Eşime Nasıl Sigarayı Bıraktırırım?

Canim pahali ama sigaraya haftalik verdigi parayla ayni hesaba geliyor..
Esin bahane aramis sanirim :) bizimki daha oncede aldi bantlardan sakizdan ama birakamamisti
Simdi icten kendisi birakmak istedi inat ettii 6-7 ay oldu icmiyor hem ev temiz kokuyor simdi bu sakizlarida birakirsa
Daha guzel olacak ..

aynen bende aynısını söylüyorum sigaraya verdiğin paraya ya o sakızlardan al yada tedavi ol birşekil bırak işte diyorum.ama içinde bitiremiyor.inşallah benim eşimde sizin eşiniz gibi azimle içine bırakma isteği doğarda şu sıgaradan kurtuluruz.

aynen bende aynısını söylüyorum sigaraya verdiğin paraya ya o sakızlardan al yada tedavi ol birşekil bırak işte diyorum.ama içinde bitiremiyor.inşallah benim eşimde sizin eşiniz gibi azimle içine bırakma isteği doğarda şu sıgaradan kurtuluruz.

INSALLAH canim kafasinda bitirmedikten sonra 10 paket sakiz cignese fayda etmez zaten,
önce kendi istemeli.. INSALLAH birakir..

ben de erkek arkadşımla çok sigara kavgası ettım sağlığına yazık dedım zarar verıyorsun bıze bırak dedım.o içtğinde istemeyerek ben de içtim hıc bagımlısı olmadım.ona da acıtasyon yaptım bak sen içtikçe ben de tıryakı olcagım temız temız durmak varken yapma dedım.bıraktım tamam dedı sonra bı arkadası uzatms dayanamamş içmiş sen beni düşünmüyorsun dıyıp baya kızmstım sonra bak bırak sana neler yapcam dıle benden ne dlersen dedım.bıraktım dedği gün pasta kestik doğum günü gibi kutlama yaptık.millett doğum günü sandı tabi :):51: sonra hoşuna gıttı.takdir etmek en guzeli.ilaçla bırakan tanıdıklarım da var ama yan etkısı olabılır.bence sen kendı sözlerinle bıraktr.güzellikle anlat sağlıklı hayat yaşayalım bak çok zararlı senı cok sevıyorum üzüyorsun benı falan de.:27:

Kızlar eşim sigara içiyor, ve ben sigaradan inanılmaz rahatsız oluyorum. İçtikten sonraki ağzında,elinde kalan koku,tat vs. den dolayı. Kendisine olan zararı apayrı bi konu zaten. Kaç kez bırakmayı denedi, bırakamadı olmuyor işinden dolayı strese giriyo içiyo ben de adamın bi dünya stresi var bari sigarasına dokunma diyorum ama olmuyo taktım kafayı hergün dırdır ediyorum sigara içerken, yok bugün kaç tane içtin yok şu kadar içiceksin şu zamana kadar paket almak yok filan.

yakında iyice sigara bağımlısı olacak dırdırımdan :27:

bi çözüm öneriniz varsa bilmeyi çok isteriim :44:

Allen Carr-sigarayı bırakmanın kolay yolu / okumayı sevıyorsa sayet..

ben de erkek arkadşımla çok sigara kavgası ettım sağlığına yazık dedım zarar verıyorsun bıze bırak dedım.o içtğinde istemeyerek ben de içtim hıc bagımlısı olmadım.ona da acıtasyon yaptım bak sen içtikçe ben de tıryakı olcagım temız temız durmak varken yapma dedım.bıraktım tamam dedı sonra bı arkadası uzatms dayanamamş içmiş sen beni düşünmüyorsun dıyıp baya kızmstım sonra bak bırak sana neler yapcam dıle benden ne dlersen dedım.bıraktım dedği gün pasta kestik doğum günü gibi kutlama yaptık.millett doğum günü sandı tabi :):51: sonra hoşuna gıttı.takdir etmek en guzeli.ilaçla bırakan tanıdıklarım da var ama yan etkısı olabılır.bence sen kendı sözlerinle bıraktr.güzellikle anlat sağlıklı hayat yaşayalım bak çok zararlı senı cok sevıyorum üzüyorsun benı falan de.:27:

bana içirmiyo ki içirse, geçen akşam yaptım onu çekti aldı sigarayı elimden paketi balkondan aşağı fırlattı sinirlendide de. ertesi gün yeni bi paket aldı tabii.

Allen Carr-sigarayı bırakmanın kolay yolu / okumayı sevıyorsa sayet..

evet sever okumayı alayım kitabı ben

Benim esim de cok iciyo ve birakma gibi bi dusuncezi bile yok yani herhangi bi caba icinde dahi degil.konuyu actigimda kavga ederiz.bi gun evde sakladin sigarasini gece yarisiydi disariya cikip buluncak biyerde degiliz.cildirdi nerdeyse beni dovecekti.sabrimi zorlama ver sunu diye bagirip durdu.goturup suratina attim gittim yattim.ne hakin varsa gor dedim.iyilkten de anlamiyo kotu konussam da.cunku birakmayi istemiyirum diyo oyle bi derdi yok

kültablasındaki sigara küllerini ıslatın ,azıcık bekletin ,sonra bunu koklatın ,iğrenç kokuyo...:25: :40:

Esim sigara iciyor ve ben cok karsiyim 1 sene once birakmisti ama bigun cok sigara koktugunu farkettim cok kokuyordu dedim neden boyle yapiyosun bana dediki dun denedim sadece ama vazgectim icemedim dedi bugun benden gizli bir cekilde cebine sigara koyarken gordum ne yapiyorsun dedim okadar korku icindeydiki benim degil dedi kizlar yardim edin bana ne yapabilirim

Back
X