- 29 Kasım 2019
- 99
- -10
- 96
- 42
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
Yuva yıkmanın zor olduğu adam yok kabullenmeyen karısı samana adamlar var artı insan olup olmadığı bilemeyiz sen gibi tecrübeli yaşamadık yorum bana yapma okYuva yıkmanın zor olduğu adamları seçip baba yapın o zaman
Konu sahibi siz alınmayın
fakat bunu derseniz bunu derim. Yetişkin bir kadın evliliğini sürdürmek isteyebilir de doğurduğunuz çocukların günahı nedir?
sizin yanlış seçimleriniz mi?
kolay olanı seçtirtmiyorum
İnsan gibi yaşama gibi bir seçeneği olduğunu dile getiriyorum
engelli insanlara hakaret bunu benzetmek. o insanlar bile muhtaç olmamak için kendi işini kendi hallediyorUslubunuz evlere şenlik. Habu arada bekar yalnız yaşayan bı kadınım bu hafta kombim bozuldu YouTube'dan tutorial açıp kombimi öyle tamir ettim. Velev ki edemeseydim tamirci cagirirdim. Erkekler analarının karnından tamir öğrenerek doğmuyor. Sizin adınıza çok üzüldüm hep bir erkeğe ihtiyaç duyarak yaşamak çok zor olmalı. Engelli bireyler gibi bı hayat seçmeniz üzücü. Ki engelliler de yalnız yaşayabiliyor kimseye ihtiyaç duymuyorlar.
Cumlenizden hicbisiy anlamadım yanitlayamiycam kusura bakmayinBoşanmanıza niye ecelisiniz siz ya bekarlık mükemmel niye düzenini bozmuyum boz hadi
Evlilikten soğudum sen bul ikimize olmazsa bayan manukyaSizde evlenin o zaman, sokakta adam çok, hem dulda kalmamış olursunuz
Var böyle kadınlar, hastanede hemşire adres sorunca kendi cevap veremeyen, bön bön kocasının suratina bakanı gördü bu gözler, birde kadın doğum ultrason bölümüne benim karım tek başına yapamaz diye girmeye çalışan kocalariUslubunuz evlere şenlik. Habu arada bekar yalnız yaşayan bı kadınım bu hafta kombim bozuldu YouTube'dan tutorial açıp kombimi öyle tamir ettim. Velev ki edemeseydim tamirci cagirirdim. Erkekler analarının karnından tamir öğrenerek doğmuyor. Sizin adınıza çok üzüldüm hep bir erkeğe ihtiyaç duyarak yaşamak çok zor olmalı. Engelli bireyler gibi bı hayat seçmeniz üzücü. Ki engelliler de yalnız yaşayabiliyor kimseye ihtiyaç duymuyorlar.
Zaten ben de son cümle de öyle yazdım. Engelliler bile kendi çaresine bakıyor. Bu hanımın uzuvları yerinde diye dusunuyorumengelli insanlara hakaret bunu benzetmek. o insanlar bile muhtaç olmamak için kendi işini kendi hallediyor
Tamirci çok geri zekalı arkadaşım aklını kendine saklaCumlenizden hicbisiy anlamadım yanitlayamiycam kusura bakmayin
Hem evlilikten soğudum hem dul olmak zorEvlilikten soğudum sen bul ikimize olmazsa bayan manukya
Komik valla, bende eğlendimFake üyedir muhtemelen ya sakin olun hahahaha hayatının boşluğunu burada doldurmaya çalışıyor....
Ya da hayatı yolunda gitmiyor pasif agresif tavırlar sergiliyor
bence komik sadece
Banlanirsiniz işte böyle. Artık kadınlar çok değişti devir değişti bu toplumda kadınların özgüvenini zedeliycek böylesine cahil sözler edemiyceginizi eğer ederseniz de kimseden destek goremiycegivnizi ogrenmissinizdir artık.Tamirci çok geri zekalı arkadaşım aklını kendine sakla
hiç sormayın konunun içine tükürüp gitti yaAllah'ım bazılarının köklerini kurut.
Boşverin oluyor böyle arada maalesef.hiç sormayın konunun içine tükürüp gitti ya
Evlilikten soğudum sen bul ikimize olmazsa bayan manukya
gidip eşime musluğu tamir et barışalım dememek için zor tuttum kendimioeeehh.. manukyan demiş kadına, uzun süredir böylesini görmemiştim.
öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. eşimden beklediğim bir şey kalmadı, beklesem de boş zaten. ev işleri bizim için hiç önemli olmadı. yani ben 10 gün bir şeye elimi sürmeyeyim niye yapmıyorsun demez. yemeği de herkes ne yiyecekse yapar kavgalıyken. kafama takılan cinsellik, cinsellik bu süreçte devam etse çirkin bir hale mi gelir?Konu sahibi, bir önceki konunuzu da hatirliyorum.
-- Sakin kalin, bosanmaya siz karar verdiniz ancak esi nizin bundan haberi yok, dolayisiyla onun icin hersey normal ve yolunda.
-- Siz kendi durumunuz ayrilmaya elverisli hale gelene kadar beklemek istiyorsunuz, yani evlilginiz sizin icin su an gecici bir durum, kendinizi bu duruma göre ayarlamaniz lazim.
-- Bu sürecte esinizden ne bekliyorsunuz ve sizin bu iliski de sinirlariniz ne olacak?
-- Mesela adam yataga gel dediginde ne yapacaksiniz?
-- Hala onun icin yemek pisirip, camasir yikayacak misiniz? vs.. vss
Bence sizin bu bosanmaya ekonomik olarak da hazir hale gelene kadar kendiniz icin bir strateji belirlemeniz gerekiyor.Böylece bu süreci daha az yipranarak atlatabilirsiniz.
Zaten anlaşamadığınız için boşanma kararı almıştınız. Anlamayana anlatmaya çalışmayın.hanımlar önceki konumu hatırlayan vardır belki. boşanma kararı aldım ancak beklemedeyim şu an. eşimle ciddi tartışmalar yaşıyoruz, kendisinden duymamam gereken şeyler duydum mesela bu sabah. tartışma esnasında küfür etti bana, dedim ki biri sana şiddet gösterdiyse kendini savunursun, sen beni sözlü tartışma esnasında itip kaktın kucağımda bebekle. nasıl davranmamı bekliyorsun dedim. şeytansın sen insanı o hale getirip sonra niye yaptın diyorsun dedi. hala kendini haklı görmesine mi yanayım, asla beni anlayacak kapasitesinin olmamasına mı. şimdi de hiçbir şey olmamış gibi davranıyor, ben suratım asık olunca da sıkıntılı ilan ediliyorum. en ufak konuşma çabası yok kıt kafalının. yaklaşımım ne olmalı sizce aklımı kaybetmemek adına?
Boşanmak istediğin adamla nasıl sevişeceksin ki? İçin nasıl alacak. Ben olsam yapamazdım.öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. eşimden beklediğim bir şey kalmadı, beklesem de boş zaten. ev işleri bizim için hiç önemli olmadı. yani ben 10 gün bir şeye elimi sürmeyeyim niye yapmıyorsun demez. yemeği de herkes ne yiyecekse yapar kavgalıyken. kafama takılan cinsellik, cinsellik bu süreçte devam etse çirkin bir hale mi gelir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?