- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.639
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
boşanma kararı tek taraflı, kendisiyle konuşmayacağım bu konuyu kendimi ayarlayana kadar. irdelemiyorum, bir şey yokmuş gibi davranamadığım için bana kızıyor ne surat asıyorsun sürekli diye ben de cevap veriyorumZaten boşanma kararı alınmış.. neden hala bir şeyleri irdeliyorsunuz?
Anlaşıldı. Bir sinir anında alınmış bir karar. Gerçek giden kadın sessizce konuşmadan gider. Yarın barışırsınız. Bence bu konu aramızı nasıl düzeltirim olmalı idiboşanma kararı tek taraflı, kendisiyle konuşmayacağım bu konuyu kendimi ayarlayana kadar. irdelemiyorum, bir şey yokmuş gibi davranamadığım için bana kızıyor ne surat asıyorsun sürekli diye ben de cevap veriyorum
evet ben yalandan gidiyorum. hey allahım. hanımefendi kendi ayaklarımın üzerinde durmam gerekiyor gitmem için. boşanma kararı da sinirle alınmadı, sinirle alınsa eşim normale döndüğünde vazgeçerdim. şu an normal davransam eşim de öyle yapacak, ben barışmak istemiyorum. bu evliliğe inancım kalmadıAnlaşıldı. Bir sinir anında alınmış bir karar. Gerçek giden kadın sessizce konuşmadan gider. Yarın barışırsınız. Bence bu konu aramızı nasıl düzeltirim olmalı idi
umrumda değil zaten, mümkün oldukça diyaloğa girmiyorum. ancak aynı evde yaşıyoruz hala. teşekkür ederim umarım hayırlısı olurSiz boşanma kararı almamışsınız. Hala bir şeyleri düzeltsin istiyorsunuz. Yoksa umurunuzda olmazdı ne yaptı, ne söyledi. Eşiniz hödüklüğün kitabındaki listede orta gruplarda. Düzelir düzelmez bilemeyiz ama hakkınızda hayırlısı olsun.
Yok ben söyleyince yalan söylemiş oldumSiz boşanma kararı almamışsınız. Hala bir şeyleri düzeltsin istiyorsunuz. Yoksa umurunuzda olmazdı ne yaptı, ne söyledi. Eşiniz hödüklüğün kitabındaki listede orta gruplarda. Düzelir düzelmez bilemeyiz ama hakkınızda hayırlısı olsun.
Aklınızı kaybetmemek için boşayın bu Ö ....zühanımlar önceki konumu hatırlayan vardır belki. boşanma kararı aldım ancak beklemedeyim şu an. eşimle ciddi tartışmalar yaşıyoruz, kendisinden duymamam gereken şeyler duydum mesela bu sabah. tartışma esnasında küfür etti bana, dedim ki biri sana şiddet gösterdiyse kendini savunursun, sen beni sözlü tartışma esnasında itip kaktın kucağımda bebekle. nasıl davranmamı bekliyorsun dedim. şeytansın sen insanı o hale getirip sonra niye yaptın diyorsun dedi. hala kendini haklı görmesine mi yanayım, asla beni anlayacak kapasitesinin olmamasına mı. şimdi de hiçbir şey olmamış gibi davranıyor, ben suratım asık olunca da sıkıntılı ilan ediliyorum. en ufak konuşma çabası yok kıt kafalının. yaklaşımım ne olmalı sizce aklımı kaybetmemek adına?
boşanmaya kadar aklımı kaybetmemek adına nasıl davranmalıyım yazdım yalnız.. eşimi kaybetmemek adına değil.Bosanma karari aldim...kaybetmeme adina nasil davranmaliyim...bence evlilik terapisine gidib illaha devam edeyim diyorsaniz
öyle yapacağım, sadece biraz zaman gerekiyorAklınızı kaybetmemek için boşayın bu Ö ....zü
Dul olmak derken? Bekar oluyor. Diğer saçmalıklarınızlada zihniyetiniz milattan önce kalmışBoşanınca herşey bitmiyo boşanmış bi kadın olarak babasız büyütmek bi zir dul olmak ayrı zor ayakta durmak ayrı zor unut herşeyi içinde yasa mutlu gibi gözük hem huzurun olur hemde hayatin düzelir inanki bekarlık çok kötü bisey bozulsa yapcak adam yok ayakların üstünde durmak lafını cikaraninda canı cehenneme laf sadece tek başına hayat olmuyo
evde bir şey bozulunca eşim tamir etsin diye kızım kavga bağrışma içinde mi büyüsün? itişme bir gün dayağa dönünce aman musluk tamir edildi buna da şükür mü diyeyimBoşanınca herşey bitmiyo boşanmış bi kadın olarak babasız büyütmek bi zir dul olmak ayrı zor ayakta durmak ayrı zor unut herşeyi içinde yasa mutlu gibi gözük hem huzurun olur hemde hayatin düzelir inanki bekarlık çok kötü bisey bozulsa yapcak adam yok ayakların üstünde durmak lafını cikaraninda canı cehenneme laf sadece tek başına hayat olmuyo
boşanmaya kadar aklımı kaybetmemek adına nasıl davranmalıyım yazdım yalnız.. eşimi kaybetmemek adına değil.
Bosan diyemem karismam ama kendini herzaman haklı gören yaptığının farkına varamayan adamdan bi cacik olmazhanımlar önceki konumu hatırlayan vardır belki. boşanma kararı aldım ancak beklemedeyim şu an. eşimle ciddi tartışmalar yaşıyoruz, kendisinden duymamam gereken şeyler duydum mesela bu sabah. tartışma esnasında küfür etti bana, dedim ki biri sana şiddet gösterdiyse kendini savunursun, sen beni sözlü tartışma esnasında itip kaktın kucağımda bebekle. nasıl davranmamı bekliyorsun dedim. şeytansın sen insanı o hale getirip sonra niye yaptın diyorsun dedi. hala kendini haklı görmesine mi yanayım, asla beni anlayacak kapasitesinin olmamasına mı. şimdi de hiçbir şey olmamış gibi davranıyor, ben suratım asık olunca da sıkıntılı ilan ediliyorum. en ufak konuşma çabası yok kıt kafalının. yaklaşımım ne olmalı sizce aklımı kaybetmemek adına?
Boşanmış olunca dul olunmuyor.Boşanınca herşey bitmiyo boşanmış bi kadın olarak babasız büyütmek bi zir dul olmak ayrı zor ayakta durmak ayrı zor unut herşeyi içinde yasa mutlu gibi gözük hem huzurun olur hemde hayatin düzelir inanki bekarlık çok kötü bisey bozulsa yapcak adam yok ayakların üstünde durmak lafını cikaraninda canı cehenneme laf sadece tek başına hayat olmuyo
Şoktayım umarım şoktan çıkarım çıkabileceğimi zannetmiyorum amaBoşanınca herşey bitmiyo boşanmış bi kadın olarak babasız büyütmek bi zir dul olmak ayrı zor ayakta durmak ayrı zor unut herşeyi içinde yasa mutlu gibi gözük hem huzurun olur hemde hayatin düzelir inanki bekarlık çok kötü bisey bozulsa yapcak adam yok ayakların üstünde durmak lafını cikaraninda canı cehenneme laf sadece tek başına hayat olmuyo
gitmesine giderim ama başıma kakarlar. o da benim için daha büyük sorun. 1 yıl gibi bir süre tahminimce.Hee. Ailenizin yanina giemezmisiniz? Ne kadar idare edilecek bir süre den bahsediyoruz?
Düzelme şansını dene dedim ne var bunda yuva yıkmak kolay sen kolayı sectirtiyonŞoktayım umarım şoktan çıkarım çıkabileceğimi zannetmiyorum ama
Artık konu sahibi tekme tokat dövülünce
Fondötenle morluk kapatma konusunda akıl verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?