eşime nasıl söylemeliyim :(

Yalanın üstüne yalan binecek kuyruklu yalan olacak eşinin iyi ve sakin olduğu günde anlat yalanlar çoğaldıkça inandırıcılığın kalmaz

BANA da öyle mesajlar gelir.
Yattın mı?
Nasılsın?
Hiç görmemiş gibi davranırım.Yanlışlık oldu herhalde derim.
Senin de yapman gereken buydu.
Durup dururkrn başına çorap örmüşsün.

BANA da öyle mesajlar gelir.
Yattın mı?
Nasılsın?
Hiç görmemiş gibi davranırım.Yanlışlık oldu herhalde derim.
Senin de yapman gereken buydu.
Durup dururkrn başına çorap örmüşsün.

ewet haklısın keşke aramasaydım kimse kim banane ama aklında demekki birşeyler var aramasam bile illa biryerden çıkacaktı ama keşke aramasaydım

Erkekler çok hassas bu konularda.
Dün alşam 00.00 da özel numara aradı.Acaba kim diye açtım.
Uzun çaldı dedim belki önemlidir.Numara özelde unutulmuştur.Açtım.Sesimi dinledi kapattı.Eşim kim o dedi.Dedim bilmem özel numara.
Demediğini bırakmadı.Niye açıyorsun.Bu saatte özel açılır mı?

Yni eşine bir an önce söylemelisin.

biliyorum benide aralar genelde özelden açmıyorum bi kaç kere açtım sapık çıktı eşim açma artık ddedi açmıyorum korkuyorum zaten açmaya özele kapadım normalde böyle bi hataya düşmezdim arama gibi ama oldu artık uzamaması için elimden geleni yapıcam

o benimde başıma geldi ben kendim hallederim sandım ilk cep tel. Çıktığı vakit manyak sapık beni üni. Genç kız sanıyor ,fantaziye bak !! Yok ne dediysem boş en son eşime dedim o akşam epey huzursuz olmuştuk eşim adama "bu aradığınız eşim birdaha ararsanız savcıla vereceğim sizi,numaranızı aldım adam sonra kedi gibi oldu bir daha aramadı

eşinize anlatmalısınız,böyle bir şeyi saklamak hiç doğru değil.

Bence sen önce numaranı değiştir. Kendi üzerine de alma. Başkasının üzerine olsun. Eşine de anlat bence. Madem yanlış yapmadığına inanıyorsun; işler yanlış bir hal almadan halletsin. O adam sana bir iftira atar, sonu cinayete gider Allah korusun. O iftira da kıyamete kadar üstüne yapışır kalır,

çok korktuğum şeyler bunlar ve aklıma gelen şeyler ama şuan eşime anlatsam bunun bile cinayetl biteceğini düşünüyorum arkadaşına anlattığımda aynısını söyledi bu iş öyle biter bak senn kocan çok sinirli dedi. numaramın onda önceden kaldığını düşünmüyorum 2 sene geçti üstünden sonuçta kesin birinden almıştır. biz bunun muhabbetini daha öncede yapmıştık yani başkasının başına gelmişti onu bile hazmedememişti VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs evli insanın peşinden nasıl koşar diye böylelerini barındırmıcan diye şuan kendi başımıza geldiğinde düşünmek bile zor

en korktuğum şey bu durumlar ben eşimden hiç bir şey saklamam.bir gün ben cepten bir yakınım ararken bir numara yanlış çevirdim başkasını aramışım, hemen aradı sen kimsin diye,bende yanlış olmuş özür dilerim dedim,akşamda eşime dedim böyle böyle diye ,kesinlikle saklamam bilsin hatta dedim.ara adamı yanlışlık olmuş de dedim ,aradı ve mevzu kapandı.ama senin durumun biraz değişik,madem eski çıktığın biliyorsun,sen neden tekrar dönüyorsun bence umutlandı ve bunları söylemeye cesaret edebildi ,eşine güzelce anlat ama eski çıktığımdı deme Allah korusun işler zorlaşır sakın bir daha arama

eşime anlatırken kim diyecem dememe ihtimalim yok eşim tanıyor ve biliyor şuan konuşmuyorlar. ya söyleyip olacaklara hazırlıklı olucam gerçekten büyük olay çıkıcak yada kapatıcam konuyu ki şimdilik bunu düşünüyorum bir daha mesaj gelmez inş. karşıma çıkmaz . bir daha olur ise kesinlikle söylerim savcılığa da şikayet ederim. gidip kavga etmekle bitmicek uzayacak diye korkuyorum aileler karışır. sonuçta o çocuk dayak yiynce hıncını almak isteyecek.

valla eşinden saklamak iyi bir sey değil ama her şey de söylenmez.allah korusun neler olabilir kim bilir
çünkü hiçbir erkek bu durumu sineye çekip sessiz kalmaz
evli bir bayan olarak böyle bir mesaj geldiğinde görmezden gelmek en iyisi
eğer çok ısrarcı oluyorsa da numaranı değiştirmeliydin
sen kim olduğunu epey merak edip öğrenmek için çabalamışsın
bence numaranı değiştir.olur da ilerde bu durum ortaya çıkarsa hemen numaranı değiştirdiğin için eşin seni suçlayamaz.gizlemenin sebebini de açıklarsın.eşinin başının belaya girmesini istemediğin için gizlediğini söylersin

ben anlamıyorum ya bu nasıl birşeydir ya memlekette kız mı kalmadı arkadaş ya bu ne sapkınlıktır...evlenmiş gitmiş yuvasını kurmuş unutamadıysan senin sorunun sus otur git başkasını bul yuva kuran insanları rahatsız edince ellerine ne geçiyor anlamıyorum... işin kötüsü de nadiren de olsa görmek zorundaymışın canım bence numaranı değiştir diyeceğm de eşin neden değiştiriyosun diye sorar mı bilmiyorum

bende eşinizden saklamanızı doğru bulmuyorum.Çünkü herşey için geç olabilir.Eğer eşiniz bunu bir başkasından duyarsa sizinde karşı tarafa yüz verdiğinizi bile dşünebilir.Neden diyeceksiniz.Karşı taraf bunu bu şekilde anlatsa ve eşiniz size gelip hesap sorsa , sizde evet msj attı ama ben cevap vermedim vs. deseniz.Eşiniz diyecek kii o zaman bana bunu söylemedin belkide sakladığın başka şeylerde var.Niye kendinizi tehlikeye atıyorsunuz kiii?Söyleyin eşinizin bilmek hakkı çnküü.

numara değiştirmk sorun değil bi yolunu bulur ay sonunda değiştiririm ama ortak arkdaşlarımız o kadar çok ki eşimle de ortak arkadaşları oldukça çok aynı ortamda çok sık bulunuyorlar ama konuşmuyorlarmış. Büyük ihtimal birinin tlfnundan aldı numarayı öyle düşünüyorum ama inş. Saplantı değildir bi anlık olan birşeydir devamı gelmez saplantı ise bu zor işte kendime konduramıyorum ya hep başkalarının başına gelir sanıyordum. Evli bikadına eşine çaktırmadan cama çık diyor. : ( ki eşim evde yok işte korkudan bütün gece uyumadan tv izledim

eve geldiğinde eşinizle sakince ve makul bir giriş yaparak izah edin. Sonuçta sizin suçunuz yok.

canım bence de eşine söylemelisin hatta ben senin yerinde olsam sadece şunu söylerim eşime:
ben bu hattı değiştirmek istiyorum çünkü kimsin filan diye mesaj atıyorlar de. kimin attığını söylemesen de olur kötü bir durumu engellemek için ama hattını dğeiştirmek istediğini ve bunu rahatsız olduğundan yaptığını bilsin en azından. daha sonra böyle bir şey ortaya çıkarsa, kötü bir şey yapmanı sitemediğimden kişiden bahsetmedim sana ama anlattım da bilyiorsun dersin.

insanın başına ne geliyorsa ya akrabadan yada çok yakınından geliyor

insanın başına ne geliyorsa ya akrabadan yada çok yakınından geliyor

eet öyleymiş bu sözü çok duydum zaten sevdiğim biri idi böyle olduğunu bilmiyordum ki bu olay olmasa idi yolda görsem hayırlısı olsun teskereni almışsın falan derdim. Böyle bişey olucağı aklımın ucundan geçmezdi yni. Saolsun nasıl bi insanmmış şimdi ise yolumu değiştiririm allah cümemizi korusun böyle olaylardan

arkadaşlar saolun hepiniz akıl verdiniz

şimdi herkezden eşine anlat mesajını aldım. doğrudur. ama bende olucakları söyledim eşim gider kavga eder ve bu kavga çok büyür. cinayet bile olabilir karakolda da bitebilir. böyle bi durumda ne yapabilirim. ben eşimi iyi tanıyorum. olucak bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…