Teşekkür ederim . Zaten çıkıyor dışarı .ne zor bir durum. ikinizinde anlayis gostermesi gerekir, ama bence (henuz dogum yapmamissin) once sen. baba veya anne kaybetmek zor.
erkekler baslarinin oksanmasini isterler, nekadar caktirmasalarda. biz kadinlar az oksuyoruz sanki kocalarimizin basini. bence oksa. destek ol. sevgi goster. ama hep dozunda. yanliz kalmak istiyorsa, birak. nefes alsin, disari cikmasini soyle (sensiz) falan filan.
o kendine gelsin biraz, bikac haftaya duzene girer kafasi. derken sanada destek olmaya hazirlanir.
hayirli saglikli dogumlar:))
Hayır değildi ama bir anda oldu beklemiyorlar duAyy cok zor yaa cok mu duskundu babasına. Allah yardımcınız olsun.
Kendimi onun yerine koyuyorum çok zor olmalı.Sorunsuz,beleşe hıncını alacak birini bulmuş. Başkasına yapsa yer yumruğu.
Başlatmasın acısına.
Ben de ablamı kaybettim yakın zamanda. Kimseye de bir zararımız olmadı. Ne münasebet?
Yaşıyorum acımı içimde bir şekilde negatif duygularımı törpülüyorum. Kontrollü olmaya çalışıyorum.
Benim de yanımda benden güçsüz çocuklarım var mesela. Napayım hıncımı onlardan mı alayım? İşte sizin eşinizin de yaptığı tam olarak bu. Bulmuş güçsüzü zayıfı yüklendikçe yüklenip enerjisini atıyor.
Gözü beni aramıyor bile . En çok da bu üzüyor beni.Hiç üstüne gitme ters tepebilir hassas bir dönemde sadece bir şey istediği zaman yanında ol
Yaptım konuştum da bak bebeğimiz olacak bizi de düşün kendini bırakma yanındayım dedim . Ama sanki dememişim gibi .bazen öyle bir bakışı var ki sanki babasını ben öldürmüşüm gibiIkiniz için de zor bir süreç. Öncelik şimdilik sizin biraz daha mulayim olma vakti. Yanına oturun elini sıkıca tutun her nolursa olsun yanındayım diyip destek olun. Yakında evladımız gelecek dünyaya diye motive edin. Hayırlı sağlıklı doğumlar
Sağolun ben de hassas bir zamandayım daha ilk bebek heyacanımız vardı nasıl olacak bilmiyoruzAnne Babanız hayatta mı bilmiyorum ama çok zor bir durum bir tarafı kaybetmek . Elinizden geldiğince anlayışlı ve ılımlı olmaya çalışın.
Başınız Sağolsun
Dengesi şaşmış gibi bazen beni kesecek gibi bakıyor bazen geliyor sarılıyor .Basiniz sagolsun
Ben bir kayip ardindan yok yere esine saran insanlara inanmiyorum. Bence acinin arkasina siginip gercek yuzlerini gosteriyorlar. Dogum sonrasini bekleyin aradan zaman gecsin gorun nasil davranacak. Ona gore davranirsiniz
Simdi soylenecek laf degil ama,acisi biraz hafifleyene kadar bekleyin yine de. Ozur dileyerek soyluyorum konularinizi en basindan takip ediyordum,esinizi yeteri kadar taniyarak evlenmediginizi dusunuyorum. Kocaman adam,babasini kaybetti diye karisina kotu davranmamali. Ölüm hepimiz icin,ama hayati da dusunmek mecburiyetindeyiz.Dengesi şaşmış gibi bazen beni kesecek gibi bakıyor bazen geliyor sarılıyor .
Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ben de . Sarılınca sinirlerim boşalıyor artık
Acısı taze ise biraz bocalamış olabilir Allah yardımcınız olsunSağolun ben de hassas bir zamandayım daha ilk bebek heyacanımız vardı nasıl olacak bilmiyoruz
Ne demek tabiki istediğiniz yorumu yapabilirsiniz. Aslında çok da kocaman değil biliyor Musunuz ben ona baba olmayı Hale’n yakıstırmıyorum 23 yaşında.Simdi soylenecek laf degil ama,acisi biraz hafifleyene kadar bekleyin yine de. Ozur dileyerek soyluyorum konularinizi en basindan takip ediyordum,esinizi yeteri kadar taniyarak evlenmediginizi dusunuyorum. Kocaman adam,babasini kaybetti diye karisina kotu davranmamali. Ölüm hepimiz icin,ama hayati da dusunmek mecburiyetindeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?