eşime nasıl söyleyeceğim ??

seyda83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
768
65
73
mrb arkadaşlar yine ben.. kaynanam bize geldi ve eşim onu her gittiğimiz yere götürmek istiyor, normalde zaten gitmek istediği yerlere götürüp gezdiriyoruz geldiğinden beri, ama benim arkadaşlarım çağırıyo, yada gençlerin olduğu bi toplulukta görüşüyoruz eşim orayada götürmek istiyo zaten hiç tanımadığı insanlar, kendiside gelmem demiyo geliyo bu kezde gidelim artık eve demeye başlıyo.. ee bende hemen eve dönmek istemiyorum, bu hafta sonuda arkadaşamın düğünü var e kaynanam tanımıyo bile ama eşim anne sende gelirsin diyo ben gelmesini istemiyorum çünkü gittiğimiz yerlerde eşim sürekli annesiyle ilgilenmemi yalnız bırakmamamı istiyo e benimde arkadaşımın düğünü oturup onamı bakıcam ben düğünde gelmese evde kalsa bişi yok, zaten düğün bitmeden gidelim demeye başlayacak benim canımı sıkacak.. ben bunu nasıl bir dille söyleyeceğim eşime ya düşünüyorum söylerim diye ama onun karşısına gelince söyleyemiyorum, bu her konuda böyle annesiyle ilgili bir rahatsızlığımda eşime hiçbişi diyemiyorum, e söylemessemde benim canım çok sıkılıyo off off nasıl olucak ??

Kayınvalideniz hep sizde mi kalıyor.Yoksa geçici bir süre size kalmaya mı geldi öyleyse ne zamandır sizde kalıyo

kışada denk geliyo baharada, yazada geldiği zaman bağlı yani

geçici geliyo güya ama 5-6 ay kalıyo canım

uu bayağıda kalıyo 15-20 olsa idare edersinizde.Madem sıkılıyor neden geliyor ki evde tek kalmak mı istemiyor acaba.Siz en iyisi görümceniz varsa iyi ve samimiyseniz bence ona çıtladım annemde geliyo ama sıkılıyo falan vs. bizde rahat muhabbet edemiyoruz de.Eşine söylersen ben pek hoş karşılayacağını zannetmiyorum annesine düşkün anladığım kadarıyla.
Valla zor işin ben arkadaşlarıma giderken kendi kardeşim bile gelsin istemezdim çünkü senin özelin orası
Bide tek mi yaşıyor eşi falan yok mu canım ya

Son düzenleme:
Canım söylemenle hiçbişey değişmeyecekse , aksine kötü olacaksan eşinin gözünde hiç söyleme bişey.
Gelmek istiyorsa düğüne de gelsin.
Düğünde ane ben arkadaşlarımın yanındayım, gelirim birazdan der, muhabbetini edersin.
5 dk kayınvalidenin yanında, 15 dk arkdaşlarla sohbet

söyledim görümceme kaç kere sohbet sırasında ama kadın kızını dinleyecek birisi değilki, kafasına estiği gibi davranıyo üstelik yalnızda değil evde bekar oğlu var ama düşünmüyoki oğlum ne yapar ne eder diye kalkıyo geliyo bize aylarca kalıyo, zaten 15-20 gün kalsa lafını bile etmem ki..

bence kayınvalidene kendin söyle.. anne ben düğünün sonuna kadar kalırım eğer canın sıkılır ben kalamam diyorsan kendin bilirsin.. dersin daha iyi olmazmı..

bi kere söyledim eşime başka bir konuyla ilgili bir sorunumu oda bana hiçbirşey demedi sustu gitti yattı, yani ne düşündüğünüde söylemiyoki iyi kötü birşey dese anlayacağım.. birde geçen gün arkadaşıma yemeğe gittik kayınvalidem sürekli mutfağa gelip işine karıştı arkadaşımın, o da en sonunda sinirlendi sen nasıl dayanıyosun Allah sabır versin dedi.. gittiğimiz yerlerde ağır dursa otursa ama evde volta attı sürekli insanları sinir etti..

Zor bir durum canım.
Ne diyeceğimi bilemedim.

bence kayınvalidene kendin söyle.. anne ben düğünün sonuna kadar kalırım eğer canın sıkılır ben kalamam diyorsan kendin bilirsin.. dersin daha iyi olmazmı..

normalde görümcem telefonda sürekli uyarıyo annesinin huyunu bildiği için, heryere gitme çocukları sıkma diye ama anlamıyoki işine geldiği gibi davranıyo, bende sanırım bu kez kendim söyleyeceğim ama nasıl bakalım..

geçici geliyo güya ama 5-6 ay kalıyo canım

vallahi pek geçici degil bayagı bayagı kalıcı ..bende 7-10gün kadar kalıyorsa,SIK disini demek ıstıyordum.kayınbaba yokmu?bu kadar uzun sürede kalınmazki.esınle sadece dügün icin konus,annesının eve gıdelım dıye tutturmamasını,erkenden ewe gelmenın dugun sahıbı arkadasına ayıp olacagından,ona göre annesının aksı halde dılıyorsa ewde kalabılecegınden bahset.tabıkı bunu tatlı dılle ve sevgı dolu halınle söyle cnm

Bi arada otururken,ortaya söyleyiver düğün bitene kadar kalıcam,arkadaşın ihtiyacı olur yanında olmam lazım diye.
Madem aylarca kalıyo artık misafir değil,senin de bi hayatın olduğunu anlamalı.
Gençlerle bi araya gelirken hem sıkılıyo hem de gelmem demiyo,ilginç bi kişilikmiş kendisi.
Onu ihmal etmiyorsanız bu kadarına göz yumması lazım.
Siz gençsiniz ben sıkılırım deyip gelmemesi uygun olur.
Eşinle konuş diycem ama ondan pek umut yok sanırım?

bu i$i en iyi e$in yapar aslında..o söylese "oglum böyle dedi" demez.. Ama sen söylersen gelinim- dedi olur.topu esıne at,sen devre dı$ı kal..

5-6 kalıyosa misafir sayılmıyo canım benim...
kendisine güzelce söyle....
tabi eşinin söylemesi arayı bulması daha uygun olurdu ama hepsi aynı bunların....

sağol canım kayınpeder yok ama bekar oğlu var, canım öyle bir inatki kadın ne desem tersine yapıyo inadına üstüne gidiyo istemediğim şeylerin

gezmeyi çok sever asla hayır demez, işte eşimede söyle söyle kendin dinle susup oturuyo konuşmaması dahada sinir bozucu oluyo ne düşündüğünü anlamıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…