eşime nasıl söylemeliyim :(

bahar616

yağmur % emir
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.443
1.744
248
Tekirdağ
şu an o kadar büyük derdim var ki hepsinden farklı eşim yada kaynanam değil daha büyük bir derdim var nasıl aşacağımı bilmiyorum çok yazıyorum buraya ama kendimi rahatlamış hissediyorum.

önceden kuzenlerimle ilgili bi konu açmıştım. eski erkek arkadaşımın kuzenime çıkma teklifi ettiğini de vurgulamıştım. amacını anlamıştık eşimle ve kuzenimi uyarmıştık.
dün öyle birşey olduki eşim bildiğiniz gibi gece çalışıyor. gündüz bana yabancı bir numaraan mesaj geldi - kimsin diye. benmde kntrüm yok cevap veremedm. hayırlısı böyleymiş iyiki vermemişim. tekrar mesaj geldi.- kimsin tahmin ettiğim kişimisin cevp versene . sonra bir mesaj daha - tahmin ettiğim kişi isen bir iki birşey sorucam rahatsız etmicem merak etme.
işte bir daha gelmedi . aklıma ilk kaynımın kız arkadaşı geldi. çünkü kaynım mesaj atar benden ona ödemeli attım aradı dedim bu numara onun mu hayır dedi. sonra ne hikmetse aklıma eski çıktığımın numarası olabileceği geldi. çünkü numara tanıdık geldi. akşam oldu eşimle yemek yedik işe gittii. ız arkadaşlarım oturmaya geldi bana. dedim bu numarayı tanıyor musunuz dur arayalım gizliden dediler. bu çocukda berberde çalışıyor eşimin yakın arkadaşıının yanında aradık -kimsin bugün bana mesaj attın dedim.- sen kimsin dedi --sen mesaj attın hayırdır dedim. bir dk dedi. dışarı çıktı eeeeeee falan dedi. ya boşver ya dedi anladım ve hemen telefonu kapadım. mesaj geldi.-konuşmak isterdim ama birşeylere sebeb olmak istemem. diye buraya kadar çok yanlış birşey anlamazdım uzaktan akrabamdır bu çocuk benm severim kendisini ama ben evlenmişim sonuçta ne yapmaya çalışıyor dimi

bir mesaj daha- eşine çaktırmadan cama çıkabilr misin . ve ben dondum kaldım. arkadaşlar çok sinirlendi gidip hesap sorucam kim oluyor diye falan dediler.
neyse ben ne yapıcağımı şaşırdım. devam edermi acaba diye o sırada arkadaşım dedi. eski çıktığımın yeğeni onun yanında beni hala unutamadığını söylemiş.
ama sana söylemeyecektim bu olay olunca söyledim şimdi ded.
o kadar farklı duygular içindeyim ki eşimi çok seviyorum. neden böyle yaptı ya eşimden saklamak istemiyorum ama yapacağı şey gidip kavga etmek olucak . eşimin en yakın arkadaşı ile konuşuca ne yapayım diye yada abisi ile ama abisi de tekme tokat dalacak çocuğa iyi biliyorum kafam gene karıştı yardımınıza ihtiyacım var

cnm esine söylmelisin. esinden böyle seyleri saklama yarin öbürgün daha kötü bisey olur seni sorumlu tutar neden söylemedin diye.

söylersem de benmle de kavga ediceğine eminim . söyleyecem tabi de nsıl söylesem hep filmlerde olur sanırdım . başıma gelmez sanırıdm nerden çıktı bu şimdi .

eşinize kesinlikle söylemelisiniz
ileride bir şekilde ortaya çıkar, haklıyken haksız durumuna düşersiniz Allah korusun
eşinizle aranızdaki güven zemini herşeyden önemli
şeffaf ve dürüst olun
o çocuğa en fazla yapacağı gidip bir temiz dövmektir
ki zaten hak etmiş en temizinden bir dayağı

Söyle eşine açıkça. Hem de zaman geçirmeden söyle ki saklıyor durumuna düşme.
Döverse de dövsün o ukala dümbeleğini. Ne demek "Birşeyelere sebep olmak istemem." Sanki sen her işini bıraktın da onu bekliyorsun, ilk mesajında kocanı aldatacaksın, o da bunun vicdan azabını yaşayacak... Deli midir nedir, nerden geliyor bu özgüven, bulunmaz hint kumaşı mıymış da sen ona koşacaksın ilk sinyalde. Ay çok sinir olurum böyle tiplere. Dingil.

canım başıma gelen bişeyi anlatayım sana..
Ynei evliyim daha 3-4 aylık kaynanamın tanıdıpı babamdan büyük bir adam var..Ben işe başlamıştım o adamın bulunduğu iş merkezinde..Ve adamı tanıdğım için kaynanam tanıştırmıştı eşimde tanıyor 15 yıllık tanıdıklarıymış..Neyse bu adam bana sarkıntılık etti tşirt alayım sana ama ben giydireyim gibi kelimeler falan demişti düşün..Ben kaynanamlara söyledim sakın söyleme oğluma katil olur bilmem ne kavga çıkar zart zurt adamın başı belaya gider biz hallederiz dedi görümcem ve kaynanam ama bir halt halletmemişler 1-2 ay sonra öğrendim o adam yine karşıma çıkınca..Kaynanam bana ben konuştum gerekeni yaptım demişki halbuki..Bir gün eşim benim aileme laf edince bende onun ailesinin ne halt olduğunu söylicem diye sakinlikle anlattım mevzuyu eşimin bana dediği ilk laf benim neden önceden haberim olmadı..Bende annen istemedi gider döversin kavga edersin başına bi iş gelir die korktum bende söyleyemedim biz halledicez demişlerdi hiç bişe yapmamışlar dedim..Eşim çok sinirli ve agresiftir gayet sakindi anlatmama rağmen..Birdaha ne olursa olsun benden saklamicaksın dedi ve kapandı konu..Sonraki gün eşim öğlen geldi eve sen git o adamın ağzını burnunu dağıt çenesi yarılmış eşimin boğaz kısımalrında tırnak izleri ve kazağı falan yırtılmış allahtan adamın oğulları yokmuş adamın yoksa daha kötü şeler olabilirmiş..Bir yandan pişman oldum anlattığım için ya daha kötü şeler olsaydı eşimin başına bir dert gelseydi die bir yandan rahatladım ondan saklamadığım için zor durum canım anlıyorum seni ben bile sinirle söylemiştim kızdığım için. Saklamamak en doğrusu gerçekten..Eşler arasında güvensizlik oluyor sonra çünkü eşimin ben durumu anlattıktan sonraki ilk cümlesi bana neden ozaman anlatmadın oldu allahtan sığınacak bir sebebim vardı kaynanamlar istememişti ve onlara okadar çok kızmıştıki beni susturdukları için ondandırki eşimden hiç bişe saklamam ben yarın öbür gün muhakkak çıkıyor ortaya hiç bişe gizli kalmıyor canım bence saki bir zamanında uygun dille anlat..Benim zamanım uygunsuzdu ama gayet seçici kelimelerle sakin bir şekilde anlatmıştım...

Son düzenleme:

ewet bende anlamadım kendinde bu cesareti nasıl buluyor manyak bu bütün gece uyumadım acaba ben mi birşey yaptım diye ama konuşmayı bırak selam bile vermedim askerde idi zaten askerden geleli daha bir ay oldu hangi hakla hizmet kendinde bu güveni cesareti buluyor.

Söyleyin tabi eşinize.
kızarsa şimdi kızar.
Ama şimdi söylemezseniz.. Öğrendiğinde hem yine kızacak, hem güveni sarsılmış olacak

canim eger esin sinirli biri ise yani bunu söyleyince kavgalar felan cikicaksa ben snein yerinde olsam söylemem Allah korusun sonu kötüye gidebilir

ama esini sen tanirsin ..eger varsa yakin tanidigin onunda tanidigi haber yolla agir seyler söyle ki rahat biraksin seni yada ablan varsa o arasin erkekleri karistrma bence

şu an eşimin en yakınına anlattım şu an bile onun yanında idi mesaj attım ilk sana anlatayım sonra uygun görürsek anlatırım çünkü eşimle onun arasında su sızmaz anlattım ve şu an kapat konuyu bir kere daha tekrarlanırsa biz gerekeni yaparız dedi bahar bak sende biliyorsun eşin sinirli katil bile olabilir dedi. biliyorum o yüzden ilk sana danışmak istedim dedim. akşamdn beri titriyorum şuan bile ama içimden küçük de olsa yük kalkmış gibi hissettim. eşime söylemek istiyorum tabi ama o kadar sinirli ki anlatamam ya

cnm o kadar sinirli ki bu işin sonu kötü biter biliyorum. o yüzden kapanır inş. nu konu diye dua ediyorum.

cnm o kadar sinirli ki bu işin sonu kötü biter biliyorum. o yüzden kapanır inş. nu konu diye dua ediyorum.

ozaman söyleme canim Allah korusun hersey olabilir

bence kendin hallet abarticak biseyde yok ablan varsa ona söyle o arasin sen arama yada ne bileyim cok güvendigin biri varsa o

ozaman söyleme canim Allah korusun hersey olabilir

bence kendin hallet abarticak biseyde yok ablan varsa ona söyle o arasin sen arama yada ne bileyim cok güvendigin biri varsa o

arar yada aratırsam kendisini kale aldığımı düşünebilir diye düşünüyorum. belkide aklında olan benimle birlikte olmak değil sadece mutluluğumuzu bozmak da olabilir eşimle kavga etmek de olabilir herşeyi düşünüyorum o yüzden onu umursamamış gibi davranıp cevap verme gibi bi yanlış yada sordurma gibi bi yanlış yapmak istemiyorum.

canim evet hic oralida olmayabilirsin

benim dedigim sordurma degil ablan arayip agzina geleni söylesin yani acikcasi onu demek istedim

bence bu durumdan eşini haberdar etmelisin. Çünkü zamanla daha fazla karışacaktır ve bazı şeyleri açıklan zorlaşacaktır. Şimdi haberdar et birbirinizr güvenin zedelenmezsin.... Eşin aynı şeyi yaşasaydı senin vereceğin tepki ne olurdu? Bir de böyle düşünmelisin....

o onun çıktığıı bu bununn çıktığıı herkez bi uerden çıkmış bu ne ya..böyle bi muhabbet olabilirmi? evli barklı bi kadının yapacağı muhabetmi bu aramış çaldırmış kapatmış merak etme kardeşim kim olduğunu evli barklı kadınsın eve geldiğinde direk eşine vericeksin telefonu bugün bbu numara aramış ben tanımıyorum sen tanıyomusun ne yapacağı eşinize kalmış bu olayda yapılması gereken budur..

ben burada yaptığım yanlış bişi görmüyorum o olduğunu baştan bilmiyordum yoksa niye çaldırayım ki insan kim olduğunu bilmeden daha çok şüphede kalır acaba kim bana bu mesajları atan diye eşimin şu an tek bir mesaj attığını söylesem ki sadece kimsin yazdığını söylesem bile gidip kavga ediceğini biliyorum bu yazdıklarını bilse katliam olur karışır ortalık birazda kendimi düşünmeliyim görmezden gelmek ve bir daha olmamasını diliyorum ki olursa direk savcılığa gidicem bu insan uzak biri değil yabancı değil ki her gün olmasa bile ayda bir defa yüzünü görmek zorunda olduğum birisi.malesef ki

ALINTI
işte bir daha gelmedi . aklıma ilk kaynımın kız arkadaşı geldi. çünkü kaynım mesaj atar benden ona ödemeli attım aradı dedim bu numara onun mu hayır dedi. sonra ne hikmetse aklıma eski çıktığımın numarası olabileceği geldi. çünkü numara tanıdık geldi. akşam oldu eşimle yemek yedik işe gittii. ız arkadaşlarım oturmaya geldi bana. dedim bu numarayı tanıyor musunuz dur arayalım gizliden dediler. bu çocukda berberde çalışıyor eşimin yakın arkadaşıının yanında aradık -kimsin bugün bana mesaj attın dedim.- sen kimsin dedi --sen mesaj attın hayırdır dedim. bir dk dedi. dışarı çıktı eeeeeee falan dedi. ya boşver ya dedi anladım ve hemen telefonu kapadım. mesaj geldi.-konuşmak isterdim ama birşeylere sebeb olmak istemem. diye buraya kadar çok yanlış birşey anlamazdım uzaktan akrabamdır bu çocuk benm severim kendisini ama ben evlenmişim sonuçta ne yapmaya çalışıyor dimi)

Madem şüphelendin eski çıktığın olabileceğinden niye arıyorsun kimsin diye.
Bırak kapansın konu.
Adam şimdi sen arayınca cesaretlendi tabi.
Muhakkak eşine söylemelisin.Kendisi öğrenirse daha kötü olur senin için..

Son düzenleme:
bence keşke kimsin die aramasaydın ne gerek varki senden ses çıkmayınca konu kapanırdı.ama olmuş bir kere.bence şu anda bişey yapma seni yine rahatsız edersede eşine anlat.en yakın arkadaş olayına inanmam ben.sonra senin başın ağrır.olayada öyle bi sürü insanı karıştırma herkes duymasın çok rahatsız olursan eşine söyle sende muhattap olma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…