- 5 Eylül 2019
- 105
- 53
- 13
- Konu Sahibi Kahvesever7
Kızlar, eşimle ilgisizlik sebebi, aıle sebepleri falan derken ara ara tartışma içerisindeyiz. Fikir uyuşmazlıklarımız var. Dışarıdan sorunsuz görünür dışarıya yansıtmayız hiç. Neyse geçen gün bir şeye sinirlenince bana kızdı sonra ben de üzüldüm geldi gönlümü aldı. Ben belli etmedim ama içime attım tabi. Ertesi gün de ilgisizlik var sen de dedim. Sana yaranılmaz dedi. Ve bunun gibi birçok şey dedi. Ağır değil ama kırıcı konuştu. İşte arkadaşlarıyla vakit geçiremediğinden tutun eve benim yetişememe kadar. Ben de küstüm. (Arkadaşlarıyla ara ara çıkar bu arada.) İlgisizliğine aıle konularına hep küserim hemen barısırım. Gönlümü alır. Bu sefer kararlıyım üç gündür evde hiçbir şeyi eksik etmiyorum. Yemeği meyvesi çayı ama çok konuşmuyorum. Laf atar falan ama sadece ihtiyac varsa konuşurum. Normalde ben çok konuşurum o hep bir şeyle ilgilenir. Genelde film falan izler. Kendimi hep boş konulur gibi hissederdim. Cevap verirdi ama ne bileyim. Şimdi de arkadaşlarıyla çıktı sordu git dedim. Ne kadar uzatmalıyım bilmiyorum. Ama hep barısıryoruz hep aynı. Barışmak içimden gelmiyor. Siz olsaydınız ne yapardınız?