Eşime nasıl anlatayım

İyi olur Allahtan kötü olur senden bilir demiş büyükler... hiç karışmayın benim işime girmez deyip sıyrılın aradan... zaten görümce çirkefmiş canınızı sıkma ihtimali yüksek yani... yok yere yuvada kocayla gerilmeyin

Bu tip durumlarda asla yardımcı olma. Erkekler, erkeklerle ilgili hissediyorlar. Vardır bir sezisi. Ayrıca sırf sizden elini çeksin diye böyle bir şeye aracı olmak da olmamış. Yarın bir gün ciddi bir sorun olduğunda ki olur, kabak sizin başınıza patlar.

Çok teşekkür ederim yorumunuza keşke başarabilsem öyle olabilmeyi aileden diye diye hep unutmuş gibi yaptım, her yüzüme gülüşe samimi oluveriyorum. Bende mesafeli olmayı bi başarabilsem zaten dert kalmıycak da

Dertsiz başınıza iş almayın bence hiç karışmayın.Kötü çıkar ömür boyu dillerinden kurtulamazsınız.

Siz niye karışıyorsun ki, kendi işini kendi görsün. Vaktiyle o kadar iş çevirmeyi bilmiş de bunu mu halledemiyor

Aklın yolu bir, görümceyle aranız çok iyi olsa da siz karışmayın derdim.

İyi olur kendilerinden kötü olursa senden bilirler. Karışma. Bu kadar ciddi bişeye vesile olmanın yükünün farkında değilsiniz herhalde. Bir ömür başınıza kakılır senin yüzünden oldu diye. Tut ki boşandı başına kalı sen sebep oldun sende kalsın diye. Bu sefer eşinle de aran açılır. Kurtulmak istediğin şeyden daha beter batabilirsin

ccook mtihanlar yasiyor bu karakterdeki insanlar. benim annem 50 yasini gecti bi suru hastalik sahibi oldu sonra anladi hatasini.. gencken ogrenmek lazim yoksa hayat ogretiyor.

Sanki görümce evlenince yok olup gidecek
En fazla şehir değiştirecek
Belki de anlaşamayıp boşanıp dönecek
Üstelik çocuklu da dönebilir
İftira çok büyük bir sorun
Zamanında defalarca yapmış nasıl iyi olabildin buna rağmen?

İyi olmadım zaten bende az değilim çok cıngar çıkardım ailesiylede kendisiyle de aylarca konuşmadım, ama sonra unutuluyo işte olmamış gibi devam ediyosun burnumun dibindeler

O çirkef görümce işler sarpa sarınca tüm suçu size atınca alırsınız boyunuzun ölçüsünü, bulaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…