışı vs duymadık. Ben34 eşim 37 yaşındaİyi geceler eşinizdeki varikosel seviyesi neydi yada toplam sperm ile hareketli sperm sayısı? Bizde evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz 2 yıl oldu eşim geçen sene sperm testi ve ultrason yaptırdı varikosel teşhisi kondu ama ilaçla tedavi dendi şuan değerleri daha düşük ameliyat diyorlar onunda garantisi olmuyor ben 28 eşim 31 yaşında 1 defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç bekliyorum
Bisürü ilaç var. Yarın eşime sorup söyleyeyim olur muBide 20 günlük kullandığınız ilaçın ismi neydi
Hayırlı olsun canım çok sevindim böyle haberler duydukça umutlanıyorum bendeEşimin 3. Derece dendi. Yani ameliyat etsem bile o damarı bulmak çok zor dedi iki farklı doktor ya. İlaç uyguladılar. Bugün hamile olduğumu öğrendim ama daha çok yeni. Kese kalp atışı vs duymadık. Ben34 eşim 37 yaşında
Hayırlı olsun canım çok sevindim böyle haberler duydukça umutlanıyorum bendeEşimin 3. Derece dendi. Yani ameliyat etsem bile o damarı bulmak çok zor dedi iki farklı doktor ya. İlaç uyguladılar. Bugün hamile olduğumu öğrendim ama daha çok yeni. Kese kalp atışı vs duymadık. Ben34 eşim 37 yaşında
Çok sevinirim biz yalovada oturuyoruz burdaki doktorlara görünebildik sadece ilaç isimlerini onlarada sorarım faydası olucak gibiyse eşimde kullanırBisürü ilaç var. Yarın eşime sorup söyleyeyim olur mu
Yani biz de olur mu olmaz mı çok tedirgindik açıkçası. İnsan merak ediyor haliyle. Gaziantep tıp fakültesi üroloji Prof. İnşallah sana da nasip olurHayırlı olsun canım çok sevindim böyle haberler duydukça umutlanıyorum bendedoktor isimleri nedir acaba bide hangi şehir
Biz özeldeki doktora söyledik tıp fakültesindeki doktorun ilaçları verdiğini. O da üstüne bi ilaç daha ekledi. Tekrar test istedi tabi.Hayırlı olsun canım çok sevindim böyle haberler duydukça umutlanıyorum bendedoktor isimleri nedir acaba bide hangi şe
Çok sevinirim biz yalovada oturuyoruz burdaki doktorlara görünebildik sadece ilaç isimlerini onlarada sorarım faydası olucak gibiyse eşimde kullanır
Macroll. Bu da enfeksiyon içinHayırlı olsun canım çok sevindim böyle haberler duydukça umutlanıyorum bendedoktor isimleri nedir acaba bide hangi şe
Çok sevinirim biz yalovada oturuyoruz burdaki doktorlara görünebildik sadece ilaç isimlerini onlarada sorarım faydası olucak gibiyse eşimde kullanır
Tamam canım teşekkür ederim bende doktorumla görüşücem ilaçlar içinMacroll. Bu da enfeksiyon için
Arkadaşlar bunları doktor eşime verirken bi saat sorun sordu ve birsürü test istedi. Lütfen kendi bildiğinize göre kullanmayınız. Doktora danışınız. Herkesin sorunu çözümü farklıdır. En basiti kan sonuçlarındaki bir değer bile farklı olsa ilacın mg değişir. O yüzden buraya bunları attım ama yanlış değerlendirme yapıp ilaçları kullanıp kötü şeyler olursa beni sorumlu göstermenizi istemem. Soran arkadaşım senin için demiyorum sakın yanlış anlama. Bazı insanlar çaresiz kalıp her şeyi deneme yoluna gidebiliyorlar. O yüzden yazma gereği duydumMacroll. Bu da enfeksiyon için
Benim eşimde iki taraflı vardı bir taraf ileri seviyedeydi ilk test verdiğinde sayısı 25 milyondu biz normal olduğunu düşündük ama doktor diğer değerlerde sorun gördü demeki bize üroloji ye görünmemizi söyledi oraya gittiğmizde öğrendik varikosel olduğunu ve sayısı 10 milyona düşmüştü ileri hareketli sayısıda baya azdı. Eşim ameliyat oldu ameliyatan 3 ay sonra kontrole gittik ileriye hareketli sayısı biraz artmıştı ama toplam sayısında artış yoktu pek doktor her gün sabah akşam doğal keçi boynuzu pekmezi ve çörek otu yağ kullanmasını söyledi birer kaşık birde takviye ilaç vermişti ama bize pahlı geldi açıkcası birde doktor anlaşmalı olduğu firmaların ilaçlarını dayatmayı seviyorlar 30 günlük kuru 3000 TL di biz doğalı tercih ettik eşim her gün kullandı keçiboynuzu çörek otu yağ ameliyatan 6 ay sonra bende kist çıktı tam karalara bağlamıştık bende sorun var diye hamile olduğumu öğrendim onun üstüneArkadaşlar lütfen yaşayanlar cevap verebilir mi eşime varikosel teşhisi konuldu ama ileri derecede değilmiş 3 ay ilaç kullanacakmış sonra olmazsa ameliyat dediler bu durumu yaşayanlar nasıl yendi acaba
Bu varikosel hızlı ilerleyen ilet bir şey biz ilk test 24 milyon olan sprem bir hafta da 10 milyona düştüBazıları ameliyat olmayın başka yöntem deneyin diyordu bu varikosel ilerleyen bir şey belki şansa ilk hamileleğiniz denk gelir tutar ama bir iki yıl sonra çocuk istersiniz bakarsınız sprem yok dereceye gelmiş tabi hemen ameliyat olun demiyorum bir kaç doktora gidin mesela eşime ilk özelde amileyat demişlerdi hemen yaptırmadık gittik araştırma devlet Hastanesi'ne orasıda ameliyat diyince yaptırdık ama bazı insanlar var sanki ameliyat olunca sakat kalacaksınız daha kötü olacak gibi muamele yapıyor insanlar olması gerektiğinde korkutuyorlar ameliyata ikinci gün taburcu ediyorlar 15 günede tamemen normale dönüyorsunuz hiçbir sorun olmuyor amileyatan sonra doktorun sprem kalitesi düzelmesi için verdiği süre 6-9 ay arasındadır tabi şansa yine 1 ay 3 ayda hamile kalanda var ben 6 ay da kaldım şuan ikiz gebelik
Benim eşimde 3. Evreydi Hangi hastane açıkcası garip geldi damarı bulamayız falan demeleri ameliyat kasık üstü çapraz kesik açılıyor doktor aletle testisi dışarı çıkarıyor damarlar zaten çıplak testis üzerinde varikosel olan damar simsiyah oluyor ve doktorun ufak bir aleti var hangi damar çalısıyor çalışmıyor onu gezdirerek buluyor zaten bunu emin olmak için yapıyor yoksa testis dışarı çıkarıldığında direk görebiliyorsunuz ameliyat videosunu izlerseniz demek istediğimi anlarsınız normal devlet hastanesi yaptı birde araştırmada değildi ameliyat olduğumuz yer o doktorların kendine güveni yokmuş herhalde bulamayız demişler kapalı ameliyat değilki kamereyla girmiyorlarEşimin 3. Derece dendi. Yani ameliyat etsem bile o damarı bulmak çok zor dedi iki farklı doktor ya. İlaç uyguladılar. Bugün hamile olduğumu öğrendim ama daha çok yeni. Kese kalp atışı vs duymadık. Ben34 eşim 37 yaşında