Eşime ne demeyelim bıktırdı artık

Inanin izne ayrilmadan once biriktirdigim parayi harciyorum maddi olarak sadece ev giderlerini karsiliyor

Peki sizin bu evlilikten kariniz, kazanciniz ne oluyor? Ne mutlusunuz, ne maddi, ne manevi yaninizda olmayan bir insan var. Maddi manevi ugrasan sizsiniz su adamin size 5 kurusluk katkisi vr mi? Bu evliligi surdurmekteki amaciniz nedir? En temizi atin evden gitsin, cocugunuzun rizkini bu okuze yedirmemis olursunuz zaten evde etkisiz eleman seklinde.

Çalışman için yıldırmaya çalışıyor sanırım. Maddi sorun yoksa bir erkeğin bundan memnun olması gerekir çocuğum emin ellerde diye. Ayrıca insan kendi çocuğuna nasıl bakmaz günde 1 saat bile sevmek için dahi olsa alıp ilgilenir. Bu hayatı sen seçtin ne demek tek başına yaptın sanki. E bu çocuğa da birinin bakacağı belliydi. Çalışınca ne olacak olağanüstü ilgili bir babaya mı dönüşecekmiş ? İşe gitsen akşam işten gelip yemek yaparken çocuğa yine onun bakması gerekecek. Benim eşim de çalışmamamdan memnun ama nedense çocukla ilgilendiği zamam teşekkür filan bekliyor. O çocukla ilgilenirken ben de zaten kahvaltı yemek filan gibi şeylerle ilgileniyorum sonuçta ama ona göre çocukla ilgilendiği için minnettar olmalıyım öyle demiyor ama ekstra bir şey yapıyormuş gibi hissettiriyor.

Ne biçim adamlar var ya. Bu mantıkla yaşayan adam için o zaman çalışıp para kazanmakta onun görevi seni neden işe gitmek için zorluyor? Çok sinirlendim ya yaparken iyi bakarken yoklar

o ne ya bölünerek çoğalmadin sen ne demek sen seçtin bu hayatı tovbe est.

bebekle vurun kafasına diycem bebeğe yazık.
Bence çözüm tuvalet terliği
Bunu sen istedin deyip kafasına atacaksın

Büyük konuşmayayım tüm ev işini benden bekleyen çocuğun sorumluluğunu tamamen bana bırakmış üstüne bakıcı parasını sen maaşından ödersin artık diyen adamı evde besleyip çamaşırını yıkamazdım
O iki saniye bakmadığı çocuğun tırnağını göstermeyeceksin aslında

Evladına anne şevkatini çok gören patagözle evlisin.. Lütfen işe başlayınca bakıcı ve ev işlerine yardımcı al.. Şimdi böyle kocalar türedi kadın hem eve baksın hem para getirsin modundalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…