• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşle sorunlar

Kadınlar şiddete, aşağılanmaya, ihanete sustukça bu tip adamlar(!) bitmeyecek. Lütfen değerinizi bu kadar düşürmeyin.

Oğluma bakabikecegim şartların yok şua. Büyük şehirdeyim ailem koy de yaşıyor durumları iyi değil
Şartlarınızı ayaklarınızdan üzerinde durabilecek hale getirmek için ne yapıyorsunuz?
İş, meslek, okul?
Bunları yapmadığınız sürece bir ömür şiddete, aldatılmaya hayıflanıp duracaksınız.

Siz de niyeti bozmuşsunuz. Böyle evliliklerin sonu iyi bitmiyor. Böyle şeyler düşüneceğinize kendinize nasıl iyi bir gelecek kurarsınız bunu düşünün bence. Gidin işkura yazılın. Ne biliyim halk eğitim kurslarına gidin vs. Oğlunuza miras kötü travmalar bırakmayın.

Sa
sadece kendimi iyi hissetmek istiyorum güzelliğimi bana hatirlatcak biri çıksın istiyorum bana hatırlatsın değerli olduğumu

Yapmayın lütfen , yanlış sularda yüzüyorsunuz.

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak derler buna.

Konunuza da yazmışsınız, arayış içindesiniz ; yanlış yaparsınız.

Sizin daha başka planlara ihtiyaciniz var.

İş mesela. Önce iş , birikim. Bırakın bir başkasının sizi kendinize değerli hissetmesini.

Siz kendinize değer verin. Herşeyden önce bir annesiniz. Lütfen dikkatli olun.

Bende öyle düşünuyordjm ama evimde oturup keyfime bakmak onu daha çok yildiracak oğlum. İçin en iyi şartlar burası sadecekendi boşluğumu nasıl doldurabilirim buraya mı yazayim arkadaş buradan mı edineyim

Boşluğunu oğlunla doldur.

Madem bahanen oğlunun daha iyi şartlarda yetişmesi , öyleyse bütün vaktinizi ona verin

Çocuğunuzun iyi şartlarda büyüdüğüne inanıyor musunuz gerçekten ?
Hayatınızı düzene koymak adına önce kendiniz ve ya önce evladınız bilemiyorum ne yapıyorsunuz ?
iş bulmak, yoksa eğitimi tamamlamak, para biriktirmek..
Yani ne bileyim. Şikayet etmek dışında ne gibi çabanız var merak ettim doğrusu.

Konuya nereden başlayayım ne yazayim inanın bilmiyorum 8 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var kreşe gidiyor. Pazartesi günü başladı ve o gün orada yaşadığı bir sorun oldu öğretmenleri bana biraz geç ulaştılar benimle. İlgili bir sorundan ötürü. Eşimle bu yüzden kavga ettik çok kötü bir şekilde bana 3 4 defa tokat attı küfürler etti bağırdı bende ona hakaret ettim beddua ettim 5 gündür filan konuşmuyoruz görünüşe göre pişman da değil. Bu zaman kadar çok kez aldatıldım çok pisliklerini yakaladım ok olaylar çıktı kaynanamla beraber yaşıyoruz ayrılmayı çok istedim ama olmadı hep telefonun dan yakaladım ilişkilerini şimdi ben yakalamayayim diye bütün şifreleri mi değiştirmiş pin Koduna kadar. Eminim yine sevgilisi var ama umursamıyorum sevmiyorum zaten tek isteğim oğlumu iyi şartlar da büyütmek ama sevgiye okadar ihtiyacım var ki
Hix arkadaşım yok bunları anlatabileceğim bazen diyorum Bi erkek arkadaşım olsa beni sadece sevgi olarak güzel söz olarak ihtiyacımı giderse. Ne zaman ev işi çok yaptım yoruldum desem başıma kalkar ne yapıyorsun ki ev işi de ne var ki benzeri şeyler öyle ihtiyacım var ki çok güzelsin seni çok özledim sözlerini duymaya...sadece içimi dökmek istedim
Sizin düşünce tarzınızı beğenmedim ne demek erkek arkadaş vs.
Boşanıp yeni bir başlangıç yapmak varken belki çok güzel bir aşk sizi bekliyor neden bitirmeyi düşünmüyorsunuz?

Konuya nereden başlayayım ne yazayim inanın bilmiyorum 8 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var kreşe gidiyor. Pazartesi günü başladı ve o gün orada yaşadığı bir sorun oldu öğretmenleri bana biraz geç ulaştılar benimle. İlgili bir sorundan ötürü. Eşimle bu yüzden kavga ettik çok kötü bir şekilde bana 3 4 defa tokat attı küfürler etti bağırdı bende ona hakaret ettim beddua ettim 5 gündür filan konuşmuyoruz görünüşe göre pişman da değil. Bu zaman kadar çok kez aldatıldım çok pisliklerini yakaladım ok olaylar çıktı kaynanamla beraber yaşıyoruz ayrılmayı çok istedim ama olmadı hep telefonun dan yakaladım ilişkilerini şimdi ben yakalamayayim diye bütün şifreleri mi değiştirmiş pin Koduna kadar. Eminim yine sevgilisi var ama umursamıyorum sevmiyorum zaten tek isteğim oğlumu iyi şartlar da büyütmek ama sevgiye okadar ihtiyacım var ki
Hix arkadaşım yok bunları anlatabileceğim bazen diyorum Bi erkek arkadaşım olsa beni sadece sevgi olarak güzel söz olarak ihtiyacımı giderse. Ne zaman ev işi çok yaptım yoruldum desem başıma kalkar ne yapıyorsun ki ev işi de ne var ki benzeri şeyler öyle ihtiyacım var ki çok güzelsin seni çok özledim sözlerini duymaya...sadece içimi dökmek istedim
Ev dönmüs Dallasa
Cocuk iyi sartlarda büyüsün diyorsunuz🤦🏻‍♀️
Aldatma,siddet ,küfür hersey var.
Kapıya bıraksanız cocugu %50 daha iyi sartlarda yetisme sansı olur belki.
Ama bu evde mümkün degil.

Oğluma bakabikecegim şartların yok şua. Büyük şehirdeyim ailem koy de yaşıyor durumları iyi değil
Başkasına verdiğiniz öneriyi siz de uygulasanız iyi olur.

mesleğin varsa çalış oradan uzaklaş seneler geçtikçe daha da büyüyor olaylar ve yaşadıkların yanına zarar olarak kalıyor mesleğin yoksa da herşey in başındasın daha çalış çabala meslek sahibi ol başka çıkar yol yok hayatta

Bu şartlarda cocugunuz iyi bir sekilde buyuyemez ki ona kotuluk yapiyorsunuz cocugunuz krese gidiyormus nasil olsa iyi kotu bir ise girin gerekli şartları saglayip yolunuzu cizebilirsiniz ha bu arada illa biriyle olmak zorunda degilsiniz bir erkek arayisina girmeyin sonra birine kanip kaciyolar o da hayirsizin teki cikiyor genelde siz tek basiniza da guclu olabilirsiniz

Bende 1 yillik evliyim hatta cocugumda olacak.esime cok kez sans tanıdım her yaptığını yuttum ama inan degmiyomus ya, su an babamin evindeyim ve ben senden ayrilcam dedigim halde bile kılını kipirdatmiyo neden cunku ne kadar sevdigimi biliyor. Bende tanıdık avukat arkadaşımla konustum ben onu bugun arayip konuscam ciddi oldugunu gorsun dedi o kadar mutlu oldum ki. Kimse kimsenin derdini çekmek zorunda degil gercekten, benim psikolojim bozuldu sebebi belli ama millete cok degisti normal degil demiş. Bende artik yoluma bakicam cocuguma adicam kendimi o da gorsun gününü

Boşanın o zaman. Yahu bazı kadınları hiç anlamıyorum. Çocuğum için katlandım diyorsunuz ama kimse size taç takmayacak. Çocuğunuz da buna dahil. Adam yarın eve başka kadın getirirse ne olacak mesela. Yapar o adam. Sevgiyi tatmak için saçma yolları düşünmek yerine boşanın ve biriyle tanışın.

Bende 1 yillik evliyim hatta cocugumda olacak.esime cok kez sans tanıdım her yaptığını yuttum ama inan degmiyomus ya, su an babamin evindeyim ve ben senden ayrilcam dedigim halde bile kılını kipirdatmiyo neden cunku ne kadar sevdigimi biliyor. Bende tanıdık avukat arkadaşımla konustum ben onu bugun arayip konuscam ciddi oldugunu gorsun dedi o kadar mutlu oldum ki. Kimse kimsenin derdini çekmek zorunda degil gercekten, benim psikolojim bozuldu sebebi belli ama millete cok degisti normal degil demiş. Bende artik yoluma bakicam cocuguma adicam kendimi o da gorsun gününü
Ne güzel. Böyle dik duran kadınlar var olsun hep.

İkinci çocuğu istiyor birde utanmadan tüp bebek ile oldu oğlum ikici tedaviye başlayalım diyordu 1 ay öncesine kadar asla dedim istemiyorum dedim senin kafanda ayrılık var illa bir gün. Bitireceksin değil mi diyor
Siz ne diyorsunuz? Sizi bakıcı görüyor çünkü. Anasına bakacak. Kendine bakacak. Siz gidince sorumluluk annesine ve kendisine kalacak diye korkuyor.

Back
X