- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.639
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
ben de aynı fikirdeyimBoşanmak istediğin adamla nasıl sevişeceksin ki? İçin nasıl alacak. Ben olsam yapamazdım.
Boşanmak kolay ama inanın gerisi hem sizin hemde cocuğunuz için zor bir süreç olacak aileniz ne kadar arkanızda cocuğunuza bir gelecek verecek imkanları varmı yada siz çalışan bir bayanmısınız çünkü illaki kendinize yeniden bir hayat kurmak isteyeceksiniz o zamana kadar kendinizi geçindirmeniz gerekecek ben üvey çocuğum bu yüzden baskasının eline muhtaç bir kadının çocuğu için ne kadar zorluk çektiğini çok iyi biliyorum belki eskisi kadar sevmeyeceksiniz eşinizi ama idare edilebilir bir durum varsa arkanıza bakmadan gidebileceğinizi belli edin kaybetme korkusu yaşatın ama gerçekten onurunuza kadınlığınıza zarar vermiyorsa helede şiddet yoksa lütfen bir daha düşününBosanma karari aldim...kaybetmeme adina nasil davranmaliyim...bence evlilik terapisine gidib illaha devam edeyim diyorsaniz
Açık açık söylesen ayrılmak istediğini? Eşinin maddi durumu nasıl nafaka verir mi yada ne olursa?ben de aynı fikirdeyim
Kucağında bebekle itip kakmış kadını üstüne bi ton küfür etmişBoşanmak kolay ama inanın gerisi hem sizin hemde cocuğunuz için zor bir süreç olacak aileniz ne kadar arkanızda cocuğunuza bir gelecek verecek imkanları varmı yada siz çalışan bir bayanmısınız çünkü illaki kendinize yeniden bir hayat kurmak isteyeceksiniz o zamana kadar kendinizi geçindirmeniz gerekecek ben üvey çocuğum bu yüzden baskasının eline muhtaç bir kadının çocuğu için ne kadar zorluk çektiğini çok iyi biliyorum belki eskisi kadar sevmeyeceksiniz eşinizi ama idare edilebilir bir durum varsa arkanıza bakmadan gidebileceğinizi belli edin kaybetme korkusu yaşatın ama gerçekten onurunuza kadınlığınıza zarar vermiyorsa helede şiddet yoksa lütfen bir daha düşünün
+1000Bosanma karari aldim...kaybetmeme adina nasil davranmaliyim...bence evlilik terapisine gidib illaha devam edeyim diyorsaniz
önceki konumu okuyun lütfenBoşanmak kolay ama inanın gerisi hem sizin hemde cocuğunuz için zor bir süreç olacak aileniz ne kadar arkanızda cocuğunuza bir gelecek verecek imkanları varmı yada siz çalışan bir bayanmısınız çünkü illaki kendinize yeniden bir hayat kurmak isteyeceksiniz o zamana kadar kendinizi geçindirmeniz gerekecek ben üvey çocuğum bu yüzden baskasının eline muhtaç bir kadının çocuğu için ne kadar zorluk çektiğini çok iyi biliyorum belki eskisi kadar sevmeyeceksiniz eşinizi ama idare edilebilir bir durum varsa arkanıza bakmadan gidebileceğinizi belli edin kaybetme korkusu yaşatın ama gerçekten onurunuza kadınlığınıza zarar vermiyorsa helede şiddet yoksa lütfen bir daha düşünün
maalesef öyle bir imkanım yokAçık açık söylesen ayrılmak istediğini? Eşinin maddi durumu nasıl nafaka verir mi yada ne olursa?
okuma yazmanız olduğundan emin değilim. AKLIMI kaybetmemek adına yazdım
ailemin yanına gidemem, eşimle de konuşursam madem boşanacaksın git burda ne işin var diyecektir.Nasıl bir ayarlama yapmayı düşünüyorsun?
Bir sene hiç bir şekilde aynı evde geçmez.
Eşinin bu karardan haberi yoksa bir süre sonra senin soğuk tavrın kavga tekrar sebebi olacaktır. Yemek çamaşır ev işi yapmadan ve cinsellik yaşamadan adamı nasıl idare edeceksin. Bir sene uzun yani olmaz.
Bütün bunları yaparak idare ederim diyorsan bir süre sonra barışmış olacaksın zaten. Kendini kandırmış olursun.
eşinle konuşup boşanmaya karar verdiğini, düzenini kurana kadar aynı evde yaşamak zorunda olduğunuzu açıkça söylemelisin.
Kabul etmezse ailenin yanına gidip ayarlamanı orda yapmalısın.
Çalışıyor musunailemin yanına gidemem, eşimle de konuşursam madem boşanacaksın git burda ne işin var diyecektir.
Ne demek ıstemıs burda acabaBirde dul değilsin ona şükret, evde yürüyen bir p.p. olmayınca olmaz çünkü
önceki konumu okursanız daha iyi anlayacaksınızÇalışıyor musun
Cocukla aıle yanındagitmesine giderim ama başıma kakarlar. o da benim için daha büyük sorun. 1 yıl gibi bir süre tahminimce.
evet o yüzden onlara sığınmak son çare bile değil benim içinCocukla aıle yanında
Oyle senın bagrına basan bı aıle degılse zor
11 gun zor durdum ben mısafırlıkte
Adama boşanma kararını söylemeden ve onunla muhatap olmadan ne kadar süre aynı evde kalmayı planlıyorsunuz anlamadım. Planiniz biraz işlevsiz geldievet o yüzden onlara sığınmak son çare bile değil benim için
Kadınlar güçlüdür kendi kendini gecindirir. Ayakta durmak için illa bir kocaya olmadi aileye ihtiyacı yoktur. Nitekim bir sürü hem eşi kötü hem ailesi yanında olmayan kadın var. Mutsuz olduğu halde boşanmasın evde otursun mu? Niye kadınları böyle küçük görüyorsunuz anlamıyorum ya. Bir sürü sizin gibi de düşünen var görüyorum burda.Boşanmak kolay ama inanın gerisi hem sizin hemde cocuğunuz için zor bir süreç olacak aileniz ne kadar arkanızda cocuğunuza bir gelecek verecek imkanları varmı yada siz çalışan bir bayanmısınız çünkü illaki kendinize yeniden bir hayat kurmak isteyeceksiniz o zamana kadar kendinizi geçindirmeniz gerekecek ben üvey çocuğum bu yüzden baskasının eline muhtaç bir kadının çocuğu için ne kadar zorluk çektiğini çok iyi biliyorum belki eskisi kadar sevmeyeceksiniz eşinizi ama idare edilebilir bir durum varsa arkanıza bakmadan gidebileceğinizi belli edin kaybetme korkusu yaşatın ama gerçekten onurunuza kadınlığınıza zarar vermiyorsa helede şiddet yoksa lütfen bir daha düşünün
Cocuk kac yasında rahmetlı esım ve ben cocuk ıcın yasıyorduk bebek ıcın pervaneydıkevet o yüzden onlara sığınmak son çare bile değil benim için
Kocasıyla arasında gecımsızlık olanda cocuk yapıyo ne hıkmetse anlayamıyorum ben bunuKadınlar güçlüdür kendi kendini gecindirir. Ayakta durmak için illa bir kocaya olmadi aileye ihtiyacı yoktur. Nitekim bir sürü hem eşi kötü hem ailesi yanında olmayan kadın var. Mutsuz olduğu halde boşanmasın evde otursun mu? Niye kadınları böyle küçük görüyorsunuz anlamıyorum ya. Bir sürü sizin gibi de düşünen var görüyorum burda.
yapabilecek başka bir şey bulamıyorum şu anAdama boşanma kararını söylemeden ve onunla muhatap olmadan ne kadar süre aynı evde kalmayı planlıyorsunuz anlamadım. Planiniz biraz işlevsiz geldi
6 aylık henüzCocuk kac yasında rahmetlı esım ve ben cocuk ıcın yasıyorduk bebek ıcın pervaneydık
Sız esınızı tanımıyormuydunuz neden cocuk yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?