İşte onlar bişey halledemiyolar bende artık evlensin de gitsin istiyorumSiz neden karışıyorsunuz bırakın kendi aralarında halletsinler...
Evlilik sürecinde yada sonrasında bir sorun yaşasalar, sizi suçlu çıkarabilirler farkında mısınız? Karışmayın, kendisi konuşsun abisiyle, çözemiyorlarsa da kendi problemleri.İşte onlar bişey halledemiyolar bende artık evlensin de gitsin istiyorum
Doğru demezfikrine katilmasaniz da esinizin yaninda durum. onun icin esinizle gerilmeye degmez.. kendi meselesi kendi halletsin. abisiyle konussun annesi halletsin.. arada kalir kotu olan siz olursunuz. hallolursa da yengem cok yardimci oldu sagolsun demez sonunda..
bu cok dogru kotu olursa unutulmaz.. kendi istedi denmez gelin yapti ugrasti derler. esiniz basiniza kakar kardesini mutsuz gordukce. bu riski hic almayin. siz iyiligine kefil degilsiniz ki damat adayinin arayi yapmaya calisasiniz..Sizden uzak durmasını saglamaya calısırken, gorumcenın basını yakarsanız sonsuza dek katlanırsınız olana bitene, sen ön ayak oldun denilerek.
İyi olur allahtan, kotu olur senden bilirler
Cesaretinden oturu tebrik ederim seni, cırkef gorumce ıcın tanımadıgınız adamla evlenmesi yolunda yardımcı olmaya CALISMAK buyuk cesaret ister cunku
Karışma. Yarın adam kötü biri çıkar kabak senin başına patlar. Gelin beni çekemedi mahvetti der. Eşin de sana patlar senin yüzünden. Ben istemiyordum senin yüzünden oldu diye. Ayrıca sanane gerçekten. Bırak abinle arana giremem o senin abin sen konuş hallet deSelam kızlar bişey danışmak istiyorum size, görümcem birisiyle görüşüyor ve eşim onun memleketinden dolayı daha önce olumsuz düşündüğünü söylemişti ve ben sinir olmuştum baya tartışmıştık. Sonra kv eşim olumsuz düşündüğü için görüştürmek istemedi, şimdi görümcem içinin çok ısındığını tekrar görüştüğünü söyledi ama telefonla görüşüyor sadece. Benden eşimi ikna etmemi istiyor, ben zaten eşimin kardeşine bu kadar karışmasını istemiyorum baya tartışmalarımız oldu orası çok karışık ama şimdi eşime nasıl söylemem lazım bunu ya kısmeti bu kişiyse engel olmamak gerek sonuçta, benim buluşmaya gitmeme çok karşıydı ama en azından ben gidip çocuğun nasıl biri olduğunu anlamak da istiyorum, bi akıl verir misiniz?
NOT: görümcem çok çirkeftir yıllarca arkamdan yapmadığı iftira kalmadı eşime kv kp e, sülalesinde herkese beni kötüledi çok kıskançlığı vardı bana karşı eşimde hepsini bilir ve benim yanımdadır bu konuda, yeni yeni düzeldi gibi, ben de artık evlensin de fitneliği bizden biraz uzak olsun istiyorum
Bence aralarina hic girme boyle gicik bir görümce için sen kocanla kötü olma .. herkesin arası düzelir sen kötü olursun bırak kendileri napiyosa yapsın. Çirkef görümcede cirkefligini kullansınSelam kızlar bişey danışmak istiyorum size, görümcem birisiyle görüşüyor ve eşim onun memleketinden dolayı daha önce olumsuz düşündüğünü söylemişti ve ben sinir olmuştum baya tartışmıştık. Sonra kv eşim olumsuz düşündüğü için görüştürmek istemedi, şimdi görümcem içinin çok ısındığını tekrar görüştüğünü söyledi ama telefonla görüşüyor sadece. Benden eşimi ikna etmemi istiyor, ben zaten eşimin kardeşine bu kadar karışmasını istemiyorum baya tartışmalarımız oldu orası çok karışık ama şimdi eşime nasıl söylemem lazım bunu ya kısmeti bu kişiyse engel olmamak gerek sonuçta, benim buluşmaya gitmeme çok karşıydı ama en azından ben gidip çocuğun nasıl biri olduğunu anlamak da istiyorum, bi akıl verir misiniz?
NOT: görümcem çok çirkeftir yıllarca arkamdan yapmadığı iftira kalmadı eşime kv kp e, sülalesinde herkese beni kötüledi çok kıskançlığı vardı bana karşı eşimde hepsini bilir ve benim yanımdadır bu konuda, yeni yeni düzeldi gibi, ben de artık evlensin de fitneliği bizden biraz uzak olsun istiyorum
Konu sahıbı sanıyor ki evlenecek ve gidecek.bu cok dogru kotu olursa unutulmaz.. kendi istedi denmez gelin yapti ugrasti derler. esiniz basiniza kakar kardesini mutsuz gordukce. bu riski hic almayin. siz iyiligine kefil degilsiniz ki damat adayinin arayi yapmaya calisasiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?