cnm tmm işte senin kıskandırmaya çalışıyor. Sende bigün akşam hazırlan süslen püslen ben çıkıyorum sen yemeğini ye ben gelince yiycem de. sorarsa işim var de. ısrar ederse sen bana söylüyomusun. hadi ben çıktım hayatım dersin. bu ve benzeri şeyler. telefon çalınca başka odaya geç saatlerce konuş. sorarsa gizemli bir hiiç mühim biri değil dersin. ısrar ederse gene aynı şey. ama kavga etmeden tatlılıkla bu arada bir çay alırmıydın hayatım deyiver geçiştir :)sürekli telefonunun son aramalarını sil. telefonun ortalıkta olursa panikle hemen yanına al. gece yataktan yavaşça kalk. başka odada kardeşini veya geç saatte uyumayan bir arkadaşını ara sohbete başla. yanına gelirse hemen kapatmam lazım sonra ararım de. son aramayı hemen sil. bişey derse üste çık. neee benden şüpeleniyomusun de. kırılmış gibi yap. kavga yok ama. giyimine kuşamına makyajına daha çok dikkat eder ol bakımlı ol bu arada. hiç bişeyini anlatma. aile olayların dahil. bak nasıl kuduracak kıskançlıktan. sen onu merak edip kıskanacağına o seni kıskansın. pişman et. burnundan getir bana kalırsa. baksana sen herşeyini anlatıyorsun. o napıyo. gizemli değerli kendisi oluyor. sen gizmli sen değerli olcaksın. valla ben yaptım. kıskançlık nedir bilmeyen kocam kıskançlık krizlerine girdi resmen. eskiden hep ben ararardım o bir kere bile telefon etmezdi. şimdi günde iki kez arıyor. ben hiç aramıyorum. kıçımdan ayrılmıyor valla. resmen büyülendi adam 10 yıl sonra:)
aynısını yapma isteği bendede vardı ama beyimiz çocuk yanımda ya oda biliyoki raat edemiycem ne yapabilirimki. hafta sonu evde hasta modunda yatıyo. bende dedim dışarı çıkçaz oğlumla dediki çorba yaparmısın yemeğe koyulunca zaman gecikti. oldumu dedim doydunmu senin yüzünden çıkamadım. gitt ben sana gitmemi diyorum dedi. bu saate nere gideyim herkes planını yapmıştır dedim. kimle gidicenki dedim. arkadaşlarımdan biriyle buluşurdum dedim. senin kaç tane arkadaşın varki dedi bana. ay bu laf tokat gibi indi yüzüme.
(gerçekten evliliğimizden buyana hiç kimeseyle görüşmüyorum tüm enerjim zamanın eşime gidiyomuş sağolsun bu sayede anlamış oldum. tel rehberime bakıyorumda çağıracak adam akıllı kimse yok facede arkadaş dolu ama işte face arkadaşlığı :))).
neyse bende dedim senin gibi geçimsizin bile arkadaşı varsa benim haydi haydi vardır ama senn yüzünden kalmadı hiçbiri. ben bişeymi diyorum gt gez arkadaşlarınla diyo. tab diyorum öyle kolaydı gidip gezmek. eve geç gelemem. yemek yapıp gideyim. bi gitsem vay efendm ben arkadaşlarımlayken onu hiç aramazmışım aklıma bile gelmezmiş akşam 50 trip 50 kavga hali başka yerlerden çıkarıyosun dedim.
neyse sustuk.
işte geçen oğlum hastaydı yileşince hamburger yemeye götürdüm. eşim dediki ne yedi bende menüyü söyledim o güzel deilki diyo. sen nerden biliyosun senin standart menün şu hep onu yersin heee bensiz gidipde yediysen bilemem dedim. evet sensiz gittim arkadaşımla yedim dedi. bende afiyet olsun sen baya aşmışsın ne ara gittiysen yemeklere bundan sonra bende ay kocam yok onunla yeriz bugün yemiyim diye boşuna vicdan yapmıyım dışarda dedim.
sonraaaaaaaaa
akşam üstü arkadaşı aradı bizimki dediki gelirim ama yarım saatliğine hastayım falan. bana dedi ben çıkıyorum. çocuğuda alayımmı. başta yo evde kalsın dedim baktım o giyinirken çocukta ayakkabısını giymeye çalışıyo neyse dedim giydirdim çocuğuda yolladım. iyikide yollamışım. zaten yeni metoduda bey efendi gideceği geleceği saati söylermiş nereye gideceğini kimle gideceğini söylemezmiş. bide diyoki ben sana soruyomuyum sen niye bana soruyosun diyo :).
sonra komşumu aradım napıyosun diye. tek olduğumu duyunca gel kahve yapıyorum dedi. gittim kahvemi içtim eşim aradı.
diyoki biz geldik sen yoksun heryere baktık nerdesinnnnnnnnnnnn
dedim paspasın altındayım tabi bu konuşmalar hep espirili geçiyo.
sonra dedi nerdesin. dedim niye soruyosun. işte sinirli çıktı sesi. bak dedi kapıyı kitlerim giremezsin. dedim kitle ama o eve bir girerim sende bidaha nere gittiğini söylemezsin ozamanda ben kitlerim. haa diyo nerdesin. dedim sen hani bana nere gittiğimi sormuyodun. hala diyo nerdesin adamı hasta etme çocuk burda sen nerdesin. dedim çocuk elin yanındamı babasınn yanında. sen gelince görürsün dedi kapattı yüzüme teli.
azıcık daha oturup çıktım eve geldim açtım kapıyı (kapı kitlenmemiş :) ) bi surat ne desem.
neymiş ben ona nere gittiğinin hesabını verecekişim. dedim sen vermezsen bende vermem. diyo ben erkeğim. dedim ben o saftirik hatunlardan değilim biz seninle kaç yıldır evliyiz sende bende gidip geldiğimiz yeri kişileri birbirimize söyledik. sen bana sormadın çünkü ben seni arayıp gideceğim yeri kişiyi yolda gördüğüme kadar anlattım. sana hesap vermek niyetiyle değil senle paylaştım dedim.
sen söyliyceksin ben söylemiycem dedi bunu defalarca söyledi bende defalarca sen söylemezsen bende söylemiycem dedim.
işte ben evden gitmişim çocukla tek kalmış. sende evden gidince ben çocukla tek kalıyorum dedim. sende babasısın millet çocuğunu kocasına bırakıp saaterce geziyo ben aylarca 10 dk sana veriyimde duş alıyım diye yalvardım. sen şan babasımısın. ben meryem anamıyım bu çocuğu tek başınamı yaptım dedim. bana diyoki bundan sonra nereye gidersem gideyim çocukta yanımda olucakmış. dedim sen o çocuk bana köstekmi oluyo sanıyosun ağzımdan böyle bi laf çıksında koz olarakmı kullanıcaksın güldürme beni çok beklersin. he şunuda söyliyim madem sen böyle bi kural koyuyosun bundan sonra sende bu çocuğu yanında ben olmadan hiç biyere çıkaramıyacaksın. ona sen karar veremezsin dedi. bende anasıysam bu çocuktanda ayrı durmamam gerekiyosa ben karar veririm benim bileceğim iş. sende çocuğu bu kapıdan çıkar bende arkasından gezmeye çıkarım böyle kısa mesafeyede gitmem bayaaa saat çocuk bakarsın hadi bakalım hodri meydan dedim.
kavga esnasında dedim böyle karı kocalıkmı olur eşler birbirlerine hesap vermek amacıyla değil anlatırla bunu en azından biz senle böyleydik şimdi noldu sana bu değişme çaban ne kimi örnek alıyosun o işe yaramaz dediğin adamlaramı benziyceksin bukadat hızlı nasıl karakter değiştiriyosun yoksa karakterin bumuydu normalde dedim.
işte böyle karı kocamı olur falan derken bana tamam bitti bundan sonra biz karı koca falan değiliz dedi. herhalde ağlamamı sızlanmamı falan bekliyodu.
değilsek değiliz (lan) dedim. aha kapı orada. aç boşanma davasını sende kurtul bende dedim. işte hakaret edecek oldu sakın ağzını yorma bu dünyanın en gerizekalı an salak mahukatı olduğumu senle evlenerek zaten yeterince kanıtladım ben en büyük kanıtım sensin dedim. beni kocalığınlamı tehdit ediyosun varlığın yokluğun bir benim için en fazla çocuğumu babadan uzak yetiştirmenin zorluğu olur okadar dedim.
dedim noldu hani bana hesap sormuyodun sen bu kavga ne ozaman demekki sormana gerek kalmadan ben anlatıyomuşum tektek ondan kavga falan çıkmıyomuş. ya bi otur kendi ailenin kadınlarına annene kızkardeşine bak bide dön bana bak insan utanır laf söylemeye bana ozaman dedim. ben 2 yıldır kaçkere çocuğumu aneme annene yada sana yada başkasına bırakıp gieyimde keyif çatayım demişim sen bana annelik öğreteceğine babalığını öğren ben olmadan 1 gün şu çocukla zaman geçirmeyi öğrenki sana baba gibi baba diyim dedim.
daha bisürü şey. sanırım eşim pısmamı bekled benim. okadar kavgadan sonra çıkıp yanıma gelip sarılmaya kalktı dedim yemin ederim kadınlar boş yere kocalarını deşmiyo şu sinirimle ne gelip sarılıyosun karı koca değildik ya biz noldu. ama yok adam yılış yılış anlamadım bişey şaştım kaldım. sonra eşim hep der. ben 40 yaşımda ölücem içime hep öyle doğuyo okadar sinirlenmişimki. dedim 40 yaşına 8 yıl kaldı gün sayıyorum daha kısa sürede gitmeni rica edicem bende yaşlanıp çirkinleşmeyim (o karı koca değiliz lafı çok ağırıma gitti çünkü) bakalım 8 senede seni adam edip öyle gidicem dedi. bende he iyi bari senden sonra evleneceğim kişi rahat eder sayende dedim. bu lafım baya koydu ona öyle gözleri ateş püskürerek bana bakıyodu. boşuna sinirlenme bunuda biz artık karı oca değiliz lafına say 1-1 olduk bundan sonra böyle haberin olsun. bu evde yok adın erkek farkı ilk evlendiğiiz neyse o değiştirmeye kalkma sakın falan dedim. konuşmayı düşünmüyodum tribim tripti ama adam i gitmedi tepemden hangi odaya gitsem tepemde bitti. anlamadım valla şimdi naapmaya çalışıyosunki yeni stretejimi yapıyosun çift karakterlimisin kafadan çatlakmısın anamadım valla dedim. seviyorum diyip duruyo. bende biliyorum sevdiğinide biz kavga edince baya çığrımızdan çıkıyoruz.
he bide şakadan sen benden korkmuyomusun ben senin kocanım korkucaksın dedi. bende ben senden korkmam sen aciz bi adamsın çocuk oluncaya kadar gak karım guk karım dın şimdi küheylan oldun herşeye rest çekip kavga çıkarıyosun. kaç yıl çocuğumuz olmıycakmı acaba diye üzülüp durduk allah bize nasip etti çocuk verdi. seninde güvenin geldi çocuk var cikomun eli kolu bağlı. evet dedim şmdilik bağlı ama gün gelir açılır o kollar bence şansını çok zorlama artık.
bakalım şimdi nolucak ama bi gitsin aynı şekilde bende alıp başımı gitmezsem. kavgaysa kavga huzursuzluksa huzursuzluk. çelik gibi yaptım sinirimi. eskiden ağlayınca kitlenirdim şimdi hem ağlıyorum hemde içimde nevarsa seriyorum ortaya.
ay çok uzun oldu dahada var ama bukadarı kaldı aklımda :))))))))))