eşime nasıl davranmalıyım kafayı yiyeceğim

Bosanma karari aldim...kaybetmeme adina nasil davranmaliyim...bence evlilik terapisine gidib illaha devam edeyim diyorsaniz
Boşanmak kolay ama inanın gerisi hem sizin hemde cocuğunuz için zor bir süreç olacak aileniz ne kadar arkanızda cocuğunuza bir gelecek verecek imkanları varmı yada siz çalışan bir bayanmısınız çünkü illaki kendinize yeniden bir hayat kurmak isteyeceksiniz o zamana kadar kendinizi geçindirmeniz gerekecek ben üvey çocuğum bu yüzden baskasının eline muhtaç bir kadının çocuğu için ne kadar zorluk çektiğini çok iyi biliyorum belki eskisi kadar sevmeyeceksiniz eşinizi ama idare edilebilir bir durum varsa arkanıza bakmadan gidebileceğinizi belli edin kaybetme korkusu yaşatın ama gerçekten onurunuza kadınlığınıza zarar vermiyorsa helede şiddet yoksa lütfen bir daha düşünün

Kucağında bebekle itip kakmış kadını üstüne bi ton küfür etmiş

önceki konumu okuyun lütfen
Açık açık söylesen ayrılmak istediğini? Eşinin maddi durumu nasıl nafaka verir mi yada ne olursa?
maalesef öyle bir imkanım yok
okuma yazmanız olduğundan emin değilim. AKLIMI kaybetmemek adına yazdım

Nasıl bir ayarlama yapmayı düşünüyorsun?
Bir sene hiç bir şekilde aynı evde geçmez.
Eşinin bu karardan haberi yoksa bir süre sonra senin soğuk tavrın kavga tekrar sebebi olacaktır. Yemek çamaşır ev işi yapmadan ve cinsellik yaşamadan adamı nasıl idare edeceksin. Bir sene uzun yani olmaz.
Bütün bunları yaparak idare ederim diyorsan bir süre sonra barışmış olacaksın zaten. Kendini kandırmış olursun.
eşinle konuşup boşanmaya karar verdiğini, düzenini kurana kadar aynı evde yaşamak zorunda olduğunuzu açıkça söylemelisin.
Kabul etmezse ailenin yanına gidip ayarlamanı orda yapmalısın.

ailemin yanına gidemem, eşimle de konuşursam madem boşanacaksın git burda ne işin var diyecektir.

Kadınlar güçlüdür kendi kendini gecindirir. Ayakta durmak için illa bir kocaya olmadi aileye ihtiyacı yoktur. Nitekim bir sürü hem eşi kötü hem ailesi yanında olmayan kadın var. Mutsuz olduğu halde boşanmasın evde otursun mu? Niye kadınları böyle küçük görüyorsunuz anlamıyorum ya. Bir sürü sizin gibi de düşünen var görüyorum burda.

evet o yüzden onlara sığınmak son çare bile değil benim için
Cocuk kac yasında rahmetlı esım ve ben cocuk ıcın yasıyorduk bebek ıcın pervaneydık
Sız esınızı tanımıyormuydunuz neden cocuk yaptınız

Kocasıyla arasında gecımsızlık olanda cocuk yapıyo ne hıkmetse anlayamıyorum ben bunu
Bı arkadas yazmıstı yasım 40 oldu kacamlada cok gecımımız yok
Yasda geldı gecıyı
Cocuk yapsammı
Tarzı bır yazı
O cocugun mutlu bır aıle olması sansıda elınden alınmıs oluyor
Bencr bır cok kadında bencıl
Kım ne derse desın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…