eşime nasıl söyleyeceğim ??

bu i$i en iyi e$in yapar aslında..o söylese "oglum böyle dedi" demez.. Ama sen söylersen gelinim- dedi olur.topu esıne at,sen devre dı$ı kal..

işte eşimde hiçbişi diyemiyo annesine, erkeklerin anneleri kıymetli nedense benim annem olsa kendim uyarırım..

tatlı bir dille kaynanana sen söyle anne düğün sonuna kadar kalıcam yoksa arkadaşım kırılır eğer orda sıkılırım diyorsan evde kalabilirsin de bakalım belki gelmez:44:aslında eşinin söylemesi daha doğru ama anladığım kadarıyla anneci bir erkek seni tersde anlayabilir.iş sana düşüyor canım

neden bu kadar anlayışsız olabiliyorlar anlamıyorum ya gencin hayata bakışıyla seninki bir mi şahsen ben yaşlı insanlarla oturmak istemem eşinde de var anne ne işin var falan diyebilir benim eşim öyle yerlere gidince anne senin ne işin var yok sen evde otur der yoksa o da dünden razı gelmeye

birde tansiyonu var gittiği yerlerde tuzsuz yemek istiyo herkes tuzsuz yapmazki yemeği, yaparken atıyolar tabi yemeğe tuz e az tuzlu bile olsa yemiyo sonra ev sahibi bozuluyo, e konuştuğumuz her lafa karışıyo kendi hikayelerini anlatıyo, bu sürekli konuşsa millet dinlese öyle istiyo, insanların konuştuklarıyla inatlaşıyo, şunu isterim bunu isterim insanların evinde varmı yokmu demiyo gerçekten çok utanıyorum.. onunla gitmektense hiç gitmemeyi tercih ediyorum bazı yerlere, bugün söyleyeceğim ister alınsın ister kırılsın kimse beni kırarken düşünmüyo hiç empati filan yapamayacağım artık..

Bence uygun bir dille geç saate kadar kalabiliriz ; erken kalkarım dersen evde kal deyin ve bunu eşinizin yanında yapın hatta.bu nedir ben anlayamadım densiz densiz 6 ay sizde kalmak , işi olmayan yere arkanıza takılıp gelmek ve eşinizin hiç oralı olmaması..ana oğulun keyfi germesin sizi.o ev ve hayat ne kadar eşinizinse o kadar da sizin.kavga-dövüş olması taraftarı tabii ki değilim ama her şeyin bu kadar alttan alınıyor olup tepki verilmemesi zamanla tepenize binme ile sonuçlanır benden arkadaş tavsiyesi..

evden çıkarken üzsüt kapalı pazarlık et. bu düğünü çok merak ediyorum. sonuna kadar kalırız tamam mı diye söyle. yada sen annenle dönersin de.. tamamen onlara endeksli yaşamanız çok zor olsa gerek. ama kırmadan anlatabilirsiniz. ayrıca sizin anneniz nerede? onu da alın illa ki bir yere giderken. arkadaş olursunuz birbirinize diyip bırakın başbaşa...

evet doğru söylüyosunuz onların keyfi beni geriyo, eşim zaten kavga dövüş etmez söylesem bile susar sustukça insanı daha çok sinir eder, kadın desen rahat, gerçekten o kadar gergin sinirliyimki banada yazık eşim anlıyo aslında durumumu ama annesine bişi demiyo kırmıyo olan bana oluyo işte

canım benim annem çalışıyo gelemez, zaten kadının rahatlığını anlayamıyorum her konuda öyle sadece gezme konusunda değil, her konuda çok geriyo beni bişi desem yada laf çarpsam anlasın diye, yada bazen kendi anneme diyorum kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali anlıyo ama anlamazdan geliyo, ben söyledikçe inadıma yapıyo bazı şeyleri, direk söylüyorum bazen rahatsız olduğum konularda böyle konuşma böyle yapma diye, kadın bu kez iyice azıyo inadıma yapıyo inadına konuşuyo..

Siz de 2-3 gün filan kalıyor olsa, bırakılıp gidilir mi diyeceğim de,
6 ay da tabi ki eşinizle tek başınıza gideceğiniz yerler olabilir, her yere de beraber gidemezsiniz ki.
hele de gittiğiniz yerlerde sıkılıyorsa ve gitmek istiyorsa hemen, gelmesinin pek bir anlamı yok.
Aslında anlayışlı olmalı, eşinizle konuşmanız lazım sonuç olarak yapacak pek birşey yok başka.

zaten 2-3 gün değil 1 ay kalsa bile ben idare ederim onu hiç sorun değil onada razıyım, ona göre ayarlarım kendimi ilgilenirim ama aylarca kalıyo onda anlayış düşünce olsa bekar oğlunu yalnız bırakıp bizde kalmaz uzun süre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…