Eşime nasıl bedel ödetmeliyim?

1677361429575.webp

Arkadaşlar 4 gün önce eşimin telefonundan okey 101 plus tan mesajlaşma bölümünden bir kızla konuştuğunu gördüm. Kızdan Instagram hesabini istediğini gördüm ama kız hakikatli çıktı ve instagramini vermedi. Onları gördüğümde eşimle çok büyük bir kavga ettim. Ve kendisi çok pişman olduğunu burda asla olmayacağını gözümün önünde ağladı.( Eşim daha önce bir ortama geçerken bile başını eğen bir insan hani derler ya kendimden bekliyordum ondan beklemiyordum) öyle bir insan. Ortada bebek var bosanmak zor şuanda şuan bedel ödetmek istiyorum ne yapmalıyım acaba nasıl bedel odetmeliyim. Bu arada kızlar şuan çok pişman olduğunu kendisini affettirmek için herşeyi yapacağını güvenimi tekrardan kazanacağını ve okeyi faceboku ve bir çok uygulamayı hesapları dahil komple silecegini belirrtti. Ne yapmalıyım nasıl bedel odetmeliyim lütfen yardımcı olun bana
Yani sen tekrar yapmayacağına inandın mı ?

İşte bende hemen affetmedim.halada effetmiyorum. Ezra ezmecinin bedel odetme yöntemi var. Dizinde onerdiginiz şeyler varmı diye yazdım ama yazmaz olaydım. Herkes üzerime o kadar geldiki yorum yapanların çoğu kadın. Ama bir kadının üzerine öylede gelinmez ki. Böyle bir durumda hele. Lütfen. Bakım ölüm var kırmayın kimseyi
esra ezmeci de her şeyi biliyor mübarek
bedel ödetme nedir, ne işe yarayacak ki.
pişman olup ağladıysa pişman olup ağlanacak şeyler yapmayacak, siz yakalamasaydınız ve kız instasını verseydi uzun soluklu bir konuşma olacaktı yüksek ihtimal. siz yakalamasaydınız, o kız insta vermezse bir başkasından isteyecekti bu da yüksek ihtimal. yani sırf yakaladınız diye bir an sihirli değnek değmiş gibi pişman olup yerlere yatması ne derece inandırıcı bilemedim. istediğiniz bedeli ödetin, her telefonu eline aldığında kuşku duyacaksınız. insan beyni bunu engelleyemez.

Arkadaşlar 4 gün önce eşimin telefonundan okey 101 plus tan mesajlaşma bölümünden bir kızla konuştuğunu gördüm. Kızdan Instagram hesabini istediğini gördüm ama kız hakikatli çıktı ve instagramini vermedi. Onları gördüğümde eşimle çok büyük bir kavga ettim. Ve kendisi çok pişman olduğunu burda asla olmayacağını gözümün önünde ağladı.( Eşim daha önce bir ortama geçerken bile başını eğen bir insan hani derler ya kendimden bekliyordum ondan beklemiyordum) öyle bir insan. Ortada bebek var bosanmak zor şuanda şuan bedel ödetmek istiyorum ne yapmalıyım acaba nasıl bedel odetmeliyim. Bu arada kızlar şuan çok pişman olduğunu kendisini affettirmek için herşeyi yapacağını güvenimi tekrardan kazanacağını ve okeyi faceboku ve bir çok uygulamayı hesapları dahil komple silecegini belirrtti. Ne yapmalıyım nasıl bedel odetmeliyim lütfen yardımcı olun bana
Bence en iyi bedel artık ona guvenmeyeceginizi dile getirmek olmalı.Bu konuyu da sürekli dile getirmeyin söylediğiniz sözün etkisi kalmaz.Madem boşanmayacaksiniz kendi gurur ve huzurunuz için kapatın bu konuyu.

Gece yarısı en sevdiğiniz çikolatayı bulup getirmesini isteyin. Daha önce denemişler bunu, çok ağır bir bedelmiş.

Back
X