esime mektup

Ben bizi cozemiyrm ayrılık noktasına geldiğimizde asla bırakmıyor.ki adamın kafasında olene kadar beraberiz mantığı var.ama en küçük kavgada çok rahat s..tir git diyir...veya inanın kavga sebebi olmayan şeyler bizde kavgaya dönüşüyor

saygı çok önemli...inşallah düzelir ne diyeyim...

Evet daha önce konuştuk...ailem ayrilsam önce karşı çıkarlar cunku esimi çok seviyorlar...ama ben ayrilsam ailemle yapamam biliyrm kendi başında hemen düzen kuramam...dün gece kendi mi sorguladim ayrılmak istiyor uyum diye..Ben esimi seviyorum hala:KK43: bütün kavgalara rağmen...ama böyle de mutsuuzm..o yuzden çözüm ariyrm
Ailen ve sen o küfürlere rağmen seviyor musunuz hala bu adamı?
Hadi ailen belki bilmiyordur küfrettiğini de sen peki?

Mektubu yaz içinde kalmasın.
Son kavganız nedir bilmiyorum ki nasıl yardımcı olayım?
Ben iki gündür yatiyrm adet agrimdan dolayı dün akşam geldi benimle sakalasiyordu benimde canım acıdı yapma dedim ısrarla devam etti ben kizinca bak bende kziiyrm ne bu sürat dedi bende senin maymununmiyim hep gulmek zorunda değilim hastayım dedim..bu bu hışımla söylendi bende gittim yattim sonra dayanamadım benden tartsmadan önce bişey istemişti onu getirdim sürat beş karis tripli tripli yattı sabah çekti gitto

konu sahibi açtığın konulara bir bak hepsi eşinle ilgili senelerdir düzelmemiş gitgide kötü olmuş. bunca zaman ve olaydan sonra neyin mektubu . bence bu saatten sonra mektup falan basit kalır :KK43:

Ben iki gündür yatiyrm adet agrimdan dolayı dün akşam geldi benimle sakalasiyordu benimde canım acıdı yapma dedim ısrarla devam etti ben kizinca bak bende kziiyrm ne bu sürat dedi bende senin maymununmiyim hep gulmek zorunda değilim hastayım dedim..bu bu hışımla söylendi bende gittim yattim sonra dayanamadım benden tartsmadan önce bişey istemişti onu getirdim sürat beş karis tripli tripli yattı sabah çekti gitto
Tamam olmuş dün bu kavga,bugün daha mahzun ol bence.
Kızmak,bağırmak yerine bir de sakinliği ve masumluğu denesen...
Canının acıdığını kızarak diye üzülerek söylesen...

önceki konularınızı bilmiyorum
bence hiçbirşey olmamış gibi arayın konuşun üstüne düşmeyin uzatmamış olursunuz
havadan sudan nasılsın gibi işler yoğun mu gibi kendinizden bilgi verin ağrınız geçtiyse ağrım geçti vs vs

Rica ederim,hemen iş ara,bul ve çalış.
Bak bir sıkıntı olunca boşanınca nasıl düzen kurucam diye kara kara düşünüyorsun.
Çok üzülüyorum inan ama senin hatan bunlar.
Sen ayaklarının üzerinde durabiliyor olsan inan sen de bu adamı çekmezdin o da küfürleriyle başbaşa kalırdı.

önceki konularınızı bilmiyorum
bence hiçbirşey olmamış gibi arayın konuşun üstüne düşmeyin uzatmamış olursunuz
havadan sudan nasılsın gibi işler yoğun mu gibi kendinizden bilgi verin ağrınız geçtiyse ağrım geçti vs vs
Oyle yapsam dalgami geçiyorsun der

konuşmakta sorun çıkaran birini okuyarak bir şeyleri anlaması zor ama denemeye değer.

Rica ederim,hemen iş ara,bul ve çalış.
Bak bir sıkıntı olunca boşanınca nasıl düzen kurucam diye kara kara düşünüyorsun.
Çok üzülüyorum inan ama senin hatan bunlar.
Sen ayaklarının üzerinde durabiliyor olsan inan sen de bu adamı çekmezdin o da küfürleriyle başbaşa kalırdı.
Ayaklarımı üstünde sorsam belki bu kadar ezemezdi de beni

Izin vermiyor..Bi ara girişimde bulundum cokta güzel bi iş buldum bahaneler buldu izin vermedi coopoook tuhaf biri esim
O zaman bu adam seni sevmiyor,çok net.
Seven adam karısının iyi konumlara gelsin ister,kendisi yokken ele güne muhtaç olmasın ister.
Boşan,öyle çalış.
Belli ki daha çok üzecek bu adam seni.

Oyle yapsam dalgami geçiyorsun der
küsen erkekleri hiç çekemem
ne yapmanızı istiyor yalvarıp özür dilemenizi mi
evlenip aile yuva kurmuşsunuz şu kısa ömürde birbirinize eziyet acı çektirmekten ne anlıyor
mutlu huzurlu sevgiyle geçinmek varken
mektubu deneyin kaybedecek birşeyiniz olmaz zaten
iyi olmayı istemeyene ne yapsanız boş

Back
X