eet öyleymiş bu sözü çok duydum zaten sevdiğim biri idi böyle olduğunu bilmiyordum ki bu olay olmasa idi yolda görsem hayırlısı olsun teskereni almışsın falan derdim. Böyle bişey olucağı aklımın ucundan geçmezdi yni. Saolsun nasıl bi insanmmış şimdi ise yolumu değiştiririm allah cümemizi korusun böyle olaylardan
canım madem böyle sonuçlanacağını tahmin ediyordun,vede eşinin çok sinirli olduğunu ,işin cinayete kadar varacağını bildiğin halde,neden seni arayan numarayı tekrar aramakla uğraştın.neden o fırsatı eline verdin,adam sana cama çık diyecek kadar cesaretlenmiş,bunuda eski geçmişinize dayanarak yapmış.no.kurcalamakla başına iş aldın,nasıl çıkıcan bunun içinden ne söylücen eşine,beni bir no aradı,akşam kızlarla merak ettik,neden aradın diye sorduk,sonra ben onun kim olduğunu anladım,bana boşver seni üzmek istemem dedi,sonrada cama çık dedi.bende korktum o gece uyuyamadım,bunları eşine nasıl anlatıcan ,dersem cinayet olur,demessen o adam sana tebelleş olur umutlanır,ahh bu merak varya insanın başına çok işler açıyor
bence bu durum yaşanmamış gibi davran
bir daha mesajlarına cevap verme,görmezden gel
o da pes eder
kurcarlarsan başına iş açılacak
eşin yada kaynın adamı döverse adam sineye mi çekecek
allah korusun olabilecekleri düşünmek bile istemem
her sey ihtimal dahilinde
bence sünger çekin.sizden yüz bulmayınca adam da pes eder
bu da size ders olsun bu kadar meraklı olmayın
söylersem de benmle de kavga ediceğine eminim . söyleyecem tabi de nsıl söylesem hep filmlerde olur sanırdım . başıma gelmez sanırıdm nerden çıktı bu şimdi .
Bir şeyin üstünü örtme bitir,korkuyla yaşanmaz ki bu manyak eski aşık 1 yıl daha seni rahatsız eder bi şekilde eşin haberdar olursa aklına adamın binbir tür şey gelir hemen anneni çağır ve olaya nokta koy,haklıyken haksız duruma düşme!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?