• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşle sorunlar

Işiniz yoktur, durumunuz yoktur vs. ama devletimiz var. Böyle adamla aynı çatı altında kalmak için bahaneniz olmasın. sevgili arayışı yerine boşanın, devlete sığının, zamanla işe falan girersiniz, toparlanırsınız. ondan sonra düzgün biri karşınıza çıkarsa tabiki sevilir ve seversiniz. çocuğunuzun daha sağlıklı bir ortamı olması için bunları yapmalısınız.

Bende öyle düşünuyordjm ama evimde oturup keyfime bakmak onu daha çok yildiracak oğlum. İçin en iyi şartlar burası sadecekendi boşluğumu nasıl doldurabilirim buraya mı yazayim arkadaş buradan mı edineyim
O boşluk sadece erkek le.mi doluyor bende bunu anlamyrm ne insanlar var kocası vefat etmiş ama evlenmeden hiçbir erkege gönül vermeden mutlu. Heeleki evlisiniz hakkınız yok maalesef bunu istemeye ..... O boşluğu ya başka şeyler ile doldurun yada boşanıp öyle seveceksenz sevilecekseniz sevilirsinoz

Kocanız olacak pislik herseyi yapar da, siz ya susup sabredersiniz ya gormezden gelirsiniz. Ama siz o sevgi eksikliğini bir erkekle gidermeye çalışırsanız, kocaniz bunu farkederse, ne sabreder, ne gormezden gelir, ne cocugumun annesidir deyip susar, net öldürür sizi.
Kendinize bu hayati reva görmeyin.
Söyleyeceklerim bu kadar

Konuya nereden başlayayım ne yazayim inanın bilmiyorum 8 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var kreşe gidiyor. Pazartesi günü başladı ve o gün orada yaşadığı bir sorun oldu öğretmenleri bana biraz geç ulaştılar benimle. İlgili bir sorundan ötürü. Eşimle bu yüzden kavga ettik çok kötü bir şekilde bana 3 4 defa tokat attı küfürler etti bağırdı bende ona hakaret ettim beddua ettim 5 gündür filan konuşmuyoruz görünüşe göre pişman da değil. Bu zaman kadar çok kez aldatıldım çok pisliklerini yakaladım ok olaylar çıktı kaynanamla beraber yaşıyoruz ayrılmayı çok istedim ama olmadı hep telefonun dan yakaladım ilişkilerini şimdi ben yakalamayayim diye bütün şifreleri mi değiştirmiş pin Koduna kadar. Eminim yine sevgilisi var ama umursamıyorum sevmiyorum zaten tek isteğim oğlumu iyi şartlar da büyütmek ama sevgiye okadar ihtiyacım var ki
Hix arkadaşım yok bunları anlatabileceğim bazen diyorum Bi erkek arkadaşım olsa beni sadece sevgi olarak güzel söz olarak ihtiyacımı giderse. Ne zaman ev işi çok yaptım yoruldum desem başıma kalkar ne yapıyorsun ki ev işi de ne var ki benzeri şeyler öyle ihtiyacım var ki çok güzelsin seni çok özledim sözlerini duymaya...sadece içimi dökmek istedim
Biraz aşağılara doğru indim yazılanlara cevaplarınızı falan okudum.. Okudukça bahsedilen eşin iğrençliği midemi bulandırdı.. Sizin gerçek olmadığınızı düşünmek istiyorum.. Başka da birşey diyemiyorum arkadaşlar yeterince demiş..

Pezevenkten ala pezevr k hemde kaç tane e evli kadınla mesajlarını yakaladım buda yetmedi gay bu adama mesajını yakaladım istersen görüşelim diye

Valla sizin yerinizde olsam o kadinlarin kocalarina mesaj atarim gelsin oldursunler bu p...vengi. Mali mulku de size kalir.

Sadece içinizi dökmek için yazmışsınız yani öneride bulunmamıza gerek yok... Yalnız sevgi ve ilgi boşluğunu doldurmak için bir erkek arkadaş edindiğinizde eşinizden bir farkınız olmayacak bu kısmı iyi düşünün. Bir de babanın anneyi dövdüğü aldattığı annenin çaresizlikten(!) babanın yanında kalmaya devam ettiği bir evlilikte çok düşündüğünüz evladınız sandığınız kadar iyi bir aile ortamında büyümüyor dürüst olun kendinize

Valla en son ki vakasinda öyle yapacaktım kaynim zorla durdurdu dayısına haber verdim kadının oda bir daha ikisini bu şekilde duyarsam ikisininde öldürürüm dedi

Çocuğunuz şiddete şahit oluyor farkında mısınız? Bu şekilde mi iyi şartlarda yetiştiriyorsunuz çocuğunuzu? Aileniz köyde de olsa boşanıp yanlarına gidin, emin olun çocuk orada daha iyi yetişecek. O ilkokula başlayana kadar köyde kalırsınız, siz de o süre zarfında yeni bir düzen kurun. İş konusunda tecrübe edinirsiniz belki yeni biriyle evlenirsiniz vs.

Valla en son ki vakasinda öyle yapacaktım kaynim zorla durdurdu dayısına haber verdim kadının oda bir daha ikisini bu şekilde duyarsam ikisininde öldürürüm dedi

Niye haber veriyorsun ki ablacim kaynina ya da baskasina ?? Kimseye soyleme bir dahaki sefere. Sessiz sedasiz, bul kadinin kim oldugunu esine mesaj ativer o kadar.

Diyeceğim tek şey boşanmayı göze alamıyorsunuz ya. Sakın ola ki bir başka erkekle konuşmayı da göze almayın. Boşanın. Sonra ne halt ederseniz edin.

Zaten bu evliliğin. Buraya kadar gelmesi bile. Mucize neler yaşadım Bi anlatsam roman olur herhalde sözde aşkımdan ölüp bitiyor ama başka kadınlara yazmaktan kendine karşı koyamıyor
S-e-v-m-i-y-o-r beni çıldırtmak mı istiyorsun kocan seni sevmiyor :kızgın: Seven bir erkek asla aldatmaz. Kendine karşı koyamıyor diye bir şey yok. Gayet bile isteye yapıyor

Konuya nereden başlayayım ne yazayim inanın bilmiyorum 8 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var kreşe gidiyor. Pazartesi günü başladı ve o gün orada yaşadığı bir sorun oldu öğretmenleri bana biraz geç ulaştılar benimle. İlgili bir sorundan ötürü. Eşimle bu yüzden kavga ettik çok kötü bir şekilde bana 3 4 defa tokat attı küfürler etti bağırdı bende ona hakaret ettim beddua ettim 5 gündür filan konuşmuyoruz görünüşe göre pişman da değil. Bu zaman kadar çok kez aldatıldım çok pisliklerini yakaladım ok olaylar çıktı kaynanamla beraber yaşıyoruz ayrılmayı çok istedim ama olmadı hep telefonun dan yakaladım ilişkilerini şimdi ben yakalamayayim diye bütün şifreleri mi değiştirmiş pin Koduna kadar. Eminim yine sevgilisi var ama umursamıyorum sevmiyorum zaten tek isteğim oğlumu iyi şartlar da büyütmek ama sevgiye okadar ihtiyacım var ki
Hix arkadaşım yok bunları anlatabileceğim bazen diyorum Bi erkek arkadaşım olsa beni sadece sevgi olarak güzel söz olarak ihtiyacımı giderse. Ne zaman ev işi çok yaptım yoruldum desem başıma kalkar ne yapıyorsun ki ev işi de ne var ki benzeri şeyler öyle ihtiyacım var ki çok güzelsin seni çok özledim sözlerini duymaya...sadece içimi dökmek istedim

sosyal medyada bi sevgili bulursun bu gidişle..
evli mutsuz cocukluyum dediğinde seni kandiracak gunahina girecek ahlaksizlari işliyor esra erol..
bu ruh hali ile coook musaitsin aman haaa..

Canım kocanın sevgilisi olduğuna dair belgeleri topla sende bu süreçte kimseyle konuşma. Güzelce dava aç aldatıldığın için kaynananla yaşadığın için tazminat bile alırsın. Bi bi birdaha sana vurursa darp raporu al

Canım kocanın sevgilisi olduğuna dair belgeleri topla sende bu süreçte kimseyle konuşma. Güzelce dava aç aldatıldığın için kaynananla yaşadığın için tazminat bile alırsın. Bi bi birdaha sana vurursa darp raporu al
Boşuna tavsiye veriyoruz boşanmak gibi bir niyeti yok belli ki :işsiz:

Bir arkadaş da demiş adam görüştüğü kadınları yatağınıza getirse gene boşanmazsınız çünkü her şeye bir bahaneniz var , şartları değiştirmeye falan da niyetiniz yok sadece yol yapıyorsunuz. Kocan aldatıyor sen de aldat bul buluştur netten ordan burdan bir sevgili diyelim de vicdanen rahat yap ,tek derdiniz bi gibi geldi. Boşanın gerçekten sevip değer verecek birini bulun. Ayrıca çocuğunu atacak değil adam ihtiyaçlarını karşılar herhalde derdiniz kendi rahatınız değilse bunca şeye rağmen

Pezevenkten ala pezevr k hemde kaç tane e evli kadınla mesajlarını yakaladım buda yetmedi gay bu adama mesajını yakaladım istersen görüşelim diye
Çocuğunuz bu ortamda iyi şartlarda büyümüyor. Sizin derdiniz maddiyat. Para için boynuzlarınızın arşa ulaşmasına bile katlanabiliyorsunuz. Boşanmadığınıza göre belli ki halinizden memnunsunuz. Bir de sevgiliniz olsa değmeyin keyfinize.

Bize ancak size, kocanız ve sevgilileriyle mutluluk dilemek düşer. 🌹

Şiddet görüyorsunuz, alenen aldatılıyorsunuz ama hala o evdesiniz. Çocuk demeyin bu ortamda imkanları iyi olsa ne olacak? Güçlü olmak zor sizde bahanelere sığınıp oturuyorsunuz. Bir sizin sevgiliniz eksik şu ortamda. Onu da bulun tam olsun.

Back
X