kızlar eşim benden kredi cekmemi istiyor borcu varmış hiç bitmeyen borcu vardır kendisinin ve 20 milyar kadar.zaten cekmeyi düşünmüyorum kendisinede hiç güvenmem ödemez
kesinlikle hatta bide yüz üstü bırakıp gider üstüne.fakat tavırları beni rahatsız ediyor uffluyo sözleriyle sıkıntılı oldugunu gösteriyor lafı krediye getirmek için ugrasıyor ne yapacagımı sasırdım kararım kesin cekmem fakat ben nasıl davranmalıyım ben memurum o serbest meslek
benim bildigim insan eşinden hiçbirseyini esirgemez herseyini paylasır ama sen boyle anlattıgına gore mutlaka bir bildigin vardır... guvenmiyorsan ve odenmeyecegini biliyorsan ozaman hiç boyle bir riske girme canım sonradan senin basın agrıyacak serbest meslek zaten bu zamanda cok zor belirli bir gelirin yoksa eve giren krediye girmek gercekten riskli... esinin serbest meslek oldugunu senin maasın dısında baska maas olmadıgını ve kredi cekerseniz cok fazla faiz odeyeceginizi bu seferde gecinemeyeceginizi ve cok sıkıntıya gireceginizi soyle umarım seni anlar direk sana guvenmiyorum demk olmaz