- 28 Mart 2012
- 837
- 714
- 123
- Konu Sahibi sersemsinem
-
Eşimin anne tarafı kürt, kürtler çocuklara kalabalığa çok düşkün insanlar.. İç içe olalım cıvıl cıvıl olalım istiyorlar.Ben aksine bambaşka bi insanım.Dizi ve film setlerinde fotoğrafçılık yapıyorum ve benim çok başka bi düşünce yapım var.Eşime anlatsam ailesine anlatamıyorum, onlar anlasa sülalesi anlamıyo.Halalar, yengeler gün aşırı arayıp bebek yok mu diyorlar.Boguluyorum artık.Son zamanlarda çocucgun mu olmuyo yoksa demeye başladılar.Delirticekler sonunda az kaldı.
Borcumuzun bitmesine yakın düşünüyorum diyorum "borç bitmez siz yapın çocuk kısmetiyle gelir" diyolar.Lan size ne?
Onlar büyük ihtimalle aylık geçimini sağlayabilen ve aynı zamanda borç ödeyen biri olarak görüyolar bizi.Değil!Borç ödesek geçinemiyoruz, geçinsek borç ödüyemiyoruz.
Sonunda çıkarıcam bitane atıcam kucaklarına.
Allah' ım bu ben değilim yaa!(
Çocuk ısrarı sizin çalışmanızı engelleyip evde oturmanızı sağlamak için olabilir mi acaba? Şu durumunuzda o kadar anlamsız bir ısrar olmuş ki, başka hiçbir açıklama bulamıyorum...
-eşim dile getirmese de ben sebeplerden birinin bu olduğunu düşünüyorum.Çünkü çalışmamı asla istemiyor.
-ikinci sebebi hakikaten çocukları çok çok seviyor, ablamın bi çocuğu var benden çok özlüyor onu, hediyeler alıyo, bisiklete binmesini öğretiyo falan.. eşim 1,90 boyunda kocaman yapılı bi adam.Boyuna posuna bakmadan alışveriş merkezlerinde yakalamaç oynuyolar yiğenimle :) onu öyle görünce cidden içim ezliyo, kıyamıyorum.
-ama üçüncü sebep de muhtemelen anne tarafının aşırı baskısından kaynaklanıyor.Kendini kanıtlama çabası bi yerde..
eşinin ailesi akıl vereceğine para verse keşke o zaman çocuk sahibi olmak daha kolay olurdu heralde ... ailesini de geçtim eşininde düşüncesizliği sen çalışamıycaksın borç var gider artıkcak ,gelir azalıcak acaba nası bir plan yapıyor ki aklınca ??
kimseden hiç birşey istemiyorum.İstediğim tek şey saygı gerçekten.Ben bu maddi (peşisıra manevi) sıkıntıları 1 yıldır çekiyorum zaten.Çekerim, çalışır öderim.
şuan hamile ya da bebek sahibi olan arkadaşlarım; hakkaten çok maddi zorluğu oluyor mu çocuğun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?