Merhaba,
Pek aktif bir üye olmadığım için msj hakkım yokmuş.O nedenle buraya yazdım,umarım okursun
Ayrılmak istemiyorsan ,eşini hala seviyorsun demektir.Ama sevdiğini hissedemiyorsanda içinde çok fazla öfke biriktirmiş olmalısın.Sana ne yaptı nasıl davrandı bilmiyorum.Yada senin evlenmeden önce erkeklerle ilişkin nasıldı.Erkeklerle ilişkin derken illa erkek arkadaşın olması gerekmiyor.Baban yada abinle ilişkin nasıldı,onlara biriktirdiğin öfkeyi eşine yansıtıyor olabilirsin.Şimdi sen diyeceksin ki aaa olur mu ben eşime çok iyi davranıyorum.Yuvanın dağılmaması için davranıyorsundur da eminim ama işler öyle yürümüyor işte.
Sen bilinçaltında erkeklere öfke duyuyorsan,onların işe yaramadığını düşünüyorsan,onların gereksiz,yetersiz olduğunu düşünüyorsan.....eşinin bilinçaltı bunları algılar ve farketmeden sana kötü davranmaya başlar.Sebebini sor muhtemelen o da bilmiyordur.
Eşler arasındaki sorunların çözümlenmesi için bazen gerçekten uzun bir çalışma gerekiyor.ümitsizliğe kapılma hemen bazende hemen çözümleniveriyor.Sorunun kaynağı bulunup ona göre yapılması gerekenler planlanmalı.
Eşine karşı karışık duygular içinde olduğunu söylemişsin,tam olarak sorununu anlatmamışsın.Kadınların büyük kısmında eşlerine karşı öfke biriktirme durumu vardır.Sende de olduğunu varsayarak bir teknik önereceğim.
Bunları yaparken gerçekten çok yavaş olman ve sakin bir ortam gerekiyor.(Bebeğini öğlen uykusuna yatırdıktan sonra telefonunun sesini kısıp yapabilirsin)
Rahat edeceğin ,sessiz bir yerde uzanıp,gözlerini kapatacaksın.Yakınlarında bir de yastık olsun
10 defa yavaş yavaş burnundan nefes alıp ağzından vereceksin
Sonra 5 defa da burnundan nefes alıp tutabildiğin kadar tutup sonra yavaş yavaş nefesi ağzından vereceksin.
Sonra hayalinde eşinle boş bir odada karşılıklı oturduğunuzu düşün ve içinde seni rahatsız eden ne varsa hepsi söyle,senden nefret ediyorum adi herif bana böyle davranamazsın de bağır çağır küfür et hatta vur.yanına yastık almanı söylemiştimya o yastığın eşin olduğunu düşün ve yastığa öfken geçene ,enerjin bitene kadar vur.
Şimdiii öfkeyi boşalttıktan sonra ne yapacağız..
Öfke boşaldıktan sonra zaten ona karşı tekrar sevgi ve şevkat hissetmeye başlayacaksın..
O odadan eşinle el ele çıkın ,eşini hayal edebileceğin en güzel yere götür.Ve orada onunla tekrar konuş ,aslında onunla mutlu bir yuvanız olmasını istediğinden onu ne kadar çok sevdiğinden bahset.Kırdıysan özür dile.Ve sana nasıl davranmasını istiyorsan öyle davrandığını canlandır gözünde.Mutluluk resminizin içine bebeğinizi de al ve kaç dk kalabiliyorsan o kadar kal o hayalin içinde.Hangi dine mensupsun bilmiyorum ama farketmez.Hayal ederken bir taraftanda yaratıcıya dua et.Allahım de herkesin hayrı ve mutluluğu için yuvamda mutlu olmak istiyorum.Nasip et Allahım de.
Diğer arkadaşada aynısını söyledim ,sanada söyleyeceğim 40 gün kuralı önemli.Yukarıdaki çalışmayı kesintisiz 40 gün uygulaman lazım.bazı günler öfke hissetmeyebilirsin ,hissetmiyorsan o kısmı atlayabilirsin.Ama mutluluk tablosu kesintisiz hergün gözünde canlanmalı,ve hatta mümkünse kalbinde hissetmelisin.Öfkeyi boşalttıktan sonra zaten çaba sarfetmeden mutluluğuda hissedeceksin.
Bunlara ilaveten her sabah uyandığında söyleyeceğin şeyler
Allahım şükürler olsun.(Herkesin hayatından şükredeceği şeyler vardır.Onlar için teker teker şükret)
Kendimi seviyorum
Eşimi seviyorum
Eşim bana deli gibi aşık,beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.
Ben mutluyum ve hep mutlu olacağım
Her gün dua etmeyi unutma lütfen...sağlık için,mutluluk için,huzur için,sevgi için...
Kendine ve bebişine iyi bak