Eşime ne demeyelim bıktırdı artık

Pink martini soul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2018
135
116
33
36
Arkadaslar kisaca anlatayim ben ucretsiz izindeyim. Gun boyu bebekle ilgilenmekten cok yoruluyorum. Ve her dert yandigimda esim "bu hayati sen sectin" diyor. Ucretsiz izne ayrildigim icin bebekle 7/24 ben ilgilenmeliymisim. Artik nefret ettirdi kendisinden. inanin cocuk dogdugundan beri nerdeyse 2 yasina gelicek toplasan 1 saat bakmamistir agliyor diye. Ben ne yapmaliyim midem bulandi boyle koca olmaz.

psıkolojık baskıya bak ne demek bu hayatı sen sectın kendı kendınıze dogurmadınız sonucta o cocugu ıkınız yaptınız dogunca bakılması gerekıyor bılıyor tovbe yarabbım delı mı ne

cocuk ıstemedı mı bu koca kısısı ?

Yıldırma politikası uyguluyor demek ki. Paraya öncelik verdiğine göre , babalık yapmasını boşa beklersiniz. Üstüne düşüp, ondan yardım istedikçe sizle inatlaşır. Yapacağınız en iyi şey ona ihtiyaç duymadığınızı göstermek.

İşe başlamanızı mi istiyor eşiniz? Yaptığı ne kadar ayıp, hayat arkadaşlığından uzak bir davranış.

Ne güzel evladınızla birebir ilgilenme şansına sahipsiniz bir süre. Size destek olup, rahatlatacağına köstek olup psikolojik baskı yapıyor.

Çünkü merhametsiz, evladıyla da vakit geçirmiyor sizi de düşünmüyor. Laftan, sözden anlamaz eşiniz, içten gelir böyle şeyler.

Ona gore ne var ki cok afedersiniz popomuzu devirip yatiyoruz elimizde telefon
haaa oyle mı dusunuyor ozaman 2 gun hıc temızlık yemek utu falan yapmayın
bu evın halı ne derse popomu devırıp yatınca olan bu dersınız gorsun farkı

kızmayın ama deger kıymet bılmeyen adama agzınızla kus tutsanız bos bu adamın boyle oldugunu bılıyorsunuz ya baska cocuk yapmayın ya da bunu boyle kabul edın mecbur
bazı ınsanlar boyle aıleden oyle gorup yetısıyorlar kultur o , sankı kadının gorevı gıbı erkek sadece ıste calısır gelır eve hersey hazır olmalı gıbı ... oyle gormus oyle yetısmıs karakter o . bunların cogalmaması lazım . daha fazla cogalmasın cocugunu da oyle yetıstırecek yıpranan sız olacaksınız sadece emegınıze yazık

Inanin izne ayrilmadan once biriktirdigim parayi harciyorum maddi olarak sadece ev giderlerini karsiliyor

Valla gece gece uyku tutmadı oklavayla eşine çakasım geldi bi tane
Tüm gün bebeğinle ilgilen sadece kendi karnını doyur bebeğini emzir o eve gelince neden yemek yok derse bebeğimizle ilgilenmekten yapamadım hiç kusura bakma bu hayatı sen seçtin de ona

Guzel fikir deniycem. Sanmiyorum ama utanmaz yani.

Şunu da ekleyeyim ben bana bu şekilde baskı yapan eşe, ne bir sıcak yemek yapar ne de kişisel hiçbir işine yardımcı olurum, ütüsüne varana kadar hicbirseyine elimi sürmem. Kendinizi yormanıza değmez.
Dogru soyluyorsunuz yarindan itibaren hic bir seyine dokunmiycam ama sanmam ki yuzsuz bir insan ve ben de bir o kadar merhametliyimdir hemen acirim eskiyi unuturum.

Dogru soyluyorsunuz yarindan itibaren hic bir seyine dokunmiycam ama sanmam ki yuzsuz bir insan ve ben de bir o kadar merhametliyimdir hemen acirim eskiyi unuturum.
Acınacak bir durum yok ortada aslında. Tüm gün evle, bebekle uğraşıp birde eş baskısı çeken sizsiniz. Eşinize olan birşey yok.

Vicdansiza bak ya. Ben ikimizin bebeği için işimi birakmisim, evin her işini de yapıyorum üstelik, sen bana gelip adamlık taslayacaksin bir de? Oldu. El üstünde tutması lazım sizi. Karım kendini bebegimize ve bana adadı diye öpüp öpüp başına koyması lazım. Hadsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…