- 17 Nisan 2015
- 695
- 755
- 103
- 35
- Konu Sahibi bademmelek
-
Tesekkur ederimSes kaydı sayılmaz ama whatupps ve mesajlar sayılır ,olabildiğince whatuppstan konuşsun oradaki ses kayıtları sayılıyor kaydet at şeklinde olduğu için
Esime baska pozisyon teklif etti esim red etti o gunden beridir dedigi olmadigi icin kök sokturuyor malesef esim bilseydim böyle olacagini kabul ederdim dedi ama cok geç artik is cikartilmaya kadar geldi.Müdürün derdi ne peki bu denli neden kinli?
Ses kaydı delil sayılıyor. Şu linki bir inceleyin: https://www.calismamevzuati.com/2018/03/mobbing-nasil-ispatlanir/Arkadaslar merhaba, esim ozel bi sirkette yonetici olarak çalışıyor isi masa basında degil saha da 1,5 yıldır bu pozisyonda ve bu sirkette 12.yili isini iyi yapiyor fakat muduruyle arasi hic iyi degil gözünün ustunde kasin var hesabi cok uğraşıyorlar hakaretler baski ne ararsaniz var gunde 250 km yol yapiyor en uzak noktalara esim gidiyor amaclari yıldırip istifa ettirmek ama 12 senesi var bosa gidecek ve borcumuz cok en son geçen gun aramis ve seni isten cikaracagim is bak tazminatinida vermiyecegim mahkemede sürün demis bu konuslanin ardından telefona ses kayıt kurduk ne gecesi var ne hafta sonu hep ariyorlar vatsapdan surekli yazisma halinde benim merak ettiğim konusmalar ve vatsap gorusmeleri ilerde mahkeme de mobbing icin delil olarak sayilir mi henüz isten cikarilmadi o yuzden delil topluyoruz bilgisi olan varsa destek olur musunuz..
Sormayin benim bile huzurum kalmadi her gün bu gün ne olacak acaba diye uyanıyoruz biryandan da is bakıyoruz allah kimseyi vicdansiz ve egoist insanlarla karsilastirmasin.cumartesi gunu performans gorusmesi yapmak istiyormuş ne olacaksa olsun artik diyoruz yeni de dogum yaptimOlan hep ezilen tarafa oluyor . Yapabilirseniz sebebini öğrenin neden birşeyler böyle oldu sorun ne . Çözüm icin uğraşın. Olmadi zaten diğer türlü iş ilerliyor . Hemen bir avukatla görüşün olası bütün durumda süreci lehinize çeviricek bütün tedbiri aldırır size .
Yöneticilerin baskısı insanı çok yıpratır ve dediklerini de yapıyorlar .
Çok tesekkurlerSes kaydı delil sayılıyor. Şu linki bir inceleyin: https://www.calismamevzuati.com/2018/03/mobbing-nasil-ispatlanir/
Delil tabiiki ama bi taraftan da kafam karışık çünkü bende de ses kaydı var ana kişinin konuşmalarını kaydetmek suçmuş öyle dediler bilmem doğru bilmem yanlış lakin iş mahkemelerine bakan avukat bulun ne nasıl olur fikir alınArkadaslar merhaba, esim ozel bi sirkette yonetici olarak çalışıyor isi masa basında degil saha da 1,5 yıldır bu pozisyonda ve bu sirkette 12.yili isini iyi yapiyor fakat muduruyle arasi hic iyi degil gözünün ustunde kasin var hesabi cok uğraşıyorlar hakaretler baski ne ararsaniz var gunde 250 km yol yapiyor en uzak noktalara esim gidiyor amaclari yıldırip istifa ettirmek ama 12 senesi var bosa gidecek ve borcumuz cok en son geçen gun aramis ve seni isten cikaracagim is bak tazminatinida vermiyecegim mahkemede sürün demis bu konuslanin ardından telefona ses kayıt kurduk ne gecesi var ne hafta sonu hep ariyorlar vatsapdan surekli yazisma halinde benim merak ettiğim konusmalar ve vatsap gorusmeleri ilerde mahkeme de mobbing icin delil olarak sayilir mi henüz isten cikarilmadi o yuzden delil topluyoruz bilgisi olan varsa destek olur musunuz..
Allah yardımcınız olsun zor ..Sormayin benim bile huzurum kalmadi her gün bu gün ne olacak acaba diye uyanıyoruz biryandan da is bakıyoruz allah kimseyi vicdansiz ve egoist insanlarla karsilastirmasin.cumartesi gunu performans gorusmesi yapmak istiyormuş ne olacaksa olsun artik diyoruz yeni de dogum yaptim
bende calisamiyorumda malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?