• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime kredi

kızlar eşim benden kredi cekmemi istiyor borcu varmış hiç bitmeyen borcu vardır kendisinin ve 20 milyar kadar.zaten cekmeyi düşünmüyorum kendisinede hiç güvenmem ödemez
kesinlikle hatta bide yüz üstü bırakıp gider üstüne.fakat tavırları beni rahatsız ediyor uffluyo sözleriyle sıkıntılı oldugunu gösteriyor lafı krediye getirmek için ugrasıyor ne yapacagımı sasırdım kararım kesin cekmem fakat ben nasıl davranmalıyım ben memurum o serbest meslek

benim bildigim insan eşinden hiçbirseyini esirgemez herseyini paylasır ama sen boyle anlattıgına gore mutlaka bir bildigin vardır... guvenmiyorsan ve odenmeyecegini biliyorsan ozaman hiç boyle bir riske girme canım sonradan senin basın agrıyacak serbest meslek zaten bu zamanda cok zor belirli bir gelirin yoksa eve giren krediye girmek gercekten riskli... esinin serbest meslek oldugunu senin maasın dısında baska maas olmadıgını ve kredi cekerseniz cok fazla faiz odeyeceginizi bu seferde gecinemeyeceginizi ve cok sıkıntıya gireceginizi soyle umarım seni anlar direk sana guvenmiyorum demk olmaz

benim bildigim insan eşinden hiçbirseyini esirgemez herseyini paylasır ama sen boyle anlattıgına gore mutlaka bir bildigin vardır... guvenmiyorsan ve odenmeyecegini biliyorsan ozaman hiç boyle bir riske girme canım sonradan senin basın agrıyacak serbest meslek zaten bu zamanda cok zor belirli bir gelirin yoksa eve giren krediye girmek gercekten riskli... esinin serbest meslek oldugunu senin maasın dısında baska maas olmadıgını ve kredi cekerseniz cok fazla faiz odeyeceginizi bu seferde gecinemeyeceginizi ve cok sıkıntıya gireceginizi soyle umarım seni anlar direk sana guvenmiyorum demk olmaz[/QUOTE
ödemez mümkün degil bunca yasanana ragmen ayrılmadık belki böle güvensizlik yerine ayrılmak iyiydi bu aralar düsünüyorum fakat cocuga oynuyor 5 yasında cocuk.onu kendine baglıyor her dediğini yaparak

belki yukarda bahsetmişsindir ama benim gözüme çarpmadı. 20 milyar borcu nasıl yaptı. işi yüzünden mi 20 milyar borca girdi.

belki yukarda bahsetmişsindir ama benim gözüme çarpmadı. 20 milyar borcu nasıl yaptı. işi yüzünden mi 20 milyar borca girdi.

bu zamana kadar yatıkları kac yüz milyar bilseniz ailem ne sıkıntı cekti neler sattı onun yüzünden simdi teklif etmesi bile hata duyacaklarını bilerek esnaflıkla yaptı hala nasıl yaptıgını anlamadı kimse zararınamı iş yaptı ne yaptı orası dahada ayrı konu

Allah kolaylık versin bacım. senin ailenin de borç işine katılmasına üzüldüm. senin ailen de zarar görmüş. :50:

Allah kolaylık versin bacım. senin ailenin de borç işine katılmasına üzüldüm. senin ailen de zarar görmüş. :50:

hemde ne zarar bi düsünsene simdi benimde gördüğümü işi bitene kadar.sonra parayı ödemekten kurtulmak için benide atmak ister basından.o zaman öle yaptı cık git dedi tele cevap vermedi anneside en fazla gidersin dedi neler yasadım bi bilsen

BENDE BİŞİLER SÖLİMMM
Bence aile kavramını taşıyan birey için eşinin bir sıkıntısı var ise aynı duyguları beraber yaşarız.sıkıntısını bilir ve ona göre birlikte hareket ederiz.
siz demekki okadar uzaksınız ki birbirinize bunu konuşamıyorsunuz bile .tabi herkes yaşadığını bilir onun için yorum yapamicam ne yapman konusunda.

BENDE BİŞİLER SÖLİMMM
Bence aile kavramını taşıyan birey için eşinin bir sıkıntısı var ise aynı duyguları beraber yaşarız.sıkıntısını bilir ve ona göre birlikte hareket ederiz.
siz demekki okadar uzaksınız ki birbirinize bunu konuşamıyorsunuz bile .tabi herkes yaşadığını bilir onun için yorum yapamicam ne yapman konusunda.

aileme borc yaptıktan sonra beni evde bırakıp gitt telde aradı 3-4 haftada bir geldi yalnız kaldım cocugumla faturalar alısveriş cocuk ve arada gönderilen cüzi paralar kendine baska ilde ev tuttu ben yalnız yine...sonra atandım atandıgım ile geldi 7 aydır beraberiz

bosanma ayrılık olmadı böle sürdü sabrettim ve bir sans daha ama gecmişin yaraları kapanmıyormus bunu gördüm

kızlar eşim benden kredi cekmemi istiyor borcu varmış hiç bitmeyen borcu vardır kendisinin ve 20 milyar kadar.zaten cekmeyi düşünmüyorum kendisinede hiç güvenmem ödemez
kesinlikle hatta bide yüz üstü bırakıp gider üstüne.fakat tavırları beni rahatsız ediyor uffluyo sözleriyle sıkıntılı oldugunu gösteriyor lafı krediye getirmek için ugrasıyor ne yapacagımı sasırdım kararım kesin cekmem fakat ben nasıl davranmalıyım ben memurum o serbest meslek

canım aynı babam babamda hep sıkıntılı olduğunu ve bu sıkıntısını hep dilelndirerek ve davranışalrıyla annemi ve bizi çok rahatsız ederdi para verdikmi bir kaç gün susar gene devamı gelirdi ve ödemezdi kapıya gelirlerdi annem şuan piskolojik tedavi görüyor kesinlikle çekme derim çok zor hani bu durumda şöyle yap diyemiyorum çünkü kelin meğlemi olsa kendi başına sürer hesabı hadi ben evlendim gittim ama annem halen çekiyor ve çok üzülüyorum:((((( madem eşine güvenmiyorsun kendin içinde para birktir derim imkanın oluyorsa

canım aynı babam babamda hep sıkıntılı olduğunu ve bu sıkıntısını hep dilelndirerek ve davranışalrıyla annemi ve bizi çok rahatsız ederdi para verdikmi bir kaç gün susar gene devamı gelirdi ve ödemezdi kapıya gelirlerdi annem şuan piskolojik tedavi görüyor kesinlikle çekme derim çok zor hani bu durumda şöyle yap diyemiyorum çünkü kelin meğlemi olsa kendi başına sürer hesabı hadi ben evlendim gittim ama annem halen çekiyor ve çok üzülüyorum:((((( madem eşine güvenmiyorsun kendin içinde para birktir derim imkanın oluyorsa

doğru canım hiç arkasıda kesilmiyor üstüne mal alamıyorsun gelecegi olmayan bir adam sıkıntılı bir hayat sadece severek evlenmiş olmanın bir artısı kalıyo bi parca

aileme borc yaptıktan sonra beni evde bırakıp gitt telde aradı 3-4 haftada bir geldi yalnız kaldım cocugumla faturalar alısveriş cocuk ve arada gönderilen cüzi paralar kendine baska ilde ev tuttu ben yalnız yine...sonra atandım atandıgım ile geldi 7 aydır beraberiz

o zaman hiç düşünme napsam diye ne hali varsa görsünnn

sakın çekme..hele de güvenmiyorsan aman ha..insanlık hali yarın ne olacağı elli değil.Bak sana bişey anlatayım..Benim erkek kardeşim biara bana baya ısrar etti kredi çek diye 20 bin lira..napıcanı söylemedi.ben yok filan diye geçiştirdim çünkü eşim izin vermedi bikaç ay sonra rahatszılandı vücudnun bır kısmını kullanamaz hale geldi öyle üzüldüm ki anlatamam sonrasında olanlar dahada bitirdi bizi meğer dünya kadar kredi kartı borcu varmış bankalar sıraya girdi eve durmadan hacizler geldi..Evet o benim kanımdan canımdan ama o krediyi ben çekseydim hem kendini yakmış hem de beni yakacaktı ödeyemeyeckti evliliğim bitme noktasına gelecekti..Eevet belki kart borçlarını kapatıcaktı ama bekar kirada olmayan bir insan 20 bin kart borcunu nasıl yapar hala cevabını veremiyor.Allah korusun yarın ne olacağımız belli değil.

sakın çekme..hele de güvenmiyorsan aman ha..insanlık hali yarın ne olacağı elli değil.Bak sana bişey anlatayım..Benim erkek kardeşim biara bana baya ısrar etti kredi çek diye 20 bin lira..napıcanı söylemedi.ben yok filan diye geçiştirdim çünkü eşim izin vermedi bikaç ay sonra rahatszılandı vücudnun bır kısmını kullanamaz hale geldi öyle üzüldüm ki anlatamam sonrasında olanlar dahada bitirdi bizi meğer dünya kadar kredi kartı borcu varmış bankalar sıraya girdi eve durmadan hacizler geldi..Evet o benim kanımdan canımdan ama o krediyi ben çekseydim hem kendini yakmış hem de beni yakacaktı ödeyemeyeckti evliliğim bitme noktasına gelecekti..Eevet belki kart borçlarını kapatıcaktı ama bekar kirada olmayan bir insan 20 bin kart borcunu nasıl yapar hala cevabını veremiyor.Allah korusun yarın ne olacağımız belli değil.

evet canım eşiylede böle seyler yasayan cok.güvensizlik içime işlemiş durumda cok derinde.yasadım cünkü ben bunları onunla.cok zor cekmem fakat bana karsı bunu kullanacak cekmedin felan diye

Back
X