- 23 Ağustos 2012
- 51.819
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.284
- 898
- Konu Sahibi Pink martini soul
-
Inanin izne ayrilmadan once biriktirdigim parayi harciyorum maddi olarak sadece ev giderlerini karsiliyor
Çalışman için yıldırmaya çalışıyor sanırım. Maddi sorun yoksa bir erkeğin bundan memnun olması gerekir çocuğum emin ellerde diye. Ayrıca insan kendi çocuğuna nasıl bakmaz günde 1 saat bile sevmek için dahi olsa alıp ilgilenir. Bu hayatı sen seçtin ne demek tek başına yaptın sanki. E bu çocuğa da birinin bakacağı belliydi. Çalışınca ne olacak olağanüstü ilgili bir babaya mı dönüşecekmiş ? İşe gitsen akşam işten gelip yemek yaparken çocuğa yine onun bakması gerekecek. Benim eşim de çalışmamamdan memnun ama nedense çocukla ilgilendiği zamam teşekkür filan bekliyor. O çocukla ilgilenirken ben de zaten kahvaltı yemek filan gibi şeylerle ilgileniyorum sonuçta ama ona göre çocukla ilgilendiği için minnettar olmalıyımArkadaslar kisaca anlatayim ben ucretsiz izindeyim. Gun boyu bebekle ilgilenmekten cok yoruluyorum. Ve her dert yandigimda esim "bu hayati sen sectin" diyor. Ucretsiz izne ayrildigim icin bebekle 7/24 ben ilgilenmeliymisim. Artik nefret ettirdi kendisinden. inanin cocuk dogdugundan beri nerdeyse 2 yasina gelicek toplasan 1 saat bakmamistir agliyor diye. Ben ne yapmaliyim midem bulandi boyle koca olmaz.
o ne ya bölünerek çoğalmadin sen ne demek sen seçtin bu hayatı tovbe est.Arkadaslar kisaca anlatayim ben ucretsiz izindeyim. Gun boyu bebekle ilgilenmekten cok yoruluyorum. Ve her dert yandigimda esim "bu hayati sen sectin" diyor. Ucretsiz izne ayrildigim icin bebekle 7/24 ben ilgilenmeliymisim. Artik nefret ettirdi kendisinden. inanin cocuk dogdugundan beri nerdeyse 2 yasina gelicek toplasan 1 saat bakmamistir agliyor diye. Ben ne yapmaliyim midem bulandi boyle koca olmaz.
Bence çözüm tuvalet terliğibebekle vurun kafasına diycem bebeğe yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?