- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Pink martini soul
-
Her isi kadinin ustlenmesi hosuna gider bu tiplerinYıldırma politikası uyguluyor demek ki. Paraya öncelik verdiğine göre , babalık yapmasını boşa beklersiniz. Üstüne düşüp, ondan yardım istedikçe sizle inatlaşır. Yapacağınız en iyi şey ona ihtiyaç duymadığınızı göstermek.
Dogru soyluyorsunuz yarindan itibaren hic bir seyine dokunmiycam ama sanmam ki yuzsuz bir insan ve ben de bir o kadar merhametliyimdir hemen acirim eskiyi unuturum.
Yazık çok yazık... O zaman sizde çalışmaya başlarsam hem bakıcı hem temizlikçi tutmak zorundasın diyin. Ya da kendi yapsın!Arkadaslar kisaca anlatayim ben ucretsiz izindeyim. Gun boyu bebekle ilgilenmekten cok yoruluyorum. Ve her dert yandigimda esim "bu hayati sen sectin" diyor. Ucretsiz izne ayrildigim icin bebekle 7/24 ben ilgilenmeliymisim. Artik nefret ettirdi kendisinden. inanin cocuk dogdugundan beri nerdeyse 2 yasina gelicek toplasan 1 saat bakmamistir agliyor diye. Ben ne yapmaliyim midem bulandi boyle koca olmaz.
Ben eski eşi kişisiyle evliyken çalışıyorum diye evin işlerinde yardım etmesi gerektiğini sürekli hatırlatıtdım. Her zaman o da madem yemeğimi ben yapıcaksam çamısırımı ben yıkıcaksam seni neden aldım derdi. Ki hiçbir zaman aldığım maaşımı kendime harcamışkığım yoktur. Önceliğim kira fatura mutfak alısverişidir. Bu durumdamdayken bile hiç minnet etmeyip bunları kendine layık görüyıtdu. Demem o ki bacım işin özü bencillik. Maalesef bencil Bi eşin var. Senin demene lüzum olmadan bebişle ilgilenebilmeli baba. Ne demek ben çalışırken biriltrdiklerimi harcıyorum falan. Artık devir değişti ve maalesef çalışan kadın özgürleşme daha da eziliyor. Hem iş, hem ev işi çoluk cocuk. Bunlar olaya çok kapitalist bakan insanlar. Böyle oldukça da yazık oluyor evliliklere ve öncelikle kadına. Allah yardımcın olsun
Aksine kendini nimetten sayıp sizinle inatlaşan birine ona ihtiyaç duymadığınızı gösterip yok saymak en iyi karşılıktır.Her isi kadinin ustlenmesi hosuna gider bu tiplerin
Bende ücretsiz izindeyim. Eşinin mantığı baya problemli. Ev işlerini kim yapıyor? Önce hazırlan bebişi ver eşinin kucağına ben bi markete gidiym veya kuaföre gideyim diye başla bu konuda kavgaya girme babası seni çok özlemiş de vs.. Ev işi yaprkende öyle canm bebişi mi tutarsın sofrayı mı hazırlarsn gibisndn.Arkadaslar kisaca anlatayim ben ucretsiz izindeyim. Gun boyu bebekle ilgilenmekten cok yoruluyorum. Ve her dert yandigimda esim "bu hayati sen sectin" diyor. Ucretsiz izne ayrildigim icin bebekle 7/24 ben ilgilenmeliymisim. Artik nefret ettirdi kendisinden. inanin cocuk dogdugundan beri nerdeyse 2 yasina gelicek toplasan 1 saat bakmamistir agliyor diye. Ben ne yapmaliyim midem bulandi boyle koca olmaz.
Bak bu da büyük bi problem. Paranı harcamayı bırakmalısın bitti de. Eşinden iste, kredi kartını iste vermiyorsa da çalışmaya başlaynca sende verme 1 kuruş bileInanin izne ayrilmadan once biriktirdigim parayi harciyorum maddi olarak sadece ev giderlerini karsiliyor
Bebeğin için bağırıp çağırmayı bırakmalısın öncelikleBen onun icin degil kendim icin cocuk yaptim. Yoksa haklisiniz baba olmak haklari degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?