- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Karı gibi ezik ezik nasıl oluyor bir açar mısınız?Ayrıca karı ne demektir?Bir kadının, bu kadar cinsiyetçi ve kadını aşağılayan cümleyi nasıl kurabildiğini hep merak etmişimdir?anca kapatır kapıyı boynunu büker küser karı gibi ezik ezik kendini acındırı.r. en sinir bozucu erkek modeli.
Okurken beni de çok rahatsız etti, ama benden önce yazmışsınız.Bu lafa bir tek ben mi takildim acaba
'karı gibi' kaba değil yanlış bir tabir. Kadınları aşağılayan bir kalıp, evet malesef kalıplaşmış, ama bir kadın olarak başta bizim bu tabirleri kullanmamayı ve kullandırtmamayı öğrenmemiz gerek.neye takıldınız anlamadım.. "karı gibi " biraz kaba bi tabir oldu yoksa "ezik" lafına mı yani kadınlar ezik gibi algıladıysanız öyle değil tabikide arada virgül olmadığı için öyle algıladınız sanırım
Karı gibi ezik ezik nasıl oluyor bir açar mısınız?Ayrıca karı ne demektir?Bir kadının, bu kadar cinsiyetçi ve kadını aşağılayan cümleyi nasıl kurabildiğini hep merak etmişimdir?
Size şiddet uygulamakla tehdit eden adamın size saygısı yok belli.O adamın alması gereken dersi yıllar önce ailesi vermeliydi. Kadına nasıl davranılır,şiddetin her türünün yanlış hatta suç olduğunu ,evlilikte taraflara eş denildiğini yani eşit bireyler olduğunuz vs daha bir sürü konuda. Ailenin vermediğini dersi sizden alsa kaç yazar?
Sizi yargılamıyoruz bu bize düşmez ama kadınlar olarak önce biz kendimize saygı duymalıyız ki karşı tarafta bunu hissetsin saygı duysun hoş şeyler yaşamıyorsunuz belli küllük fırlatmalar küsmeler yorulmuşsunuz ama karı gibi demeniz çok sert geldi.arkadaşlar ben ne diyorum siz ne diyorsunuz neden öyle yazdığımı açıkladımkelimeler neden bu kadar takılıyorsunuz herbirinizin egosunu tatmin etmek zorundamıyım biriniz bir erkek görünce karı kılıklı demezmisiniz bunun nesi tuhaf...hepiniz bir olup üzerime mi geliyorsunuz anlamadım cümlelere takılıp kalmışsınız üstüne birde burda bana yardımcı olacaksınız burda derdi olan insanlar sizleri yakın görüp derdini açıyor sizin yaptığınıza bakın kusur aramak,cümlelerde açık aramak asıl sizin yaptığınız ayıp..konumu kapatıyorum yardımcı olmak adına fikir veren arkadaşlara gönülden teşekkürler onlar beni anladı....
fırlatmadı fırlatırım dediAdam kafanıza kül tablası fırlatmış doğru mu anladım???!??
Siz bu yüzden ölebilirdiniz, felçli kalabilirdiniz farkında mısınız????!!!!???
baska ne tür huylari var mesela ?size hakaret ediyo mu beyinsiz gerizekali aptal gibi . yada el hareketleri var mi kolunu sikma dayak felan?haklısın ama benimkinin de türlü türlü huyları var buraya yazmadım çoğunu
illa kadindada suc bulacaksnz yani .. evet kari gibi ne var bnda oda küsmesn ozaman herseye adam gbi davransn .. herseye kusen erkek cok itici basinzda yoksa bilemezsnz !Sizi yargılamıyoruz bu bize düşmez ama kadınlar olarak önce biz kendimize saygı duymalıyız ki karşı tarafta bunu hissetsin saygı duysun hoş şeyler yaşamıyorsunuz belli küllük fırlatmalar küsmeler yorulmuşsunuz ama karı gibi demeniz çok sert geldi.
kadına suç bulmuyoruz karı gibi diyerek sizler kendi kendinizi aşağılıyorsunuz.illa kadindada suc bulacaksnz yani .. evet kari gibi ne var bnda oda küsmesn ozaman herseye adam gbi davransn .. herseye kusen erkek cok itici basinzda yoksa bilemezsnz !
evet o yonden bakarsak haklsnz ama kadinlar yaratilis olarak biraz daha alingan dir ve daha cok küserler erkeklerse hep yapici olmalari lazmken bide herseye küsmeleri cok sinirn bozucu oluyo..kadına suç bulmuyoruz karı gibi diyerek sizler kendi kendinizi aşağılıyorsunuz.
yok canım şiddeti yok ufak tefek sürtüşmeler laflar önemli değilde...baska ne tür huylari var mesela ?size hakaret ediyo mu beyinsiz gerizekali aptal gibi . yada el hareketleri var mi kolunu sikma dayak felan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?