- 25 Mayıs 2015
- 944
- 591
- 103
- Konu Sahibi Postmodernik
-
İşte biraz sabırsız olduğum için buna pek dayanamıyorum maalesefKendi kendini doldur sürekli kolay yumuşamak istemiyorsan.. kararlı ve net duruş sergile o zama eşinin tavırlarıda değişir.
Ben tartıştığımızda açıyorum bi film uykum gelene kadar izliyorum sonrada yatıyorum.. sanki eşim hiç yokmuş gibi iyice deli oluyor :)))
Bunu yapınca trip attığımı düşünür diye yapamıyorum nasıl davranmalıyım ki trip değil de artık bu kadın da istemiyor her daim diye düşünebilirE şuan yaptıklarının tam tersini yap, onu görmüyor gibi davran trip olmasın ama kendi halinde ol onu umursama.
Her ikimizde suçlu ve haklıyız yer yer o bana ben ona kırıldım ve sonuç bu ben her şeyi unutup eskisi gibi olabiliyorum onda yokKendinizden soğutacak ne olay yaşadınız? Çözülmemiş belli ki.. önce onun çözülmesi lazım. Kırmızı gecelikçiler yorum yazmadan ben olayın özüne inme taraftarı olduğumu ileteyim..
Olayin kirmizi gecelik kismina nerden geldiniz allah askina kiz diyorki tartistik o hala soguk ama ben yapimdan dolayi soguk kalamiyorum nasil soguk kalicam bende trip yapicam yol gosterin diyor.Kendinizden soğutacak ne olay yaşadınız? Çözülmemiş belli ki.. önce onun çözülmesi lazım. Kırmızı gecelikçiler yorum yazmadan ben olayın özüne inme taraftarı olduğumu ileteyim..
+1Kendi kendini doldur sürekli kolay yumuşamak istemiyorsan.. kararlı ve net duruş sergile o zama eşinin tavırlarıda değişir.
merhaba hanımlar benim derdim şu ki ben eşime sürekli ilgi gösteren biriyim her anlamda cinsel anlamda da istekli bir kadınım eşimle birkaç gün önce farklı bir konuda tartıştık sonra hallettik gibi ama bana soğuk davranıyor ben sarılıyorum öpüyorum onda tık yok kendime engel olamıyorum ilgisiz olamıyorum hatta daha dün gece bana bulaşma uyuyacağım dedi ne sarılmama ne de ona dokunmama izin vermedi çok kırıldım sorum şu ki ben nasıl kendimi frenleyip eşimden bende uzak durabilirim yani kendimi bende ağırdan almak istiyorum ama başaramıyorum bana bir yol gösterin fikir verin lütfen
Adam cinsel konularda uzakmış. Forumu çok takip etmiyorsunuz galiba hemen Öner'i gelir bu yönde. Ayrıca avukatlık yapmak niye???Olayin kirmizi gecelik kismina nerden geldiniz allah askina kiz diyorki tartistik o hala soguk ama ben yapimdan dolayi soguk kalamiyorum nasil soguk kalicam bende trip yapicam yol gosterin diyor.
+1
merhaba hanımlar benim derdim şu ki ben eşime sürekli ilgi gösteren biriyim her anlamda cinsel anlamda da istekli bir kadınım eşimle birkaç gün önce farklı bir konuda tartıştık sonra hallettik gibi ama bana soğuk davranıyor ben sarılıyorum öpüyorum onda tık yok kendime engel olamıyorum ilgisiz olamıyorum hatta daha dün gece bana bulaşma uyuyacağım dedi ne sarılmama ne de ona dokunmama izin vermedi çok kırıldım sorum şu ki ben nasıl kendimi frenleyip eşimden bende uzak durabilirim yani kendimi bende ağırdan almak istiyorum ama başaramıyorum bana bir yol gösterin fikir verin lütfen
Ya bilmiyorum eşimi seviyorum ve ona ilgisiz davranamıyorum küssek ben haklı olsam dahi bana ufacık bi gel desin hemen gidiyorum yanına irademi kullanamıyorum ona karşı ve bu aslında onun gözünde benim değerimi de düşürüyor sanki istediğ zaman gelip giden bir kadın oldum sonuçtabana bulaşma diyen birine nasıl uzak kalamıyorsun ki, ne bileyim telefonuna bi kaç oyun yükle onlarla oyalan gece
Aynen bende öyleyimAynı ben :)) ben henüz bir çözüm bulamadım ama. Sadece son yıllarda bir miktar uzak durabilşyorum ama o bana yanaştığında da hemencecik yumuşuyorum, uzatamıyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?