esime nasil soylerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
merhaba kizlar

23 yasinda kaynim var zihinsel ozurlu bizde yine yaza kadar kalacakmis gecende bir bucukay kalmisti. ama esim gece 00 kadar evde yok sabah cikiyo evden. ben sorumluluk almak istemiyorum esim evdeyken kalsin veya kaynanamla. benim zaten pisikolojim bozul yani sorunluluk hic alamam. kendini balkondan attigina sahit oldum bendede aynisini yaparsa suclu ben olucam. bugun esimle konusucam belkide cok kizacak bosicak beni. ne yapim ne edim bana fikir verin bunalima girdim resmen

Kaynına bakmıyorsun diye kocan seni boşayacak mı? :o

Arkadaş evlenirken tüm sülalene bakarım diye kontrat imzalamadın ya? Hem de adam divane yani. Ben değil tüm gün aynı evde kalmak bir saat kalmaya çekinirdim. Ya tutup sıkıverse boğazını nolcak? Kim alcak sorumluluğu?
Yatırsınlar hastaneye bakırköy müsün sen?

senin ici cok zor ama ailesi icin daha zor. ozurlu cocuk bakanlara Allah yardim etsin. galiba bir cocugu dogurmak en kolayi. zor olan ona bakmak. o cocugun annesi babasi vefat esince ne olacak :KK43::KK43:

Bu adamlardaki yedi ceddine baktırma sevdası nedir anlamıyorum. Hiç birşeye zorunlu değilsiniz. Zihinsel engelli yetişkinlerin fiziksel olarak zarar verme potansiyelleri çok fazla, siz kendinizi ona karşı koruyabilir misiniz? Birde alışkın oldukları düzenin bozulması hırçınlaştırır onları. Size gelme sebebi ne zorunluluk mu keyfi mi?

merhaba kizlar

23 yasinda kaynim var zihinsel ozurlu bizde yine yaza kadar kalacakmis gecende bir bucukay kalmisti. ama esim gece 00 kadar evde yok sabah cikiyo evden. ben sorumluluk almak istemiyorum esim evdeyken kalsin veya kaynanamla. benim zaten pisikolojim bozul yani sorunluluk hic alamam. kendini balkondan attigina sahit oldum bendede aynisini yaparsa suclu ben olucam. bugun esimle konusucam belkide cok kizacak bosicak beni. ne yapim ne edim bana fikir verin bunalima girdim resmen
23 yasinda yani hadi 5 6 yasinda olsa belki benim bir akrabamunda boyle durumu oldu kocasi kabul etmedi ailesine dediki karima bir sey olsa ben evde yokken kim verecek hesabini dedi kocanda bu yuzden seni bosayacaksa bosasin birak ya

merhaba kizlar

canım cok zor bir durum gercekden. hastaneye filan yatırımasını önersen eşine ikinizinde anlaşacagı bir şekilde olması çok önemli bu düşünürek yapılması lazım otarafı düşünürken seni boşlarsa dogru olmaz. ama sadece senide düşünmesi dogru olmaz onun için.

kendi açından değil kaynını düşünerek istemediğini belirt kendine zarar vermeye kalksa nasıl engellerim de balkondan attığını gördüm ya yine yaparsa ben vicdan azabıyla yaşarım engel olamazsam de

kocan seni bu yüzden boşayacaksa sırf bunun için evlidir senle zaten mantıken ben olsam öyle düşünürdüm

durumu tam olarak anlatmamış aslında kendisinin nasıl bir tepki verdigi bakacak başka kimse varmı yokmu veya evlilik durumları nasıl oldu görücü usulümü severekmi bunlar cok şeyi degiştirir

Korktuğunuzu ,çekindiğinizi söyleyin.Gerçi korkmasanız da mecburiyetinizde yok ki.Yanınızda kalıp ta siz üzüleceğinize ,sinirleneceğinize ,bakamam deyin O üzülsün.O yüzden boşanacaksa zaten boşasın madem.Çok mu istiyor illa bakılacak diyor,O otursun evde O baksın,siz çalışın.

bide şu şekilde yola cıkabilirsiniz. bana zarar vermesinden korkuyorum falan diye sonucta kendini balkondan atmış ne yapacagını o bile bilmiyor evde bunları düşünmekden uyuyamıyorsun bile banada zarar veriri diye korkuyorum yanına fazla yaklaşamıyorum gibisinden yaklaşabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X