eşime nasıl davranmalıyım kafayı yiyeceğim

Yuva yıkmanın zor olduğu adam yok kabullenmeyen karısı samana adamlar var artı insan olup olmadığı bilemeyiz sen gibi tecrübeli yaşamadık yorum bana yapma ok

engelli insanlara hakaret bunu benzetmek. o insanlar bile muhtaç olmamak için kendi işini kendi hallediyor

Var böyle kadınlar, hastanede hemşire adres sorunca kendi cevap veremeyen, bön bön kocasının suratina bakanı gördü bu gözler, birde kadın doğum ultrason bölümüne benim karım tek başına yapamaz diye girmeye çalışan kocalari

Tamirci çok geri zekalı arkadaşım aklını kendine sakla
Banlanirsiniz işte böyle. Artık kadınlar çok değişti devir değişti bu toplumda kadınların özgüvenini zedeliycek böylesine cahil sözler edemiyceginizi eğer ederseniz de kimseden destek goremiycegivnizi ogrenmissinizdir artık.

Konu sahibi, bir önceki konunuzu da hatirliyorum.
-- Sakin kalin, bosanmaya siz karar verdiniz ancak esi nizin bundan haberi yok, dolayisiyla onun icin hersey normal ve yolunda.
-- Siz kendi durumunuz ayrilmaya elverisli hale gelene kadar beklemek istiyorsunuz, yani evlilginiz sizin icin su an gecici bir durum, kendinizi bu duruma göre ayarlamaniz lazim.
-- Bu sürecte esinizden ne bekliyorsunuz ve sizin bu iliski de sinirlariniz ne olacak?
-- Mesela adam yataga gel dediginde ne yapacaksiniz?
-- Hala onun icin yemek pisirip, camasir yikayacak misiniz? vs.. vss
Bence sizin bu bosanmaya ekonomik olarak da hazir hale gelene kadar kendiniz icin bir strateji belirlemeniz gerekiyor.Böylece bu süreci daha az yipranarak atlatabilirsiniz.

öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. eşimden beklediğim bir şey kalmadı, beklesem de boş zaten. ev işleri bizim için hiç önemli olmadı. yani ben 10 gün bir şeye elimi sürmeyeyim niye yapmıyorsun demez. yemeği de herkes ne yiyecekse yapar kavgalıyken. kafama takılan cinsellik, cinsellik bu süreçte devam etse çirkin bir hale mi gelir?

Zaten anlaşamadığınız için boşanma kararı almıştınız. Anlamayana anlatmaya çalışmayın.
Hayatınızı kurtarmaya bakın

Boşanmak istediğin adamla nasıl sevişeceksin ki? İçin nasıl alacak. Ben olsam yapamazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…