Eşime nasıl bedel ödetmeliyim?

Ben bu aralar çok oynuyorum o okeyi iş aralarında vs profil fotoğrafı karısı çocuğu olan bile yavşıyor öyle söyleyeyim sohbet açma peşindeler oyun oynarken genel sohbet kısmında kimseyi kabul etmiyorum allahtan ama yuh artık diyorum kaç tanesinin de ağzına ettim artık sallamıyorum bile.

Seven adam aldatmaz aldatmaya teşebbüs bile etmez. Sizi sevmeyen bir adamla ömür geçirmiyei sorun etmiyorsanız uzatmadan görmemezlikten gelin ki bari huzuru bozulmasın evinizin.

Ortama girerken başini niye egiyor ya asıl boyle abarti abarti hareketler yapanlara guven olmuyor bence. Bundan sonra yapar yapmaz bilemem ama adamin içinde var belli ki. Bedel ödese ne oluyorsa...
Ben yazacaktım. Demek ki herkese başka gözle bakıyor. Temiz bir insan neden başını eğsin? Eğer kadınlar utanmasın diye şeklinde bir açıklama yapılırsa da, yine kendi içinin kirliliğini gösterir.

Son olarak; Konu sahibi bedel ödeyen siz olacaksınız o değil. O normal hayatını yaşamaya devam ederken, siz onunla aynı evi paylaştığınız için yaşayacağınız kalp acısı ile bayağı bir bedel ödeyeceksiniz.

Kucuk cocuk olan evlerde eslerin birbirinden uzaklasip surekli bebekle ilgilenmeleri malesef bana normal geliyo. Bu biraz bogucu bir donem, ve esler bu stresten kacmak icin sanal bi farklilik arayabiliyorlar. Esinizin yaptigi bur hata ama bence ölumcul bir hata degil. Hic degilse simdilik.

Ben olsaydim, dedigi gibi butun bu uygulamalari sildirir, evlilik terapisine gitmeye baslar, sonra da bu konuyu bir daha asla acmazdim. Cocuk var diye evlilige devam etmeye kararliysaniz, esinizin pismanligini ve ozrunu kabul edecek, bir daha da bu konuyu konusmayacaksiniz. Telefonunu karistirsaniz bile esinize soylemeyeceksiniz. Kedi fare gibi surekli birseyler didikleyip, bulup, kavga edip iliskinizde seviyesizlik ve yuzgoz olma durumu yasamayacaksiniz. Ve tabii ki madem affetceksiniz, uzatmayin. Soguk olmak istiyorsaniz olun. Ama esinizin kendini affettirme cabalarina da kayitsiz kalmayin derim ben

Arkadaşlar 4 gün önce eşimin telefonundan okey 101 plus tan mesajlaşma bölümünden bir kızla konuştuğunu gördüm. Kızdan Instagram hesabini istediğini gördüm ama kız hakikatli çıktı ve instagramini vermedi. Onları gördüğümde eşimle çok büyük bir kavga ettim. Ve kendisi çok pişman olduğunu burda asla olmayacağını gözümün önünde ağladı.( Eşim daha önce bir ortama geçerken bile başını eğen bir insan hani derler ya kendimden bekliyordum ondan beklemiyordum) öyle bir insan. Ortada bebek var bosanmak zor şuanda şuan bedel ödetmek istiyorum ne yapmalıyım acaba nasıl bedel odetmeliyim. Bu arada kızlar şuan çok pişman olduğunu kendisini affettirmek için herşeyi yapacağını güvenimi tekrardan kazanacağını ve okeyi faceboku ve bir çok uygulamayı hesapları dahil komple silecegini belirrtti. Ne yapmalıyım nasıl bedel odetmeliyim lütfen yardımcı olun bana
Fırsatını bulsa adam hemen aldatacak nasıl göremiyorsunuz pess… Bu olayı bu kadar küçük görmeyin derim. İçindeki başka kadın isteğini ilk kez yakalamışsınız. Bir başkasına fiili bir durumda bulunmadığını bilemezsiniz. Boşanmayı düşünmüyorsanız bunu affedip bundan sonrakilere zemin hazırlamış olursunuz. Tabi ardına sığındığınız bahaneleriniz sizi bağlar.

Aldatma yaşanilan evliliklerde, aldatma hadisesinden sonra affetme doneminde mutlaka kazayla hamile kalinir.
Affedersiniz, ayrilirsiniz, unutursunuz ve ya unutamaz sürekli tedirgin ve guvensiz yaşarsiniz,
bunlar sizin inisiyatifinizde
ama size tavsiyem; gerekirse bütün korunma yontemlerini kullanmaniz yönünde.
Eger bir insan eşini/partnerini aldatmaya bir kere niyet veya teşebbüs ettiyse, yine eder.
bugun olmaz yarin, belki ay, belki hafta ama aldatan yine aldatır

Back
X